Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان در جاهایی یه اسلحههای با مثلا قنداق طلاائید و غیره وجود داره که میگیریشون
ایا اینها تاثیری داره؟ اچیومنتی هستش یا باعث افزایش قدرت اصلحهها میشه و یا منویی داره که باید بریم اونجا اسلحه بخریم با اونها؟
هر کدوم از اسلحه ها 3 قطعه لازم دارن تا تبدیل به اسلحه ی طلایی بشن و اگه طلایی بشن قدرت اسلحه افزایش پیدا میکنه.
خیر منویی برای خرید اسلحه نیست و باید اونا رو ا روی جسد دشمنایی که مردن برداری.

سلام ...

من هم خدا رو شکر امروز این بازی به دستم رسید و با روش هایی که تقریبا کامل شده و در این تاپیک چندین بار گفته شده ، بازی رو نصبیدم .... !

بازی هم خوب اجرا می شه و روی آخرین تنظیمات دارم فریم خوبی هم از بازی می گیرم ...

-------

انصافا شروع بازی خیلی طوفانیه ... ( قبل از نشان دادن منوی بازی رو می گم )
همون مکس پینی که 9 سال پیش می دیدیم ، حالا خسته و افسرده رو به روی ما می نشیند و زار زار می گرید ...
واقعا جذاب بود ...
حالا بازی رو ادامه می دیم تا ببینیم این ساخته ی راک استار واقعا یه شاهکار در حد و اندازه های مکس پین 1 و 2 هست یا نه ؟!

------------

بچه ها یه سوال ؟

می شه دوربین بازی را روی شانه های مکس جا به جا کرد >؟ آخه من با این حالتی که الان دوربین به صورت دیفالت هست ، اصلا راحت نیستم ....
مثلا آلن ویک هم همین حالت بود و من اوایل راحت نیودم تا در تاپیک این بازی خوندم ، که با دکمه tab دوربین جا به جا می شه و خیلی خوب شد ...

ولی تو مکس پین یه هم چین دکمه ای پیدا نکردم ...
آیا تنظیم دیگری دارد ؟!!!

با تشکر

سلام ...

من هم خدا رو شکر امروز این بازی به دستم رسید و با روش هایی که تقریبا کامل شده و در این تاپیک چندین بار گفته شده ، بازی رو نصبیدم .... !

بازی هم خوب اجرا می شه و روی آخرین تنظیمات دارم فریم خوبی هم از بازی می گیرم ...

-------

انصافا شروع بازی خیلی طوفانیه ... ( قبل از نشان دادن منوی بازی رو می گم )
همون مکس پینی که 9 سال پیش می دیدیم ، حالا خسته و افسرده رو به روی ما می نشیند و زار زار می گرید ...
واقعا جذاب بود ...
حالا بازی رو ادامه می دیم تا ببینیم این ساخته ی راک استار واقعا یه شاهکار در حد و اندازه های مکس پین 1 و 2 هست یا نه ؟!

------------

بچه ها یه سوال ؟

می شه دوربین بازی را روی شانه های مکس جا به جا کرد >؟ آخه من با این حالتی که الان دوربین به صورت دیفالت هست ، اصلا راحت نیستم ....
مثلا آلن ویک هم همین حالت بود و من اوایل راحت نیودم تا در تاپیک این بازی خوندم ، که با دکمه tab دوربین جا به جا می شه و خیلی خوب شد ...

ولی تو مکس پین یه هم چین دکمه ای پیدا نکردم ...
آیا تنظیم دیگری دارد ؟!!!

با تشکر
salam
باید H رو بزنی تا ok بشه

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

خب الان اومدم وصل بشم به بازی گفت باید آپدیت کنی به 1.00.28
نمیدونم اگه آپدیت کنم دوباره میشه آنلاین زد یا نه؟دوستان کسی بازیو ران کرده ببینه همچین چیزی براش میاد یا نه؟

مر30 دوست عزیز ...
خیلی خوب شد ...

-------------------

واقعا بازی زیبا طراحی شده ...
دقیقا مثل یک فیلم سینمایی می مونه ...
راک استار با ارتباط بی نظیر و پیوسته ی کات سین ها با روند فوق العاده ی بازی ، یک گیم پلی استثنایی رو به ما هدیه داده است ...

البته من هنوز اول چپتر 4 ام ... ولی تا اینجا که خیلی از بازی راضی بوده ام ...

