اقا الان چندین ورژن از فیلم اومده. اخر سر کدومو بگیریم؟
این 1 گیگی که اول اومدو 1 ساعت اولشو دیدم خیلی بد بود. اصلا نصف فیلمو نفهمیدم.
اون ۱ گیگه که افتضاحه.اقا الان چندین ورژن از فیلم اومده. اخر سر کدومو بگیریم؟
یکی دیگه اومده که کامل تر هست ، 2 ساعت و 20 دقیقه .اون ۱ گیگه که افتضاحه.
اونی که من دیدم با آیفون گرفته شده بود و کیفیت خیلی خوبی داره اما چند تا مشکل هم داره. ۱. سمت چپ تصویر کامل نیست. ۲. چون با گوشی گرفته شده چند جا فوکوس به هم میخوره و هیچی معلوم نیست. ۳. حدود ۱۵ دقیقه آخر فیلم رو هم نداره و همون ورژن ۱ گیگی رو چسبوندن بهش.
نه این یکی نسخه ی Imax هست که اومده.الان این کدوم نسخه است ؟ همون نسخه اصلاحی 10 گیگیه است که 20 دقیقه آخر بهش اضافه شده ؟ post credits رو هم داره ؟
توضیح نکته تو اسپویلریک نسخه ی جدید اومده که نسخه ی هندی هست در اصل دو زبانه است و کیفیتش خیلی خوبه، مثل بقیه بالا و پائین کم نداره. تقریبا نسخه ای شبیه نسخه ای هست که زمان اکران TDK اومد و تقریبا نیمی از ایران اونو دیدن.
زدم بگیره ببینم چه طوریه ولی به نظر خوبه.
یک نکته ای رو بگم
یک شایعه ای درست شده درباره اسپایدرمن اندرو گارفیلد که تو اسپویل میزارم :
توی فیلم الکترو جائی به اندرو میگه که من فکر کردم سیاه پوستی چون من به چشم اسپایدرمنیو دیدم که سیاهپوسته. آخرم بهش میگه مایلز! دقیقا اشاره داره به اسپایدرمن سیاه و مایلز.
حالا شایعه ای درست شده که یک اسپایدرمن خواهیم داشت که اندرو توش حضور داره و مایلز هم هست.
به نظرم خیلی جالب میتونه باشه.
لینک ها که هیچی، زدن کل پست من با review رو پاک کردن جای این که صرفا لینک ها رو ادیت بزنن و بردارن!یکی از دوستان لینک هاشو اینجا بعد پست من گذاشته بود ولی فکر کنم مدیران پاک کردن
ولی من از کانال تل.گ.ر.ا.م گرفتم : comic_icy
واقعا انتظار نداشتم که با تک تک کرکتر های Legacy انقدر با احترام برخورد کنن و به همشون Closure بدن. مخصوصا Andrew
اون سکانسی که هر ۳ با هم شروع به Swing کردن، مثل یه بچه ۸ ساله ذوق کردم.
پیتر هالند هم یه جورایی ریبوت شد و با وضعیت فعلیش و لباس کلاسیکی که خیلی وقت بود منتظرش بودیم، بیشتر از همیشه به حال و هوای کامیک ها نزدیک شده.
من هم دیدم چقدر لذت بخش بود من از IMAX دیدم (۳.۵ گیگ) کیفیتش خوب بود اما آخرش (۲۰ دقیقه) کیفیتش شدید داغون شد الان میگن یه کیفیت بهتر اومده .
تنها مشکل من با فیلم فقط ند بود و اون مسخره باز شدن , پرتال بود. جادو خیلی ابهت براش قایل بودن اما الکی باز کردن لوس بود بقیه اوکی بود به ویژه مت مرداک
جدا از حرفای مسخره اش چیزی که ملت رو بیشتر از همه عصبانی کرده، طرف پا شده گفته فیلم های ریمی بی روح و احمقانه بودند!من چون فیلم رو ندیدم، نقد IGN رو هم نگاه نکردم که ببینم چطوریه. ولی یه افزونه(!) برای فایرفاکس هست (Return Youtube Dislike) که میذاره تعداد دیسلایکهای یوتیوب رو ببینیم و الآن رفتم نگاه کردم، تعداد دیسلایکهای ویدیو بالاست و ۹ هزارتا دیسلایک در مقابل ۱۵ هزارتا لایک داره.
(الآن الگوریتم خوشگل یوتیوب فعال میشه و تا فردا صبح ۱۵۰ تا ویدیو از زوایای مختلف این فیلم Spider-Man پیشنهاد میده! )