Marvel Universe

فصل دوم Ms. Marvel در حال ساخته :))
این باز یه کار معمولی و میشه گفت متوسطی بود و هایپی هم پشتش نبود، برعکس اون شت شو شی هالک که یه افتضاح کامل بود.
تنها نکته مثبت شی هالک، سکان های حضور پرفسور هالک و دردویل بودن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
خدایا توبه.
این چه زباله ای بود من دیدم :|

Screenshot 2023-04-11 at 18.14.59.png

فکر کن بخوای 2-3 ساعت Cringe ترین کارکتر های کل MCU رو در Cringe ترین حالت خودشون ببینی :|
----
با وجود این که جیمزگان می خواد همه رو توی GotG 3 شخم بزنه اما حداقل می شه ازش به عنوان یک پایان با شکوه با MCU یاد کرد چون بعید بدونم چیز درست حسابی دیگه ای از MCU بیاد بیرون. حداقل توی سینمایی هاش.

آخرین ویرایش:
خدایا توبه.

View attachment 289550

فکر کن بخوای 2-3 ساعت Cringe ترین کارکتر های کل MCU رو در Cringe ترین حالت خودشون ببینی :|
----
با وجود این که جیمزگان می خواد همه رو توی GotG 3 شخم بزنه اما حداقل می شه ازش به عنوان یک پایان با شکوه با MCU یاد کرد چون بعید بدونم چیز درست حسابی دیگه ای از MCU بیاد بیرون. حداقل توی سینمایی هاش.
448cd4948cdc0efcccb066c24010bdd58d9af67a_1622188150.jpg

خلاصه فیلم مارولز

خدایا توبه.

View attachment 289550

----
لایک ها دوبرابر دیسها!....
خداحافظ انسانها

نظر Unpopular بنده:
تریلر The Marvels خیلی خوب و فان بود.:D
بهترین قسمت میس مارول و بدترین قسمت تریلر کاپیتان ماروله!:|
کپتن خوب بود که، همش داشت بخاطر کامالا فشار می‌خورد. :))
اسم جدیدش رو باید بگذاریم کاپیتان فشاری.

• Like
Reactions: Arima Kishou
از شروع فاز چهارم تو بحث آثار سینماییشون به نظرم بهترین اتفاق دنیای سینمایی مارول نقش آفرینی جاناتان میجرز برای کانگ بوده! انگار ساخته شده برای این نقش کلا.
اکت صورت این بشر و اون حس خونسردی و در عین حال خشمش خیلی خفنه! تنها سکانسهای ایشون تو انت‌من ۳ قابل تحمل بود و مابقی فیلم یه دری وری خالص بود.
سر این قضیه حواشیش شایعه اومده که ممکنه با یه بازیگر دیگه جایگزینش کنن. اینکه حواشیش به کجا ختم میشه و اینا به کنار ولی اگه هرکسی دیگه‌ای جز جاناتان میجرز بخواد نقش کانگو ایفا کنه همین یه ذره جذابیت MCU هم باید بریزن دور.
خیلی هنر میخواد n مدل از نقشت رو ایفا کنی و هرکدوم ترسناک و خفن باشه.بماند که تا الان عملا هنوز هیچی از کانگ ندیدیم و میجرز راحت میتونه جای جاش برولین و تانوسش رو بگیره!

دیشب فیلم انت من ۳ رو دیدم و واقعا چقدر دری وری بود😐انگار یه اپیزود از ریک و مورتی ببینین بدون فیلم نامه درست درمون با دو ساعت خسته کننده از همه ی اینا بدتر یه اسپویل ریز

انتاگونیستی که کلی مثلا اونجرزارو شکست داده و قراره کل فاز جدید انتاگونیست جدیده مارول به شکل فجیعی با انت من شکس میخوره و این خودش خیلی خیلی نامید کنندس
اصلا من نمیدونم جدا از اینکه اونجرز جدید با چه سوپر هیروهایی مزخرفی و جدیدی قراره ساخته بشه و انتاگونیست شتی مثل این قراره توش باشه چطوره قراره پیش بره.
واقعا مارول وضعیتش الان غم انگیزه.

• Like
Reactions: mehran3500
از شروع فاز چهارم تو بحث آثار سینماییشون به نظرم بهترین اتفاق دنیای سینمایی مارول نقش آفرینی جاناتان میجرز برای کانگ بوده! انگار ساخته شده برای این نقش کلا.
اکت صورت این بشر و اون حس خونسردی و در عین حال خشمش خیلی خفنه! تنها سکانسهای ایشون تو انت‌من ۳ قابل تحمل بود و مابقی فیلم یه دری وری خالص بود.
سر این قضیه حواشیش شایعه اومده که ممکنه با یه بازیگر دیگه جایگزینش کنن. اینکه حواشیش به کجا ختم میشه و اینا به کنار ولی اگه هرکسی دیگه‌ای جز جاناتان میجرز بخواد نقش کانگو ایفا کنه همین یه ذره جذابیت MCU هم باید بریزن دور.
خیلی هنر میخواد n مدل از نقشت رو ایفا کنی و هرکدوم ترسناک و خفن باشه.بماند که تا الان عملا هنوز هیچی از کانگ ندیدیم و میجرز راحت میتونه جای جاش برولین و تانوسش رو بگیره!
جاناتان میجرز توسط مدیر کاری و آژانس تبلیغاتی خود رها شد. آن‌ها پس از وارد شدن اتهامات جدی به او در نیویورک، تصمیم گرفتند که همکاری خود با وی را پایان دهند.

به نظر میاد جاناتان میجرز تو زندگی واقعی اش هم مثل تو فیلم کرید بوده . جنبه مشهور شدن رو نداشته :D . این حجم از قلدری تو نقش کانگ صرفا اکت نبوده گویا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or