Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
بسی حال داد به من فقط حیف که گرافیکم خوب جواب نداد لذت کامل ببریم البته سرعت بازیم خوب بود

راستی این مکس آخرسر سر از کجا دآورد؟ باهایا؟ باهیا؟ کجا هست؟ در ضمن آخر بازی به بکر شلیک نکنید یه اچیومنت داره :d

منم بازی رو دیروز دانلود و نصبش کردم و امروز هم تمومش کردم. :d
در کل بازی خوب بود ولی عالی نبود(البته شاید انتظارم از بازی بیشتر از این ها بود) ولی کلا بازی حال و هوای اون مکس پین قدیمی با تم سیاه و شب های تاریک نیویورک رو نداشت. البته چند جاش که Flashback داشت یکم حس قدیم مکس پین به آدم دست میداد.
یک سری کاستی هام داشت مثلا بازی به این عظمت یه نارنجک نداشت :-/ در صورتی که الان ضایع ترین بازی ها هم توشون این امکان هست :d
ولی به جرعت میتونم بگم گرافیک بازی خیلی خوب بود مخصوصا این حال cutscene ها بین مراحل خیلی خوب کار شده بود، فقط اون افکت هاش دیگه خیلی روی اعصاب بود دیگه زیادی ازش استفاده کرده بودن.
در کل بازی به نظر من خوب بود و ارزش چند بار تموم کردن رو داره.

اینم یه اسکرین شات از تنظیماتی که من باهاش بازی رو تموم کردم.

آخرین ویرایش:
دوستان من تو اون مرحله هم که باید 4نفر رو شتک :دی کنه بعدم یه انفجار رخ میده و گاز پخش میشه تو اتاقه همه درا هم بستش یه شیر فلکه بود رفتم جولش Eرو زدم بعدش نمیدونم چیکار کنم؟

متاسفانه زبان بازی من نمیدونم افغانیه اوگانداییه کجایه حلاصه حفظی میرم نتونستم زبانشو عوض کنم یه جوونمردی از تو منوی انگلیسی مرحله به مرحله برام شات بذاره که چجوری زبانشو عوض کنم بدجور دعاش میکنم.

آخرین ویرایش:
دوستان من تو اون مرحله هم که باید 4نفر رو شتک :دی کنه بعدم یه انفجار رخ میده و گاز پخش میشه تو اتاقه همه درا هم بستش یه شیر فلکه بود رفتم جولش Eرو زدم بعدش نمیدونم چیکار کنم؟

متاسفانه زبان بازی من نمیدونم افغانیه اوگانداییه کجایه حلاصه حفظی میرم نتونستم زبانشو عوض کنم یه جوونمردی از تو منوی انگلیسی مرحله به مرحله برام شات بذاره که چجوری زبانشو عوض کنم بدجور دعاش میکنم.

اگه همونجا رو بیشتر بگردی یه شیر فلکه دیگه ای هم هست.

یکی از دوستان لطف می کنه داستان دو مرحله آخر رو بگه ؟

از اونجایی که مکس دختره رو نجات میده و به پاسوس می سپره و پاسوس هم می گه که شاید به نیویورک برگرده.
من متوجه نشدم مکس برای چی زد به دل اون همه نظامی و اصلا چی شد ؟

یکی از دوستان لطف می کنه داستان دو مرحله آخر رو بگه ؟

از اونجایی که مکس دختره رو نجات میده و به پاسوس می سپره و پاسوس هم می گه که شاید به نیویورک برگرده.
من متوجه نشدم مکس برای چی زد به دل اون همه نظامی و اصلا چی شد ؟
بعد از اونجا که پاسوس میره داسیلوا برای متهم کردن ویکتور از اون کمک میخواد اونم به اداره ی پلیس یا همونUFE میره وسعی میکنه به اونجا نفوذ کنه و اونجا میفهمه که افراد بکر برانکو رو کشته بودند و وقتی به بکر میرسه و اونو داره خفه میکنه ویکتور روش اسلحه میشه ومیگه که برای رقاتبت انتخاباتیش به پول بیش تری از طرف رودریگو نیاز داشته و به همین دلیل دستور داد که پول هایی که رودریگو برای ازادی فابیانا به مکس و پاسوس داده بود از اونا بدزدند.{وقایع چپتر 3} و میگه که این پول هارو در قاچاق اعضای انسان سرمایه گذاری کرده. بعداز اون که بکر به مکس شوک الکتریکی وارد کرد بکر و ویکتور به فرودگاه فرار میکنن بعد ااز اون که مکس به فرودگاه رفت بکر رو کشت و به تعقیب ویکتور ادامه داد تا اینکه به اون رسید ولی در این لحظه داسیلوا از مکس میخواد که اونو نکشه تا زنده دستگیرش کنن بعد از اون مکس تو باهایا میبینه که ویکتور تو زندان خودکشی کرده و UFE نیز به دلیل دست داشتن در قاچاق اعضای اینسان منهدم میشه.

خوب بازیو تموم کردم
دیر ولی گفتم ارتقا بدم بعد بشینم بازی کنم:p
مشکل اصلی به نظر من داستان بازی بود
با حال هواش که تغییر کرده کاری ندارم
داستان بسیار بسیار مزخرف و ابکی بود
هیچ خبری از احساسات نبود
برای من یکی قابل هضم نبود چرا مکس اینهمه خطر رو بجون خرید
چرا وقتی همه چیزو فهمید فرار نکرد هیچ دلیل برای اینکه این همه خودشو تو زحمت بندازه ندیدم.
از همون اول مشخص بود همه چی زیر سر ویکتوره
اما مکس این یه ادم ابله و احمق اینو متوجه نشد
کاور گیری به نظر من خیلی تاثیر مثبتی گذاشته
وقتی کچل هم شد با قیافش حال کردم:d
گیم پلی بسیار جذاب و بی نظیر بود
کلا این ها هم یه باز از این ور پشت بوم میفتن یه باز از اونور
یا همیشه شبه یا روز
در کل چی فکر میکردیم چی شد:(
فکر نمیکنم ارزش اینهمه صبر رو داشت:-b
بازیه خوبی بود ولی منو کاملا راضی نکرد

آخرین ویرایش:
دوستان
قسمت آرکید چه جوری باید کاراکتر رو عوض کرد ؟ آخه قسمت کاراکتر برای من خاموشه. من بازیم کامل بود و تقریبا 28 گیگ حجمش بود.

دوستان
قسمت آرکید چه جوری باید کاراکتر رو عوض کرد ؟ آخه قسمت کاراکتر برای من خاموشه. من بازیم کامل بود و تقریبا 28 گیگ حجمش بود.
رو چه درجه سختی تموم کردی؟
اگه medium با free aim به بالا رفته باشی بعد از انتخاب مرحله یا قبلش دو تا گزینه میاد که یکیش زده default اونو تغییر بدی میتونی لباس های مختلف مکس رو انتخاب کنی که لباس های مکس پین یک ودو رو هم داره که یک old school max نام داره و مال دو classic max نام داره البته چهرشون افتضاح طراحی شده.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or