Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
دوستان داستان بازی یکم گنگ بود و من زیاد ازش نفهمیدم!!
اگه یکی از دوستان کامل متوجه شده لطف کنه یکم توضیح بده در بارش!!
راستی چرا تو دوبلورای بازی اسم مونا هم بود؟؟جایی از بازی که نبود؟؟

دوستان داستان بازی یکم گنگ بود و من زیاد ازش نفهمیدم!!
اگه یکی از دوستان کامل متوجه شده لطف کنه یکم توضیح بده در بارش!!
راستی چرا تو دوبلورای بازی اسم مونا هم بود؟؟جایی از بازی که نبود؟؟
برای اینکه بفهمی کجا صدای مونا هست خیلی باید جزئیات رو دنبال کنی!
تو چپتری که مواظب جیواناست تو یکی از تلویزیون ها یه هتل تبلیغ می کنه که اسم هتلش مونا هست با صدای خودش،ولی مکس تا صداشو می شنوه سریع تلویزیون رو خاموش می کنه

یکی که انگلیسیش خوبهو بازیو تا آخر رفته بیاد داستان کامل بازیرو بگه مارو از این سردرگمی دربیاره
ممنون میشم ازش , من و بقیه دوستان

من اطمینان میدم مونا زندست!تو مرحله آخر مکس 1 تو اون آسانسره...مرد ولی 2 min بعد جسدش نبود...من امروز در حال بازی کردن مکس mobile فهمیدم
راسسی کسی آهنگ مکس 1 رو داره؟؟

دوست من خب معلومه که مونا س.ک.س زنده موند.اگه مکس پین ۲ رو در حالت سخت بازی کنی می بینی که زنده می مونه.در مورد موسیقی هم من در همین تاپیک موسیقی مکس پین ۱ و ۲ و ۳ رو گذاشته ام برای دانلود.

خب من هم تموم کردم
به عنوان کسی که با مکس پین 1 و 2 زندگی کرده به این بازی نمره 8 رو میدم.
بازی ار لحاظ تکنیکی و گیم پلی در سطح بالایی قرار داره و هیچ ضعفی در این زمینه نداره و از راک استار جز این انتظاری نمیره
مشکل همون اتمسفر و جو و داستان بازی هست که قبل از عرضه بازی مفصل روش بحث شده و نتونسته مثل شماره های قبلی ساخته و پرداخته بشه
انگار مکس پین 3 اومده بود ادای شماره های قبلی رو دربیاره مخصوصا با اون مراحل نیویورک ولی از مشخصه اصلی سری مکس پین یعنی فضای سیاه و ناامیدکننده خبری نیست !
- داستان مثلا می تونست در مورد دزدیده شدن یه بچه خردسال باشه اون موقع حس همراهی بیشتری با مکس به آدم دست میداد
- می تونست روی رابطه مکس و اون بچه که نماد معصومیت هست مانور داده بشه ( مثل فیلم Man On Fire با بازی دنزل واشینگتن) که مکس بهش وابسته شده اون موقع می تونستیم با مکس همذات پنداری کنیم و این همه کشت و کشتارش رو توجیه کنیم
- می شد مونا رو هم وارد داستان کرد و فلاش بک ها رو به مونا اختصاص داد
- می شد در نقطه اوج داستان مونا رو هم وارد زمان حال کرد که به کمک مکس میاد و مثل قسمتهایی از مکس 2 ، با مونا بازی می کردیم
- می شد روی شخصیت منفی داستان بیشتر تمرکز کرد نه اینکه با یه داستان ضعیف فقط گیمر رو مشغول پیداکردن متهم اصلی کرد و همه چیز رو به همه جا ربط داد !
- و می شدهای بسیار دیگر
ولی این داستان در مورد یه بادی گارد ناشی هست که پشت سر هم در حال گند زدنه و از کسایی دفاع میکنه که هیچ لیاقتی برای دفاع شدن و از جون مایه گذاشتن ندارن
مکس پین زیاد حرف زدنش هم روی اعصاب بود واسه هر غلطی که می خواست بکنه یه دیالوگ نوشته بودن :d
نصف بازی هم فقط کات سین نشون میداد :|
تنها نقطه مثبت بازی از نظر اتمسفر بازی، اون قسمتهای Favela بود که تا حدودی تونسته بود اون فضا رو برای گیمر بازآفرینی کنه
در کل این بازی فرصت ارزنده ای بود برای درخشش دوباره مکس پین و یادآوری خاطرات اون ولی با داستان متوسط همه این آرزوها بر باد رفت =((
و در نهایت این جمله کلیشه ای و تلخ در مورد این بازی:
این بازی بازی خوبی بود ولی مکس پین نبود=((
ویرایش:
چندتا نکته هم به ذهنم اومد در مورد بازی:
- مونولوگهای مکس بر خلاف دو بازی قبلی بسیار سطحی نوشته شده بودند و برخلاف مکس 1 و 2 که مکس پین بیشتر تو خودش بود و کمتر دیالوگ داشت اینجا شاهد سیل عظیمی از دیالوگهای چرت و پرت و Blah Blah بودیم
- Sam Lake کجایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ؟
- مرحله نجات دادن و همراهی با زن پاسوس بصورت خودجوش طی عملیات آب بندی به داستان اضافه شده بود :d
- داستان پیچیدگی های غیرلازم و خنده داری داشت از جمله اینکه با 100 تا نیروی نظامی دولتی و غیردولتی می جنگیدیم (واقعاً چرا؟!)
- حذف کردن کمیکها و جایگزینی اونها با کات سین که اغلب بی فایده و غیرضروری بود کار درستی نبود، آدم یاد GTA می افتاد :|
- فروختن یا واگذارکردن یا صاحب شدن IP هایی که داستان محور هست صد در صد به بازی لطمه می زنه اگر این بازی توسط Remedy ساخته می شد قطعاً بازی امیدوارکننده تری ارائه می شد
- Sam Lake کجایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ؟ [2]
- . . .

آخرین ویرایش:
بازیش خیلی صدا به پا کرد ولی آش دهن سوزی هم نبود دوباره مثل قبل یک نفر میره 1 میلیون نفر رو میکشه یه ذرم که بازی می کردی تکراری می شد
در کل با حساب گرافیک 7.5 نمره خوبیه به نظرم

سلام دوستان من داشتم الان بازی رو توی چپتر 6 همون چپتر کچل کردنش

وقتی به وسطاش میرسی جایی که به یه بار میرسه و داره دمو نشون میده

یه دفعه ای بازی قفل می کنه

میشه راهنمایی کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or