Marvel Universe

این لوکی چقدر خوبه ... گفتم یکم ببینم، سه قسمت شد :دی

باور نمیکنم برای این فاز باشه :| احتمالا فاز قبلی ساختن CD ـها رو گم کردن وگرنه بعیده اینقدر خوب باشه ! کاملا حال و هوای سریال فرق میکنه.
داستان، بازی ها، موسیقی، شخصیت پردازی همه چی عالیه. کلا که سریال حال و هوای سوپرهیرویی نداشت این قسمت سوم هم زد تو کار فضا و عشق و ..
همه ی اینا به کنار دیدن دوباره لوکی یه طرف. به ویژه اینکه فقط داره به اون پرداخته میشه و بیشتر باهاش آشنا میشیم. این چیزی که مخفیانه داره میره جلو رو هم دوست دارم.

تا اینجای کار برای من رفت جزو top 3 بین فیلم و سریال ها.

بالاخره 3 قسمت آخر رو دیدم، فوق العاده خوب بود این فراتر از این فاز بود حتی اگر تو فاز های قبلی هم بود باز شاید جزو چندتای اول بود. :x چون پست قبلی گفتم دیگه دوباره نمیگم، تا قسمت آخر همه چیز سریال خوب بود من اگر یه ایراد بتونم بگیرم قسمت آخر بود که لوکی و سیلوی نصف قسمت فقط همدیگه رو نگاه میکردن و با شمشیر آروم آروم راه میرفتن.

از بعضی ها شنیده بودم قسمت آخر خراب میکنه به نظرم مشکلی نداشت مثل اسپایدرمن و دکتر بود بعد بدتر از وضعیت الان که نیست ؟! حتی اگر خط زمانی و دنیاها رو هم خراب کرده باشه حداقل از لحاظ داستان و جذابیت و سرگرمی عالیه.

متغیرهای لوکی خیلی جالب بودن اون تخت لوکی و صحنه خیانت لوکی ها عالی بود :))
از شخصیت و داستان کانگ خیلی خوشم اومد دوست دارم بدونم ورژن دیگه اش چطور هست و قراره با Ant-Man چه کنن :دی
ولی مرگش خیلی سریع بود احتمالا زنده هست و اینم جزو نقشه هست.

---
چون یه چیزایی از بحثتون یادم مونده بود رفتم پست های اول رو خوندم. با چه شوق و ذوقی همه از فاز جدید تعریف میکردن و چقدر امیدوار بودیم ..

• Like
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or