Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
كسي از دوستان اين بازيو با gtx 560 ti امتحان كرده؟
من رو xbox تمومش كردم اگه ميشه با اين گرافيك همه تنظيماتو بالابرد ميخرمش:دي

Sent from my iPod touch using Tapatalk
من رو gt250 عین باقلوا بازیو ران کردم

سلام ! دوستان .
فکر کنم کپچر VIII ! اون قسمت اسنایپر در قبرستون باید چیکار کرد ! من همه کسانی که از درب کلیسا خارج میشن رو میکشم ! ولی بعدش باید چیکار کرد ؟
تشکر.

اگه دقت کرده باشی از اون جایی که اسنایپر تیر میزنه یه تیکش شکسته.برو سمت چپ یا راست بالا رو نگاه کن اسنایپر دیده میشه بزن تو مغزش و .....................خلاص

سلام
دوستان کی تا چپتر 7 سیو بازی رو داره؟
یعنی تا چپتر 7 کامل رفته باشه یعنی بخواد وارده چپتره 8 بشه تازه
یا که تو چپتر 7 یه چک پوینت گذرونده باشه
دوستان هر کی میتونه فایل های سیوش رو برام آپلود کنه یا حد اقل بگه چطوری از سیو کامل میشه پاک کرد منظورم اینه که سیوای کاملی که گذاشتن چطوری مرحله ها رو پاک کنیم؟
من رسیدم به چپتر 6 رو داشتم تموم میکردم آخرش یه مشکل داره بازی میخواد بره چپتر بعدی فریز میشه با سیو تونستم رد کنم ولی سیو کلی اعصاب خرد کنه

سلام
دوستان کی تا چپتر 7 سیو بازی رو داره؟
یعنی تا چپتر 7 کامل رفته باشه یعنی بخواد وارده چپتره 8 بشه تازه
یا که تو چپتر 7 یه چک پوینت گذرونده باشه
دوستان هر کی میتونه فایل های سیوش رو برام آپلود کنه یا حد اقل بگه چطوری از سیو کامل میشه پاک کرد منظورم اینه که سیوای کاملی که گذاشتن چطوری مرحله ها رو پاک کنیم؟
من رسیدم به چپتر 6 رو داشتم تموم میکردم آخرش یه مشکل داره بازی میخواد بره چپتر بعدی فریز میشه با سیو تونستم رد کنم ولی سیو کلی اعصاب خرد کنه
اگر گیر آوردی به منم بده .

اگر گیر آوردی به منم بده .

میشه 50 درصد سیو بازی هر چه گشتم و سرچ کردم پیدا نشد چه سایتای ایرانی چه خارجی فقط 100 درصد رو دارن که رو اعصابه همش
اینجا نوشتم کسی 7 رو حد اقل رد کرده و به آخر هم نرسیده فایلاش رو برامون آپ کنه

سلام دوست عزیز
بعد از اینکه همه ی افرادی که از کلیسا میان بیرونو زدی فقط یه اسنایپر میمونه که اونو میای پایین پله ها از کنار پله ها به سمت جایگاه اسنایپر نگاه کن میبینیش بعدشم میزنیش

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

سلام ! دوستان .
فکر کنم کپچر VIII ! اون قسمت اسنایپر در قبرستون باید چیکار کرد ! من همه کسانی که از درب کلیسا خارج میشن رو میکشم ! ولی بعدش باید چیکار کرد ؟
تشکر.

