با وجود پا گذاشتن استرنج به مولتی ورس از الان به بعد همه چی ممکنهاین گروه ایلومیناتی () قراره بازم پیداشون شه یا یه cameo بود فقط؟
حتی برگشتن آیرون من و بلک ویدو هم ممکنه
با وجود پا گذاشتن استرنج به مولتی ورس از الان به بعد همه چی ممکنهاین گروه ایلومیناتی () قراره بازم پیداشون شه یا یه cameo بود فقط؟
Eternals؟ آره.این گروه ایلومیناتی () قراره بازم پیداشون شه یا یه cameo بود فقط؟
نه منظورش گروه ایلومیناتی هست که تو دکتر استرنج 2 برا چند دقیقه حضور داشتEternals؟ آره.
کاش کرازینسکی باشهنه منظورش گروه ایلومیناتی هست که تو دکتر استرنج 2 برا چند دقیقه حضور داشت
اونجا رید ریچارز رو جان کرازینسکی بازی کرده بود ولی جدیدا تو همین تاپیک شایعه ای مطرح شده که تام الیس قراره این نقشو بازی کنه...
احتمالا دیگه نباشه قاعدتا چون همون هم فقط یه نسخه جهان موازی بودکاش کرازینسکی باشه
با این روند که چند سال اخیر جیمزگان تو پروژه های کمیک بوکیش داشته...من مطمئنم قرار یه بنده خدا این وسط تلف شهخدا کنه سر اینا بلایی نیارن
خدا کنه سر اینا بلایی نیارن بازم توی MCU ببینیمشون. به خصوص حضرت Drax رو.
استارت Multiverse خیلی وقته خورده دیگهمن حس می کنم کراگلین ( همون که جایگزین یاندو شد) احتمالا می میره.
توی اسپیشال هم یه وایب خیلی معصوم طوری داشت..!
از بین خود گاردین ها هم پیتر و گامورا و گروت و منتیس به نظرم بعیده اتفاقی براشون رخ بده.
اگر خبری باشه قرعه از بین نبیولا، درکس و راکت هست.
یه موضوع دیگه، گامورا چطوری برگشته؟!
یه موضوع دیگه، گامورا چطوری برگشته؟!
تا جای که من یادم میاد تو اندگیم بعد از اینکه گامورای گذشته اومد و استارلورد خواست ببوستش زد زیر شکمش و رفت چون این نسخه مال گذشته بود و علاقه ای به پیتر کوییل نداشت
خب این نسخه الان تو این زمان جدید گیر کرده دیگه
تا جای که من یادم میاد تو اندگیم بعد از اینکه گامورای گذشته اومد و استارلورد خواست ببوستش زد زیر شکمش و رفت چون این نسخه مال گذشته بود و علاقه ای به پیتر کوییل نداشت خب این نسخه الان تو این زمان جدید گیر کرده دیگه