SiminSecret
کاربر سایت
ما که لذت بردیم و منتظریم، امیدوارم یک اسپایدرمن گی هم توش باشه لذت ببریم همگیوالا فعلا که سونی سه تا فیلم توی SSU ساخته یکی از یکی مزخرف تر.
ما که لذت بردیم و منتظریم، امیدوارم یک اسپایدرمن گی هم توش باشه لذت ببریم همگیوالا فعلا که سونی سه تا فیلم توی SSU ساخته یکی از یکی مزخرف تر.
شما که کلا هرچی سونی بسازه لذت می بری خیلی ملاک نیستی.ما که لذت بردیم و منتظریم، امیدوارم یک اسپایدرمن گی هم توش باشه لذت ببریم همگی
شما هم که هیتر سونی و اقلیت های جنسیتی هستی که اصلا ملاک نیستیشما که کلا هرچی سونی بسازه لذت می بری خیلی ملاک نیستی.
این هایی که به من چسبوندی توهمات شماست.شما هم که هیتر سونی و اقلیت های جنسیتی هستی که اصلا ملاک نیستی
بنده نقد خودم راجع به ونوم و موربیوس رو بار ها در جای جای انجمن اعلام کردم و نمراتی هم که بهش دادم توی IMDB مشخصه. راجع به اسپایدر من صحبت می کنیم کاری به ونوم و موربیوس نداریم. من از سه گانه آخر لذت بردم و خیلی ها هم نظراتشون رو از زمان نسخه CAM تا بلوری اعلام کردن که نوستالژی بوده براشون. در گیشه هم که موفقیت بی نظیری بدست آورد. سه گانه ریمی برای همه ما دوران خوب و رویایی بود و اگر فرصت دیگه ای بهش داده بشه برای ساخت قسمت چهارم به شدت همه استقبال میکنن.
پ.ن: ریپلای ندارد
واقعا همینطوره ، من با برادرم با هم دیدیدم.کاری به بحث هاتون ندارم، ولی این اسپایدرمن آخر واقعا فاجعه بود. یک فن سرویس بی سر و ته بود به نظرم.
فعلاً برا انت من دیدن اوکی کافی هست تا بدونی کنگ فاتح گذشتش چیهمن یه سری فیلم ها رو ندیدم. الان اخرین هایی که دیدم فکر کنم لوکی بود و همین no way home و فکر کنم دکتر استرنج هم بعدش بود. بعدش چیا رو ببینم تا به این antman برسم؟
چه فیلم هایی بغیر از تور بعدش اومده؟فعلاً برا انت من دیدن اوکی کافی هست تا بدونی کنگ فاتح گذشتش چیه
کلا بعد نو وی هوم دکتر استرنج-تور-بلک پنتر اومدن که فعلا هیچ کدوم مستقیم تو ماجرای انت من نقشی ندارن . باز دکتر استرنج به خاطر بسط دادن نسبی ایده ی مالتی ورس میشه گفت یکم ربط داره . بقیه که کلا شاید یک سکانس بیشتر نداشته باشن که ممکنه در آینده نقش داشته باشه اون هم از دوستان اهل فن بپرسید یا یک سرچ کوچک بکنید متوجه می شید و نیازی نیست کل فیلم رو ببینیدچه فیلم هایی بغیر از تور بعدش اومده؟
و یا سریال های درست. یه شی هالک و اون میس مارول بود که فکر کنم اونا هم مربوط میشن ولی ندیدم.