اولا من از cod صحبتی به میون نیاوردم گفتم چاشنیه رو داره دوما cod تریارچ با اینفینیتی خیلی فرق میکنناگر کپیه BF3 هست چون موتور گرافیکش همینه! شما هم که cod بازی کنید همشون شبیه هم هستند! فقط داستان تفاوت دارن.
عزیزم میگی برای تنوعه؟خوب قربونت آخه وقتی نتیجه همشون یکیه و هیچ فرقی در روند گیم پلی نداره آخه چجور میگی تنوعه شما فقط توی باز کردن در آزاد هستین که تمام روشهایی که استفاده میکنین دارای یک نتیجه یکسان هستن پس خیلی زود این عمل براتون تکراری میشه و فرقی براتون نداره که از کدوم روش استفاده کنین چون تنوعی در بعد باز کردن حاصل نمیشه!در ضمن اون باز کردن درها را برای تنوع قرار دادن اگه نمیزاشتن که همه میکشیدین به فحش که چرا یک نواخت هست حالا هم که گزاشته میگید چرا!!
من هم که گفتم گرافیک بازی خیلی خوبه هیچ شکی هم توش نیست نمی دونم مخاطب شما در اینجا من بودم یا خیر!شما از xboxکه برای 7 سال پیشه چه انتظاری دارید! حتما الان میگید gears و.... اوناانحصاری هستند و موتور برای کنسول بهینه شده! نه کل پلتفرم ها! یکم واقع بین باشید!
بعد کی گفته بازیهای اول شخص با کنسول حال نمیده؟من خودم وقتی با pc بتل3 بازی کردم با دسته x360 بازی می کردم چون کلا از حرکات نرم دوربین با دسته بیشتر خوشم میاد.شما اگه عادت کنین دیگه طرف موس و کیبورد نمیرین!نمیدونم اصلا شما کامنت من رو خوندین من گفتم بازی خیلی خوبه منتهی این بازی ایراداتی هم داشت همونطور که بتل3 بازیه فو ق العاده ای هستش ولی ایرادهایی داشت