Marvel Universe

تقریبا تمام بازیگرهای قبلی خوب بودن بجز اون پسره آیرون فیست. خیلی داغون بود :D
کلا IronFist سریال فاجعه ای بود.

ولی من یه احتمال قابل توجهی می دم دیزنی/مارول کلا Born Again رو نابود کنن.
-----
ای کاش همون سناریو The Defenders رو ادامه می دادن. تازه Luke Cage شده بود Villain و The Daughters of the Dragon شکل گرفته بود.
Iron Fist رو اون وسط ریبوت می کردن یه جوری خیلی خوب می شد.

Netflix Series حتی با وجود همون Iron Fist فاجعه بهترین یونیورس سوپیر هیرو ای بود به نظرم.
هیییی.......

کلا IronFist سریال فاجعه ای بود.

ولی من یه احتمال قابل توجهی می دم دیزنی/مارول کلا Born Again رو نابود کنن.
-----
ای کاش همون سناریو The Defenders رو ادامه می دادن. تازه Luke Cage شده بود Villain و The Daughters of the Dragon شکل گرفته بود.
Iron Fist رو اون وسط ریبوت می کردن یه جوری خیلی خوب می شد.

Netflix Series حتی با وجود همون Iron Fist فاجعه بهترین یونیورس سوپیر هیرو ای بود به نظرم.
هیییی.......
دیزنی سوسول بازیه. کل خشونت فیلم نابود میکنه
دو سه تا هم اقلیت و گی و لز میزنه وسط
از الان نابود شده بدون مگر اینکه روز پخش برعکسش ثابت بشه

پ.ن: البته نت فلیکس هم بود باز دو خط آخر عملی شده بود :D ولی خوبیش اینکه خشونت و خون و خونریزیش سوسول بازی نیس

جان برنتال تو Daredevil Born Again دوباره در نقش پانیشر برمیگرده.

View attachment 286513

فیلم برداری سریال این ماه آغاز میشه.

این بهترین خبر در مورد دنیای مارول و ... چند سال اخیر بود برای من :-"
ولی از اونور دیزنی پدرسگ و pg 13 :-w الان یه حس دوگانه ای دارم نمیدونم خوشحال باشم بخاطر برگشت جان برنتال یا ناراحت که پانیشر Pg 13 احتمالا خیلی ابکی میشه.
+

اون 4-5 قسمت اول فصل دوم دردویل و ورود پانیشر چقدر خوب بودن، من هنوزم هر چند وقت یبار میرم اون چند قسمت رو دوباره میبینم :-"

View attachment 288852

اولین تریلر تا ساعاتی دیگر!
آخرین فیلم یا سریال خوبی که از مارول دیدم واندا ویژن بوده، بعد از اند‌گیم افت کیفیت مارول عجیب و غریبه، فیلم‌ها که همه از دم ضعیف بودن، سریال‌ها تا حدی وضعشون بهتر بوده، امیدوارم اینویژن قابل دیدن باشه

• Like
Reactions: M0HAMAD
تماشا کردن تریلر دو دقیقه‌ای سکرت اینویژن، اتلاف وقت بود.
به نظرم که تریلرش خیلی خوب بود.
Secret Invasion رو کلا سر سری نگیرید. کمیک اش فوق العاده چیز فک براندازیه و یک چیزی مثل Civil War می مونه که نقش اساسی توی MCU داره.
درسته که به نظر روی پایان کار Nick Fury تمرکز داره اما روی اون جمله Where are the Avengers یک نگاهی داشته باشید :D

تماشا کردن تریلر دو دقیقه‌ای سکرت اینویژن، اتلاف وقت بود.
اتفاقا به نظرم خوب بود . یعنی اومدن یکم از حال و هوای سریال رو نشون دادن .اما چیز خاصی نشون ندادن که اسپویل شه . البته خب طبیعتا فیلم با سریال فرق داره اما به هر حال تو تریلر های هیجان انگیز فیلم ها قشنگ جاهای جذاب فیلم رو اسپویل می کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or