جاهایی که مکس اون کت چرمی سیاهش را می پوشد ، من رو دیووووووووونه ی خودش می کند !!!!

salam
باید H رو بزنی تا ok بشه

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

نمیدونم اگه آپدیت کنم دوباره میشه آنلاین زد یا نه؟دوستان کسی بازیو ران کرده ببینه همچین چیزی براش میاد یا نه؟

یعنی هیچ کس بازی نمیکنه؟؟
الان که میخوام وصل بشم به بازی میگه آپدیت کن به 1.00.28
خیلی هم طولانیه مثل 1.00.22 30 مگ نیست.فکر کنم بالای 100 مگ باشه
کسی تست نکرده؟

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

salam
باید H رو بزنی تا ok بشه

کسی تست نکرده؟

خب حدسم درست بود.راک استار آپدیت جدیدی با حجم 300 خورده ای مگ داده بیرون که چند تا چیز میزو رفع میکنه.
اینم تغییرات:
maxpayne3_cover_640x400.jpg

• Multiplayer tuning, including spawn point tweaking, improvements to stability/load times and weapon balancing.
  • Reduce Hardcore Playlist requirement from 5,000 to 1,000
  • Fix for gold textures not unlocking on DLC weapons
  • Fix for XP display not incrementing between Rank 49 and Rank 50
  • Fix for issue where game could autosave immediately before a death screen
  • Fix for Rank 50 trophy not unlocking
  • Fix for Unlimited Bullet Time cheat not unlocking

خب منم بالاخره امروز بعد از ظهر بازی به دستم رسید و همن امروز تموم شد!! :d
.
میتونم بگم بهترین بازی شوتر سوم شخصی بود که تا الان بازی کردم .. گرافیک فوق العاده بود .. عالی !!

صادقانه یگم در اوایل داستان بازی یکم حالمو بهم زد .. انتظار یه مکس مثل مکس 1 و 2 داشتم ولی :(..
ولی با جلوتر رفتن داستان (چپتر 9 - 10 به بعد !) نظرم کاملا" عوض شد .. داستان محشر بود .. مثل دو. نسحه اول اون جوری با تماشاگر ارتباط برقرار نمیکرد که آخرش گریتون بندازه ولی > نزدیک به 4 ساعت که بازی میکردم به خودم میکفتم این مرحله دیگه مرحله آخره ولی کثافت:d آدمو میزاشت تو کف :d.. داستان و اکشن بایز هیچوقت تموم نمیشه .. این از نقاط قوت داستان و بازی است ..
البته یه نقاط ضعفی هم داره که مثلا" شما زیاد با شخصیت های داستان ارتباط برقرار نمیکنید (مثل مونا تو مکس 2 ) ولی مطمئنا" جذب بازی میشید .. اینقدر نکته مثبت داره که ---
اینی همی که میگند مکس کچل شده و لباس گل منگلی (:d) میپوشه و --- در داخل بازی برای همش دلیل وجود داره (اصلی ترین دلیلش برای تغییر چهرس البته یکم تابلو تغییر چهره میده :d که اونم خود مکس پین هم میگه که گند زده با این تغییر چهرش :d) .. اینترو اول بازی را هم که میبینید مکش میگه که من به یه تغییر جدید نیاز دارم -- یه ماجرای جدید -- زندگیم باید عوض بشه و این شرو-ورا (:d) که تغییراتی که بازی نسبت به دو نسخه اول کرده را کاملا" برای طرفداران توجیه میکنه .. من خودم فن 600% MP ام .. :x
وای خدا امان از اونجایی که فلش بک میزنه و مکس اون بارونی ا را میپوشه .. میخوام تا صبح اون 2 -3 تا چپترو دوباره برم :x
البته اکشن ها یکم فیلم هندی شده (:d) ولی بلزم راضی کنندست :x

موسیقی عالی کار شده .. تو بازی اصلا " Loading نمیبینید .. عمرا" اگه از بازی کردنش خسته بشید .. فقط میرید جلو :x

اونایی که بازی نکردند > پیشنهاد یکنم از دستش ندید .. ارزش یه بار بازی را حتما" داره .. b-)

####################
وای خدا امان از این کلت 1911 ه که 8 تا تیر میخوره .. خدااااااست .. تو فرودگاه با همین همه را نفله کردم :d

####################
اونایی که تا اینجا را خوندند خسته نباشند .. :d .. این همه دست آورد ماله امروز بود b-) .. ایشالا" چیزای دیگه هم فهمیدم میگم b-)

خودمونیم چقدر حرف زدم :d .. فحشم ندید !! ;;)

آخرین ویرایش:
خب منم بالاخره امروز بعد از ظهر بازی به دستم رسید و همن امروز تموم شد!! :d
.
میتونم بگم بهترین بازی شوتر سوم شخصی بود که تا الان بازی کردم .. گرافیک فوق العاده بود .. عالی !!

