هنوز نقد هاش رو نخوندم ببینم چرا انقدر پایین شده اما خب با این شرایط همون به ندیدن ادامه میدیمView attachment 284410
من شدیدا سر این هایپ بودم.
من از بعد از MoM کلا MCU رو دراپ کردم در صورتی که همیشه سریع هرچی میومد می رفتم می دیدم.
برنامه داشتم اگر Ant-man خوب شد بشینم تو یکی دو روز فله ای هرچی ندیدم رو ببینم بعد برم Ant-man رو ببینم که ...
خیلی هم امید داشتم به Secret Invasion و GotG 3 و Loki Season 2 برای امسال اما با این وضع واقعا نمی دونم چی می شه.
اگه لینکش رو بفرستی ممنون میشم نمیخوام وقتمو بزارم ببینم فیلم روچون دیگه MCU عملا پشیزی ارزش و جذابیت گذشته رو نداره نشستم اسپویلای لیک شده انت-من 3 رو دیدم و چه خزعبلاتی سر هم کردن!
دنیای سینمایی اینا تو همون 3 فاز اولشم کلی ایراد داشت که به زور یسری بازیگر مطرح و استفاده از ایدههای جدید تونستن یکمی جذابش کنن و به پایان برسوننش. الان دیگه همونارم ندارن و با این وضعی که فیلم و سریالاشون داره ادامه پیدا میکنه (که خوشبختانه ملت یکم به خودشون اومدن و هر آشغالی که مارول میسازه 1 میلیارد دلار فروش رو رد نمیکنه) فکر نکنم با این روال بتونن از فاز ششم فراتر برن! جهانهای موازی به هم ریخته اینا هنوز دنبال شوخی و خنده و مسخره بازین. فیلمی که خیر سرش قرار بود آغازگر فاز پنجم باشه فقط تریلراش گول زننده بود وگرنه دست کمی از ثور 4 نداره!
جیمز گان یه کمی سفت و سخت بگیره DCU راحت میتونه از روی مارول و دیزنی رد بشه. اینا خوشی زده زیر دلشون بیخیال آشغال ساختن نمیشن و کلی هم به این افتضاحاتشون افتخار میکنن!
کانالای تلگرامی مارول تیکه تیکه بخشای مهم و اسپویل دار فیلم رو کلیپاشو گذاشتن از جمله صحنه بعد از تیتراژ و ... . یکیشو که یادمه MarvelVerse بود تو تلگرام بزنش میاد.اگه لینکش رو بفرستی ممنون میشم نمیخوام وقتمو بزارم ببینم فیلم رو
قیافهاش شبیه پسرهاست