Medal of Honor: Warfighter | Xbox 360

دوستان بازي خيلي خوبه و نسبت به شماره ي قبلي خيلي پيشرفت كرده
به نظر من MW3 اصلا گرافيك بالايي نداره كه بشه با اين بازي مقايسه كرد
من خودم اين بازي رو بيشتر از COD ميپسندم چون COD يه مدتي هست كه خيلي كليشه اي شده البته BO2 چون به جنگ هاي اينده رفته يه تنوعي ميشه تو بازي هاي COD

من یه کمی بازی کردم انصافا یه جاهاییش سره آدم درد میگیره ! بازی اصلا استاندارد به نظر نمیاد و در کل باید یه عنوان معمولی باشه که فقط ارزش تموم کردن رو داشته باشه همین .
این موتور Frostbite خیلی موتور خوبیه من گرافیک BF3 رو حتی رو کنسول خیلی دوست داشتم ولی مث که فقط خوده داییس بلده با این متور گرافیک ترو تمیز در بیاره :| . گرافیک بازی خوبه ها ولی به پای نسخه کنسولی BF3 نمیرسه در واقع در حدش نیست اصلا .
گیم پلی هم زیاد روون نیست و خشکه و در نهایت اینکه تا همینجاشم باگ های بازی کم نبوده و خیلی رو مخ بوده .
امیدوارم در ادامه روند بازی بهتر باشه و از بازی کردنش پشیمون نشم . :|

یکی میگه گرافیکش بهتر از بتل۳ هست یکی میگه پایین تره اخرش کدوم؟
اگه پایین تر از بتل۳ باشه که دیگه خیلی داغون میشه:(درسته که گیم پلی مهمه ولی گرافیک و افکتاش یه هیجان خاصی به بازی میده

دوستان معذرت میخوام اگه سوالم تکراریه، من ایمیج دیسک اول رو دارم که حاوی تکسچرهاست، چطوری بدون رایت کردن روی دی وی دی میشه اونو روی هارد کنسول نصب کنم؟ ممنون

یکی میگه گرافیکش بهتر از بتل۳ هست یکی میگه پایین تره اخرش کدوم؟
اگه پایین تر از بتل۳ باشه که دیگه خیلی داغون میشه:(درسته که گیم پلی مهمه ولی گرافیک و افکتاش یه هیجان خاصی به بازی میده

گرافیکش در همون حده ولی از رنگ های بیشتر و گرمتری نسبت به بتل3 استفاده شده که باعث میشه زیباتر به نظر برسه

ببین بازی از لحاظ گرافیکی خیلی بهتر شده از بتل3 به کسایی که نقد میکنن توجه نکن برو بازیش کن بعد خودت قضاوت کن;)البته پک hd شو حتما نصب کن:xاما موندم بعضیا چجوری از بازیا مخصوصا این بازی ایراد میگیرن:-??:-??:-??:-??:-??:-?? حالا فرض کنید اسمش cod بود چی میشد؟1نفر انتقاد میکرد؟این بازی بدون شک بازی خیلی بهتر شده نسبت به کارای ea تو این زمینه و این بهترینشه:dبازم میگم اینو با بازیهای قبلی شرکت مقایسه کنید نه با هیلو{:x}و کال اف اونوقته لذتشو میبرین:">خدایی از رو انصاف نظر بدین

اولا که نظر شخصیم بود در مورد بازی و هر چی رو هم بخوام بازی میکنم.

خیر کننده ؟ میشه بگی کجاش ؟ کیفیت بافت ها ایا ؟ تخریب پذیری ؟ کیفیت اب و اتش؟ داستان این اگه خیلی خوب کار شده اون وقت داستان یه بازی مثل cod bo 1 چی میشه پس ؟
هیچ اشکالی نداره فقط نمیدونم چرا باید مرحله حساب بشه و تو منو هم به عنوان یه مرحله مجزا میزاره یعنی نهایت احترام به شعور مخاطب ea رو میرسونه=))

در نهایت اینجور که شما میگی هی خیره کنندس و خیلی خوب کار شده که امشب امتیازاتش هم اومده همش روی 5 و 6 بوده . نامه تمام
اتفاقا هیچ مشکلی از هر نظر این شماره نداشت به جز یه سری باگ که کمی طبیعیه و حتی به احتمال خیلی زیاد در COD هم پیدا میشه

پسر خوب یه چیزی تو تلویزیون اون یارو میگه فوری نیا اینجا خزش کن :|

اکثر شوتر های ea اصلا سینگلش حال نمیده

من برای مولتی مدال رو میگیرم ...
من چندتا ویدئو از مولتیش دیدم . زیاد جذاب نیومد به نظرم
دایس هم اینبار رو مولتیش کار نکرده شاید خطری شه یه ذره :d
حالا مولتی بازی کردید بیاید اینجا نظرتونو بگید ببینیم ارزش 800 تا پوینت رو داره یا نه

من چندتا ویدئو از مولتیش دیدم . زیاد جذاب نیومد به نظرم
دایس هم اینبار رو مولتیش کار نکرده شاید خطری شه یه ذره :d
حالا مولتی بازی کردید بیاید اینجا نظرتونو بگید ببینیم ارزش 800 تا پوینت رو داره یا نه

احتمالا پوینتشو بردارن اگه استقبال نشه از لایوش;)

خب منم بالاخره بازی رو شروع کردم ، به نظرم بازی از همه لحاظ از کال بالاتر به جز داستان که اونم چیزی کم نداره ، گیم پلی کال او دیوتی خیلی نوب پسنده ، اوناییم که میگن نیست یه سر برن تو گیم نت ها میبینم سن کال بازا همه زیر ۱۵ هستش ، فقط اکشن مرحله ماشین بازیش به کل کال میارزه، صدا هم که به لطف لینکین پارک فوق العادس ...
من نمیدونم این کال او چی داره به جز داستان که همه براش می میرن آخه که چی گله ای آدم بکشی ، بابا جنگ مثلا شهربازی که نیومدن سربازا

خب منم بالاخره بازی رو شروع کردم ، به نظرم بازی از همه لحاظ از کال بالاتر به جز داستان که اونم چیزی کم نداره ، گیم پلی کال او دیوتی خیلی نوب پسنده ، اوناییم که میگن نیست یه سر برن تو گیم نت ها میبینم سن کال بازا همه زیر ۱۵ هستش ، فقط اکشن مرحله ماشین بازیش به کل کال میارزه، صدا هم که به لطف لینکین پارک فوق العادس ...
من نمیدونم این کال او چی داره به جز داستان که همه براش می میرن آخه که چی گله ای آدم بکشی ، بابا جنگ مثلا شهربازی که نیومدن سربازا

درود به تو:xخداوکیلی نقصی توش میبینی که بعضیا . . .=))بگذریم جون خودت از کارای دیگه ea بهتر نشده؟

نمرات اولش که 5و6 شد با اين وجود ترجيح ميدم 1ديسکشو بگيرم شايدم ارزششو نداشته باشه تا Dishonord رو تموم کنم اساسين اومده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or