صادقانه یگم در اوایل داستان بازی یکم حالمو بهم زد .. انتظار یه مکس مثل مکس 1 و 2 داشتم ولی :(..
ولی با جلوتر رفتن داستان (چپتر 9 - 10 به بعد !) نظرم کاملا" عوض شد .. داستان محشر بود .. مثل دو. نسحه اول اون جوری با تماشاگر ارتباط برقرار نمیکرد که آخرش گریتون بندازه ولی > نزدیک به 4 ساعت که بازی میکردم به خودم میکفتم این مرحله دیگه مرحله آخره ولی کثافت:d آدمو میزاشت تو کف :d.. داستان و اکشن بایز هیچوقت تموم نمیشه .. این از نقاط قوت داستان و بازی است ..
البته یه نقاط ضعفی هم داره که مثلا" شما زیاد با شخصیت های داستان ارتباط برقرار نمیکنید (مثل مونا تو مکس 2 ) ولی مطمئنا" جذب بازی میشید .. اینقدر نکته مثبت داره که ---
اینی همی که میگند مکس کچل شده و لباس گل منگلی (:d) میپوشه و --- در داخل بازی برای همش دلیل وجود داره (اصلی ترین دلیلش برای تغییر چهرس البته یکم تابلو تغییر چهره میده :d که اونم خود مکس پین هم میگه که گند زده با این تغییر چهرش :d) .. اینترو اول بازی را هم که میبینید مکش میگه که من به یه تغییر جدید نیاز دارم -- یه ماجرای جدید -- زندگیم باید عوض بشه و این شرو-ورا (:d) که تغییراتی که بازی نسبت به دو نسخه اول کرده را کاملا" برای طرفداران توجیه میکنه .. من خودم فن 600% MP ام .. :x
وای خدا امان از اونجایی که فلش بک میزنه و مکس اون بارونی ا را میپوشه .. میخوام تا صبح اون 2 -3 تا چپترو دوباره برم :x
البته اکشن ها یکم فیلم هندی شده (:d) ولی بلزم راضی کنندست :x

موسیقی عالی کار شده .. تو بازی اصلا " Loading نمیبینید .. عمرا" اگه از بازی کردنش خسته بشید .. فقط میرید جلو :x

اونایی که بازی نکردند > پیشنهاد یکنم از دستش ندید .. ارزش یه بار بازی را حتما" داره .. b-)

####################
وای خدا امان از این کلت 1911 ه که 8 تا تیر میخوره .. خدااااااست .. تو فرودگاه با همین همه را نفله کردم :d

####################
اونایی که تا اینجا را خوندند خسته نباشند .. :d .. این همه دست آورد ماله امروز بود b-) .. ایشالا" چیزای دیگه هم فهمیدم میگم b-)

خودمونیم چقدر حرف زدم :d .. فحشم ندید !! ;;)
اره 1911 بهترین اسلحه بازی هست از نظر من ولی من میگم گلدش کن که قدرتشم بالاتر بره اون موقع میترکونه اگه خواستی از طریق p.m بهم بگو بهت بگم چجوری گلدش کنی.

کسی تست نکرده؟

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

خب حدسم درست بود.راک استار آپدیت جدیدی با حجم 300 خورده ای مگ داده بیرون که چند تا چیز میزو رفع میکنه.
اینم تغییرات:
maxpayne3_cover_640x400.jpg

• Multiplayer tuning, including spawn point tweaking, improvements to stability/load times and weapon balancing.
  • Reduce Hardcore Playlist requirement from 5,000 to 1,000
  • Fix for gold textures not unlocking on DLC weapons
  • Fix for XP display not incrementing between Rank 49 and Rank 50
  • Fix for issue where game could autosave immediately before a death screen
  • Fix for Rank 50 trophy not unlocking
  • Fix for Unlimited Bullet Time cheat not unlocking

اینا همش برای ملتی پلیر بازیه؟چی به تک نفره بازی اضافه میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or