من تو چپتر 12 گیر کردم اونجا که بعد از اینکه بمب ها رو کار میزاریم میایم بیرون با ریموت بمب تو دست مکس بعد که میرم طبقه بالا هیچ اتفاقی نمیفته اون دره نابود میشه 3نفرم میان میکشمشون ولی اتفاقی نمیفته!3بارم ریستارت چک پوینت زدم باز رسیدم اونجا همینجور....عکس هم میزارم ببینین
55651586103009656840.jpg

من تو چپتر 12 گیر کردم اونجا که بعد از اینکه بمب ها رو کار میزاریم میایم بیرون با ریموت بمب تو دست مکس بعد که میرم طبقه بالا هیچ اتفاقی نمیفته اون دره نابود میشه 3نفرم میان میکشمشون ولی اتفاقی نمیفته!3بارم ریستارت چک پوینت زدم باز رسیدم اونجا همینجور....عکس هم میزارم ببینین
55651586103009656840.jpg
درسته اما اینجا باید یه ادم از پشت سرت بیاد از اونا که تمام بدنشون رو زره پشونده وباید اونقدر به سرش شلیک کنی تا کلاهش بیفته و بعد بکشیش ....!!! مشابه این نوع سرباز قبل از این فقط یه بار توچپتر6 بود اما این دفعه واقعا فاجعه س محدودیت زمانی و دور بودن چک پوینت از این قسمت ادم رو دیونه میکنه مخصوصا رو درجه سختی بالا..... اصلا تا کجا رفتم !!! :dدر مورد شما شاید برای کرکتون باشه.......

آخرین ویرایش:
دوستان این کاراکتر Mona Sax کجای بازی قرار داره ؟آخه تو بخش آرکید که همچین چیزی نیست.
نمیدونم واقعا چرا اینقدر کاراکتر سم لیک (مکس پین 1) رو بد ساختن. بیچاره سام لیک که یه خورده تو بازی و کمیک ها با راکستار همکاری هم داشته.
باز صد رحمت به تیموتی گیبس (مکس پین 2) که شبیه تره.

دوستان این کاراکتر Mona Sax کجای بازی قرار داره ؟آخه تو بخش آرکید که همچین چیزی نیست.
نمیدونم واقعا چرا اینقدر کاراکتر سم لیک (مکس پین 1) رو بد ساختن. بیچاره سام لیک که یه خورده تو بازی و کمیک ها با راکستار همکاری هم داشته.
باز صد رحمت به تیموتی گیبس (مکس پین 2) که شبیه تره.
مونا که فکر کنم فقط تو مولتی بازی skin ش هست فکر نکنم جای دیگه ای باشه.
در مورد چهره ها بیچاره کاراکتر سم لیک صورتش پف کرده اصلا و چشم هاشم کلا معلوم نیست.
تیموتی گیبس هم اصلا جالب نیست درسته از مال سم لیک بهتره ولی اونم افتضاحه یعنی طراحی اینا واقعا کار سختی بود؟

در مورد چهره ها بیچاره کاراکتر سم لیک صورتش پف کرده اصلا و چشم هاشم کلا معلوم نیست.
تیموتی گیبس هم اصلا جالب نیست درسته از مال سم لیک بهتره ولی اونم افتضاحه یعنی طراحی اینا واقعا کار سختی بود؟
از طراحی که بگذریم صدای مکس تو بخش ارکید وقتی با کارکتر مکس2 بازی میکنی یا مکس در حال حاضر هیچ فرقی نمیکنه !!!!! یعنی چه پیر باشه چه جوون صداش باید یکی باشه؟!! :-o

تازه جالب اینه که به عنوان DLC برای پیش خرید کننده ها هم قرار گرفتن ، به قول یکی از دوستان شبیه بز درستشون کردن!!:|

quote_icon.png
نوشته شده توسط Alkazar

سومین کمیک مکس هنوز نیومده ؟!؟

این چیزی که گفتید الان چیه درست !
بذارید ماهم دی ال کنیم ؟
یه Comic سه قسمتی از Max Payne 3 که بین داستان شماره های دوم و سوم ارتباط ایجاد میکنه. توسط Dan Houser و Sam Lake نوشته شده و میتونی از لینک های زیر اونا رو دانلود کنی (به ترتیب هستن)...
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/img/global/maxpayne-after-the-fall.zip
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/img/global/maxpayne-hoboken-blues.zip
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/img/global/maxpayne-fight-and-flight.zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or