Marvel Universe

آقا No Way Home به شخصه برای من اولین فیلم MCU ـی محسوب میشه که جز اولین تریلر، هیچ تریلر و اسپویل و ... ازش ندیدم! :D

کیفیت Cam اومد بی زحمت یه نفر اطلاع بده داخل تاپیک. من خودم تورنت رو دقیقه ای دارم چک میکنم که اومد سریع تر ببینم رستگار شم :D میگن کلی هم سکانس لیک شده، ولی عجیبه حتی یک نفر کل فیلم رو ریکورد نگرفته :-s

آقا No Way Home به شخصه برای من اولین فیلم MCU ـی محسوب میشه که جز اولین تریلر، هیچ تریلر و اسپویل و ... ازش ندیدم! :D

کیفیت Cam اومد بی زحمت یه نفر اطلاع بده داخل تاپیک. من خودم تورنت رو دقیقه ای دارم چک میکنم که اومد سریع تر ببینم رستگار شم :D میگن کلی هم سکانس لیک شده، ولی عجیبه حتی یک نفر کل فیلم رو ریکورد نگرفته :-s
آره منم سوشال مدیا رو باز میکنم پر این صحنه ها اومده، امیدوارم سریع تر کیفیت خوبش بیاد، ببینیم که کمتر اسپویل بشیم.:|

potato quality :)) =))

اقا من فکر کنم نا خواسته اسپویل شدم. و بنظر کل فیلمو میدونم :|
اگه اینی که من شنیدم باشه، از یک طرف توصیه میکنم "ذهنتون باز باشه" و منتظر یسری صحنه خاص شایعه شده نباشید، و از طرفی میگم فیلم خیلی خوبیه از نظر داستانی :D

پ.ن. این تریلر Doctor Strange 2 رو دیدم و پشماااااام چقدر خوووب بوددد \m/ :-t

آخرین ویرایش:
دوستان اگه امکانش هست کیفیت پرده درست حسابی که کله کسی تو تصویر نباشه اگه اومد لینکشو بذارید

...........
خب اسپویل شد برام فلان فلان شده ها ویدیو گذاشتن تو یوتیوب عکسش اسپویله عنوانش هم اسپویله بعد یوتیوب لامصب هم من اصلا ویدیویی از اسپایدرمن ندیدم برداشته همون ویدیو رو اورده بالای صفحه پیشنهاد داده~X(

آخرین ویرایش:
این Doctor Strange in the Multiverse of Madness مورد انتظارترین فیلم MCU برای من هست (بله، حتی بیشتر از Spider-Man: No Way Home) و الآن بعد از دیدن تریلرش... الله اکبر! :| :D
آهنگسازش هم که دنی الفمن هست و الله اکبرِ مضاعف! با توجه به همکاری درخشان الفمن با سم ریمی توی Spider-Manها، اینجا هم احتمالاً بترکونه!

آقا تریلر دکتر استرنج محشر بود محشر مخصوصا اون سورپرایز آخرش \m/
واقعا به نظرم بهترین انتخاب بازیگر مارول برای یه شخصیتش بعد از رابرت داونی جونیور، بندیکت لعنتی انگار از خود کمیکا اومده بیرون واقعا همه چی تمومه^:)^^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or