Marvel Universe

Post Credit ها رو این ورژن نداره!:|

در مورد خود فیلم هم میشه گفت از بهترین فیلم های ابرقهرمانی تاریخ!
مناسب هست این نسخه برای دیدن؟
من ۲-۳ دقیقه اول رو دیدم و به نظرم کیفیتش پایین بود.

از مصیبت‌های زندگی توی کشورهای جهان چهارم همینه که نمی‌تونیم فیلم‌ها رو راحت و بدون اسپویل شدن ببینیم. :|
یعنی آدم هر چقدر هم سعی کنه از لو رفتن داستان جلوگیری کنه، نمیشه. به دوست و آشنا می‌گی لطفاً چیزی از داستان نگین. توی توئیتر فیلـــتر می‌ذاری که اون عبارت نمایش داده نشه. توی یوتیوب یه جوری رفتار می‌کنی که الگوریتم آشغالش بهت پیشنهاد دیدن صحنه پایانی فیلم رو نده. همه کار می‌کنی، ولی آخرش یه عکس خفن از مهم‌ترین بخش فیلم تبدیل به میم (meme) می‌شه و کل فضای اینترنت رو می‌گیره! :))
الآن هم شک ندارم برای این Spider-Man، یه صحنه مهم رو تبدیل به میم می‌کنن و بعدش دیگه هی دست به دست می‌شه و مثلاً بالاش می‌نویسن «من و رفیقام وقتی فلان کار رو می‌کنیم» و از این جور چیزها.

سلام
الان تسکرین شات نسخه‌هایی که سایت 30nama گذاشته رو چک کردم و واقعا کیفیت تصویر مطلوبی نداره. قابل دیدن نیست.
دوستان اگه نسخه قابل دیدنی اومد، لطفا اینجا یه اسکرین شات بذارید تو اسپولر و بگید که فقط شاته! اسپول فیلم نیست!
تا ما شاید مزاحمتون بشیم برای لینک! :D [-o<

یک اسپویل دیدم :

وقتی اندرو میپره و ام جی رو نجات میده چه بغضی میکنه : (

من هنوزم معتقدم اسپایدرمن باز ترین اسپایدر من فیلم های اسپایدرمن همین انرد گارفیلده عجیب به این نقش مینشست حیف شد که سونی هم سر فیلم دوم گند زد با اعلام نفوذ هاش هم اینکه بعدا این بنده خدارو کنار گذاشت : (

از دوستان عزیز که نسخه های فیلم رو به اشتراک گذاشتن تشکر می کنم . سعی می کنم بدون کمترین اسپویل نظرم رو بگم . البته خب فعلا این نظر احساسیه و خیلی از بخش های فیلم رو هم به خاطر دیالوگ ها که برای من نافهوم بودن و کیفیت پایین فیلم خیلی مشخص نبود . اما در کل باید بگم بعد اینفینیتی وار بهرین اثر مارول بوده . تو فاز 3 که هیچی تا الان قطعا بهترین بوده. تو بخش فیلم ها فاز 3 تا الان meh بود و این فیلم شست و برد . تو داستان پردازی هم واقعا بلاخره یک اثر درخور اسم اسپایدرمن از تام هالند دیدیم. هرچی دو قسمت قبلی اش دور همی و تین ایجری صرف بودن این جا بلاخره اون بعد قهرمانی اش رو دیدیم .
لحظه لحظه فیلم برای خود من شخصا لذت بخش بود . چون فانتزی نوجوانی ام رو میدیدم . یک زمانی با آدمک های اسپایدرمن همچین داستان هایی رو می ساختم که چه می شود اگر کاراکترهای روایت های مختلف با هم کراس آور داشته باشن .
دوستانی که دیدن فقط اسپویلر رو باز کنن اگر حتی یک درصد هم کنجکاو هستید باز نکنید .
خب یک جا اون آخرای فیلم قشنگ میشد کریون رو دید . جایی که استرنج در بعد های مختلف شکست ایجاد میکنه . اگه دوستان تیز بین موارد دیگه ای هم دیدن بگن
سوالی که برام پیش میاد احتمالا بعدا با کیفیت بهتر و زیرنویس فیلم حل میشه . ولی خب دوست دارم زودتر بدونم . استرنج دقیقا چه کار کرد ؟ فقط حافظه مردم رو پاک کرد ؟ اما حوادث همه اتفاق افتادن ؟ پس یعنی تمام این دشمن ها از دنیاهای دیگه به این دنیا اومدن ؟ مردم دیدنشون ؟

عملا پس از این فیلم میشه امید داشت که ادامه ی ترایلوژی ریمی و سری امیزینگ رو ببینیم . رابطه سونی و مارول هم خوب شده . امیدوارم مردم کمپین راه بندازن تا این اتفاق بیفته. دست سازنده های into spiderverse درد نکنه که این ایده رو ساختن و مردم حال کردن
فعلا برای امتیاز زوده ولی خب در حال حاظر باید بگم well done marvel ,well done kevin feige

یک اسپویل دیدم :

وقتی اندرو میپره و ام جی رو نجات میده چه بغضی میکنه : (

من هنوزم معتقدم اسپایدرمن باز ترین اسپایدر من فیلم های اسپایدرمن همین انرد گارفیلده عجیب به این نقش مینشست حیف شد که سونی هم سر فیلم دوم گند زد با اعلام نفوذ هاش هم اینکه بعدا این بنده خدارو کنار گذاشت : (
امیدوار باشید . من که امید دارم . هیچ چیز دور از ذهن نیست . همین چیزی که امروز به اسم no way home اکران شده و برامون خاطره شده . همون ایده ی کنار هم قرار گیری اونجرز یک دوره ای فانتزی محال بودن . من که امیدوارم حالا که دیگه سونی با مارول به توافق رسیده که هیچ کدوم کار اون یکی رو مختل نمی کنه و تو این فیلم هم این ایده رو پیاده کردن که فیلم های قبلی و دنیاهاشون به صورت موازی و بی ارتباط با mcu وجود دارن پس می تونن اون دنیاهارو ادامه بدن و با هم دیگه به مشکل بر نخورن .
به هر حال این فیلم های سولو ویلن ها باید یک اسپایدرمنی هم داشته باشن . بعید نیست سونی بخواد این ویلین هارو با اسپایدرمن های خودش ترکیب کنه . ونوم رو مثلا بیاره تو دنیای اندرو . یا موربیوس رو ببره تو دنیای اسپایدرمن توبی

به به . چپ و راست داریم فیض می بریم

اگر شایعات به حقیقت تبدیل شن و اپیزود ۶م هاک‌آی دقیقا همون چیزی باشه که میگن، بطور رسمی و از پشت همین تریبون اعلام میکنم که این سریال تبدیل میشه به بهترین سریال MCU! :D

موهای دستم بعد از دیدن پایان قسمت ۵م:D:

22342526-9514-b.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or