Marvel Universe

Marvel گفته فاز های 5 و 6 رو بازنگری می کنه و کیفیت رو بر کمیت ترجیح می ده.
این اقدام بعد از بازخوردی بوده که در مورد فاز 4 به خصوص از داخل گرفتن.
یک نسخه کامل از لاو اند ثاندر بدن . کل تیم سازنده شی هالک رو اخراج کنن و اون سریال رو ریبوت کنن یا کلا شی هالک رو حذف کنن نصف مشکل کیفیت حل میشه :))

یکی از بهترین چیز هایی که از فاز ۴ دراومد، Werewolf by Night بود.
امیدوارم ادامه اش رو بسازن.

جالبه که اولین کار Michael Giacchino به عنوان کارگردان بوده! حرفه‌ اصلیش آهنگ سازی هست و موسیقی Up, The Incredibles, Ratatouille و The Batman کار ایشونه!

بالاخره به فاصله کمی از همدیگه، Thor: Love and Thunder و She-Hulk رو دیدم و الآن توی یه وضعیتی هستم که... یعنی واقعاً این دو تا زباله یه کاری باهام کردن که شاید تا اطلاع ثانوی، MCU رو تحریم کنم و بذارم کنار تا مدت‌ها بعد (البته می‌دونم نمی‌شه و فیلم و سریال بعدی که بیاد، باز می‌رم سراغش!).
She-Hulk که... استغفرالله از این میزان چرند بودن! :| هرچقدر به خودم فشار می‌آوردم که یه نکته مثبتی توش پیدا کنم و انقدر منفی‌نگر(!) نباشم، نمی‌شد. واقعاً چنان افتضاحی بود که Ms. Marvel جلوش حکم «همشهری کین» رو داشت. این میزان خُنُک بودن و زور زدن برای خندوندن مخاطب و استفاده‌های مسخره از شکوندن دیوار چهارم یه کاری کرد که این سریال رفت توی قله‌های لیست آشغال‌ترین فیلم/سریال‌های کمیکی عمرم.
از اون طرف هم Thor... حداقل اون She-Hulk رو انتظاری ازش نداشتم، ولی Thor رو خیلی منتظرش بودم (که البته بعدش یادم رفت ببینم تا همین چند روز پیش!). اگه بخوام این دو تا رو توی یه فرمولی با در نظر گرفتن فاکتور «انتظار برای کیفیت» بذارم، Thor حتی از She-Hulk هم بیشتر حالم رو بهم زد. :| این میزان شنگول بودن بیش از حد یه کاری با فیلم کرده بود که حتی صحنه‌های مثلاً غم‌انگیزش هم مسخره شده بود. صحنه‌های به اصطلاح کمدی، به طرز فجیعی اعصاب‌خوردکن بودن و بهترین موردش هم انقدر تکرار شد که گند خورد بهش. اون نعره بزها رو می‌گم که بار اول خنده‌دار بود، بار دوم بامزه بود، بار سوم هم گفتیم جالبه ولی بسه دیگه. ولی باز هی تکرار شد و ۲۵ بار در جاهای مختلف فیلم باید نعره بز می‌شنیدیم!
بازی کریستین بیل هم که در حد مهران رجبی! :| کریستین بیل رو انقدر دوست دارم که شاید جزو ۳ بازیگر اول عمرم باشه، ولی اینجا انگار به زور فقط اومده بود یه پولی بگیره و بره خونه‌شون. یا کل ماجرای جین فاستر... نمی‌دونم توی کمیک‌ها چطوری Thor می‌شه، ولی اینجا که ماجرای تبدیل شدنش با خزعبلات عجیبی همراه بود.
حالا همه اینا هیچی ولی آخه بی‌وجدان، یکی از خفن‌ترین سولوهای تاریخ بشریت (November Rain) رو می‌ذاری روی صحنه‌ای که یه مشت بچه تبدیل می‌شن به ابرقهرمان و می‌افتن به جون دشمن و خیلی راحت هم می‌ترکوننشون؟! :| خدایا بسه دیگه! :((
امیدوارم یه سری تغییرات بزرگ توی آینده MCU ببینیم و حداقل از صحبت‌هاشون که به نظر می‌رسه خودشون هم به این نتیجه رسیدن که نیاز به تغییر هست.

خاله بازی دیزنی به DareDevil هم سرایت کرد و چالی کاس گفته که ریبوت این سری خشونت کمتری از سری اصلی داره. (لقط انگلیسی اش Gory اه که من دقیقا نمی دونم کدوم معنی Gore مدنظر بوده!)
---
سریال از فبریه سال آینده فیلم برداری اش شروع می شه وتا دسامبر ادامه داره.
18 قسمت هست و بزرگترین پروژه Disney+ محسوب می شه.

خاله بازی دیزنی به DareDevil هم سرایت کرد و چالی کاس گفته که ریبوت این سری خشونت کمتری از سری اصلی داره. (لقط انگلیسی اش Gory اه که من دقیقا نمی دونم کدوم معنی Gore مدنظر بوده!)
---
با اینکه نتفلیکس زیاد گی می میاره توی سریال ولی باز توی خشونت خدایش کم نمیزاره
کاش میدادن دست خودش

---
Daredevil بدون خین و خینریزی به درد ع*م*ش میخوره...!!!! پانیشر خبری نیست ازش ؟

• Like
Reactions: rpg321
شی-هالک فقط اونجاش که دختره موقع هالک شدن خوشگل تر از خود واقعیش بود :)) یعنی هیولا رو به آدم ترجیح میدادم!
نامردا تا قسمت 8 مارو زجر دادن که چشممون به جمال چارلی کاکس روشن بشه!

در مورد دیزنی و سریال جدید هم مطمئنم به پای سریال نتفلیکس نمیرسه و فقط امیدوارم هر چی هست یه جوری جمعش کنن که مجبور نشم بعدش برم سه فصل اون سریال بشینم از اول ببینم برای بار چهارم!

• Smile
Reactions: m.a.t
شی-هالک فقط اونجاش که دختره موقع هالک شدن خوشگل تر از خود واقعیش بود :)) یعنی هیولا رو به آدم ترجیح میدادم!
نامردا تا قسمت 8 مارو زجر دادن که چشممون به جمال چارلی کاکس روشن بشه!

در مورد دیزنی و سریال جدید هم مطمئنم به پای سریال نتفلیکس نمیرسه و فقط امیدوارم هر چی هست یه جوری جمعش کنن که مجبور نشم بعدش برم سه فصل اون سریال بشینم از اول ببینم برای بار چهارم!
از الان به ضرس قاطع میگم که 3 فصل دردویل نتفلیکس از رنگی رنگی که دیزنی میخاد بسازه سر تر هست و خواهد بود...

Jeremy Renner بازیگر نقش Hawkeye در سانحه ای که دقیقا معلوم نیست اما به برف و برف روبی ربط داشته صدمه شدید دیده و سریعا به بیمارستان منتقل شده، عمل شده و در حال حاضر در شرایط بحرانی اما پایدار به سر می بره.
منابعی گفتن که ماشین برف روبی از روی جفت پاهای ایشون رد شده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or