Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من داشتم الان بازی رو توی چپتر 6 همون چپتر کچل کردنش

وقتی به وسطاش میرسی جایی که به یه بار میرسه و داره دمو نشون میده

یه دفعه ای بازی قفل می کنه

میشه راهنمایی کنید ممنون

دوستان میشه سیو بازی رو بدید ؟

فقط از پیسی سورس نباشه میخوام جوریی باشه که بشه وقتی چپتر دیگه ای رو میارید بشه سیو کرد و کانتینیو کرد

ممنون

ببخشید که مجبور شدم این ارسال رو اینجا هم بذارم، شرمنده.
دوستان خواهش می کنم هر کس میتونه کمکم کنه.
من خيلي وقته که دارم دنبال نسخه اي از مکس پين 1 مي گردم که فکر مي کنم محصول شرکت نوين پندار بود. نسخه اي که دنبالش هستم همون نسخه فارسي بود که دوبله فارسي نبود. يعني صداگذاري بازي همون صداي اصلي بازي بود و فقط نوشته هايي که بين مراحل نشون ميداد فارسي شده بودن.
اگه کسی از شما این نسخه رو داره، لطفا به من هم برسونه. هزینه ش رو هم میدم.
ممنون.
ممنون.

من تو مرحله قبرستون گير كردم، همونجا كه اون يارو رفيق مكس از پشت ون در مياد و مي خواد فرار كنه ولي مي بيننش و بهش تير اندازي مي كنن. من همشون را مي زنم ولي باز يه دفعه نشون ميده يكي از پشت مي كشتش! چه كنم، راه حلش چيه ؟
پست 666 ام >:) اگه جواب ندين شيطون مياد اذيتتون مي كنه >:)

من تو مرحله قبرستون گير كردم، همونجا كه اون يارو رفيق مكس از پشت ون در مياد و مي خواد فرار كنه ولي مي بيننش و بهش تير اندازي مي كنن. من همشون را مي زنم ولي باز يه دفعه نشون ميده يكي از پشت مي كشتش! چه كنم، راه حلش چيه ؟

اصلا نمیشه که
اونجا اون فرار میکنه
منظورت بعدشه که تفنگو میزارن رو سرش ؟

اگر مطمئنی همه رو میکشی شاید دیر این کار رو انجام میدی
یک بار سریع و بدون وقفه این کار رو بکن و بدون هیچ حرکت اضافی همه رو بکش

اصلا نمیشه که
اونجا اون فرار میکنه
منظورت بعدشه که تفنگو میزارن رو سرش ؟

حل شد خوشبختانه، منه خنگ واي ميستادم عقب و تير اندازي مي كردم، زدم تو دلشون و اون راحت فرار كرد. رد كردم مرحله را.
خيلي ممنون بابت توجهي كه به سوال بنده فرموديد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر مطمئنی همه رو میکشی شاید دیر این کار رو انجام میدی
یک بار سریع و بدون وقفه این کار رو بکن و بدون هیچ حرکت اضافی همه رو بکش

حل شدش. بابت توجهي كه سوال بنده فرموديد خيلي متشكرم دانيال جان.

آخرین ویرایش:
کمک در اول چپتر نه

سلام
اقا من اول چپتر نه که دختر و پسر رو مکس پیدا میکنه و پسره رو اتیش میزنن و میره با مرد درگیر میشه که شمشیر دستش داره و باید اونجا باهاش تن به تن مبارزه کرد
تا اینجا اینجوری فهمیدم :
right کلیک موس »»»شمشیر رو میگیری ازش
left کلیک موس »»» با پشت دست میزنی تو صورتش
دکمه F»»» با پا لگد میزنی
ctrl left ( اگه اشتباه نکنم ) »»» که نمیدونم باید نگهش داشت یا باید تند تند بزنیش باور کنین بالای 1000 بار این مرحله رو میرم بازم میمیرم دهنم سرویس شده کسی راهی نداره بتونم راحتتر رد کنم رفته رو اعصابم

سلام
اقا من اول چپتر نه که دختر و پسر رو مکس پیدا میکنه و پسره رو اتیش میزنن و میره با مرد درگیر میشه که شمشیر دستش داره و باید اونجا باهاش تن به تن مبارزه کرد
تا اینجا اینجوری فهمیدم :
right کلیک موس »»»شمشیر رو میگیری ازش
left کلیک موس »»» با پشت دست میزنی تو صورتش
دکمه F»»» با پا لگد میزنی
ctrl left ( اگه اشتباه نکنم ) »»» که نمیدونم باید نگهش داشت یا باید تند تند بزنیش باور کنین بالای 1000 بار این مرحله رو میرم بازم میمیرم دهنم سرویس شده کسی راهی نداره بتونم راحتتر رد کنم رفته رو اعصابم

سلام
بايد يك بار بزني اگه نشد ctrl سمت راستي امتحان كن.
موفق باشي

دوستان میشه سیو بازی رو بدید ؟فقط از پیسی سورس نباشه میخوام جوریی باشه که بشه وقتی چپتر دیگه ای رو میارید بشه سیو کرد و کانتینیو کرد ممنون
سلام منم همین مشکلو دارم ولی کسی راهنمایی نمی کنه . شروع مرحله پاناماست و در وسط فیلم توی کشتی که دارن میرقصن یکمرتبه کرش میکنه و بازی قفل کامل میزنه .

سلام دوستان من همین الان بازی رو تموم کردم بازی قشنگیه به نظر من تو نسخه 1 و 2 صحنه آهسته هایی که مکس انجام میده یه خورده بهتر از این نسخش بود مثلا تو نسخه 1 و 2 تو صحنه اهسته وقتی خشابش تموم می شد تو همون صحنه آهسته پرش میکرد ولی تو این بازی اینجوری نبود

سلام دوستان من همین الان بازی رو تموم کردم بازی قشنگیه به نظر من تو نسخه 1 و 2 صحنه آهسته هایی که مکس انجام میده یه خورده بهتر از این نسخش بود مثلا تو نسخه 1 و 2 تو صحنه اهسته وقتی خشابش تموم می شد تو همون صحنه آهسته پرش میکرد ولی تو این بازی اینجوری نبود
به این خاطر که بازی یه کم واقعی تر جلوه بده.
وگرنه صحنه آهسته تو مکس پین به نظرم کاملتر از دو نسخه ی قبلی بود.

سلام ! دوستان .
فکر کنم کپچر VIII ! اون قسمت اسنایپر در قبرستون باید چیکار کرد ! من همه کسانی که از درب کلیسا خارج میشن رو میکشم ! ولی بعدش باید چیکار کرد ؟
تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or