Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
میشه اول واسه من توضیح بدی نسخه بلک باکس چیه و نسخه Reloaded چی هست ؟ ممنون !
منظور از Social Club چی هست !
ببخشید که اطلاعاتم کمه !

خواهش میکنم
نسخه reloaded نسخه ای هست که گروهی با همین نام بازیو کرک میکنن و میدن بیرون.حجم بازی هم حدود 28 گیگه
نسخه بلک باکس هم گروهی هست که نسخه گروه بالا رو کم حجم میکنن و میدن بیرون(حدود10 گیگ میشه بازی)
social club هم برای راک استار هست که برای نصب بازیهای راک استار احتیاج به club داری
توی پوشه نصب بازی باید باشه.باید نصبش کنی

بازی رو تموم کردم فقط میتونم بگم فوق العاده بود یعنی این راکستار جادو میکنه لامصب...چقد قشنگ بازی رو درست کرده بودن تیراندازی فوق العاده صداگذاری عالی داستان خیلی خوب و همه چی در کل عالی بود باید یه خسته نباشید حسابی به سازنده گفت دمشون گرم واقعا!!

اول بگو نسخه بلک باکس داری یا reloaded?
اگه دومی هست تو اینجا همه چیزو گفته:
http://forum.bazicenter.com/thread62852/
سلام
من نسخه بلک باکس رو دارم میشه به منم د ر مورد این نسخه و طرز بازیش بصورت مولتی بگین؟ اپدیت جدیدم داره اخراش هستش که دانلود میشه

سوال بعدیمم در موید dlc ها هستش که ایا اسلحههای جدیدی میده و اصلا چه دی ال سی هایی برای این بازی اومده با لین ک سالمی اگه لطف کنین خیلی ممنون میشم

دوستان من این بازی رو دارم رو لپ تاب انجام میدم.

ولی تو این قسمت از بازی گیر کردم:عکس

باید بهش لگد بزنم ولی نمیدونم چه کلیدی رو کیبورد اینکارو انجام میده.کلیدش رو کشیده ولی پیداش نمیکنم؟!!!

سلام
من نسخه بلک باکس رو دارم میشه به منم د ر مورد این نسخه و طرز بازیش بصورت مولتی بگین؟ اپدیت جدیدم داره اخراش هستش که دانلود میشه

سوال بعدیمم در موید dlc ها هستش که ایا اسلحههای جدیدی میده و اصلا چه دی ال سی هایی برای این بازی اومده با لین ک سالمی اگه لطف کنین خیلی ممنون میشم

salam
آپدیتو داری دان میکنی؟از کجا؟روی آیکون بازی کلیک میکنی دان میشه؟
من اینکارو کردم الان به مشکل برخوردم تو مالتی.در صورتیکه آپدیت قبلی میشد مثل هلو آنلاین زد.الان خودم دارم بررسی میکنم ببینم با این آپدیت جدیده چطوری میشه آنلاین زد
یه چیزایی هم شنیده بودم که راک استار میخواد با نسخه های کرک شده مقابله کنه و نذاره آنلاین بازی کنن.اگه این آپدیته همین باشه بدبختیم.

salam
آپدیتو داری دان میکنی؟از کجا؟روی آیکون بازی کلیک میکنی دان میشه؟
من اینکارو کردم الان به مشکل برخوردم تو مالتی.در صورتیکه آپدیت قبلی میشد مثل هلو آنلاین زد.الان خودم دارم بررسی میکنم ببینم با این آپدیت جدیده چطوری میشه آنلاین زد
یه چیزایی هم شنیده بودم که راک استار میخواد با نسخه های کرک شده مقابله کنه و نذاره آنلاین بازی کنن.اگه این آپدیته همین باشه بدبختیم.
سلام
اره از طریق خود ایکون بازی دانلودش کردم و تموم شد
من که تو نسخه بازی اغییر ندیدم ولی بعد نصب این اپدیت همون کرک اسکایدرو هم دیگه کار نکرد که مثل یخ سیبری بسته شدم به سیستم
اما
دوباره کرک اسکایدرو رو ریختم و باز نشد اما بعد ریختن دوباره پروفایل تو داکیومنت مکشل حل شد
هنوز بازی رو تموم نکردم برم ببینم این مولتی میشه یا نه چون میترسم این فیکس لن رو بریزم کلا مجبور شم همه مراحل بازی رو دوباره از اول شروع کنم برا همین منتظرم بازی تموم بشه بعد تست کنم
راستی سیو این بازی کجاش هستش؟

دوستان من تو چپتر XIV گیر کردم
من سوار قطار میشم بعدش یه قطاری روبه روم هست چند تا پلیس توش هستن همشونو میکشم اما هنوز قطار داره حرکت میکنه و نمی ایسته

دوستان من تو چپتر XIV گیر کردم
من سوار قطار میشم بعدش یه قطاری روبه روم هست چند تا پلیس توش هستن همشونو میکشم اما هنوز قطار داره حرکت میکنه و نمی ایسته

اینجا رو نگاه کن
بعد از اینکه همه رو میکشو میره تو demo و از قطارش میپره تو قطاره دیگه و 3 نفر هم اونجا میکشه و بعد پیاده مشه.(احتمالا بازیت مشکل داره)

بازی رو تموم کردم. واقعا می تونم بگم بازی فوق العاده است . عالیست من که لذت بردم. از این بازی زیبا.

منم مثل GS بهش نمره : 9.0 میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or