Marvel Universe

potato quality :)) =))

اقا من فکر کنم نا خواسته اسپویل شدم. و بنظر کل فیلمو میدونم :|
اگه اینی که من شنیدم باشه، از یک طرف توصیه میکنم "ذهنتون باز باشه" و منتظر یسری صحنه خاص شایعه شده نباشید، و از طرفی میگم فیلم خیلی خوبیه از نظر داستانی :D

پ.ن. این تریلر Doctor Strange 2 رو دیدم و پشماااااام چقدر خوووب بوددد \m/ :-t

مطمئنی درست اسپویل شدی؟:دی اتفاقا چیزایی که فکر میکردیم و شایعه بود تایید شد دیگه. ویدئوهاش هم ریخته:دی

مطمئنی درست اسپویل شدی؟:D اتفاقا چیزایی که فکر میکردیم و شایعه بود تایید شد دیگه. ویدئوهاش هم ریخته:D
منظورم یچیز دیگست :D حالا فیلم بیاد میگم :D
35225859-9581__7421.jpg
:D

پ.ن: موقع ریپلای کردن این دو تا پست یک لحظه متوجه شدم محتویات اسپویلر داخل نقل قول نشون داده میشه که در آن واحد اسکرول کردم صفحه رو پایین :D با افتخار هنوز اسپویل نشدم B-)
از گذاشتن تصاویر اسپویل در امضا هم اکیدا خودداری فرمایید /:)

View attachment 236693
:D

پ.ن: موقع ریپلای کردن این دو تا پست یک لحظه متوجه شدم محتویات اسپویلر داخل نقل قول نشون داده میشه که در آن واحد اسکرول کردم صفحه رو پایین :D با افتخار هنوز اسپویل نشدم B-)
از گذاشتن تصاویر اسپویل در امضا هم اکیدا خودداری فرمایید /:)
پلات توییست:
تو اسپویلرا هیچ اسپویلی نبود :D

عزیزان موارد اسپویل رو لطفا تو 10 تا اسپویلر بزارید....بلکه یک نفر وسط راه منصرف شد :D

ثواب داره والا :-"
مبحث نوستالژی شوخی بردار نیست...تازه اگه موجود باشه :-"
هنوز اسپویل نشدم :))

آخرین ویرایش:
چرا هیچ کیفیت Cam این لعنتی نمیاد! واقعا کلافه شدم از بس اسپویل ریخته!:|
یه کیفیت Cam حدود یه ربع پیش اومده از 1 ساعت و نیم اول فیلم، که فوق افتضاحه :D (در حد شطرنجی!)
ولی خب مشخصه شروع کردن دوستان کار رو. خودم به شدت نسخ ـم الان ولی احتمالا تا فردا بیاد یه کیفیت بهتر :D

آقا فقط 7 دقیقه رو دیدم و همین 7 دقیقه به طرز وحشتناکی معرکه بوده ^:)^ تا اومدن کیفیت بالاتر دیگه راجع به فیلم پست نمیذارم فقط همینو بگم که در اسرع وقت ببینید فیلم رو :D
مرسی اه :D

پ.ن: بهترین فیلم مارول تا به این لحظه، با اختلاف... با اختلاااااف!

اولین کیفیت بالای Cam اومد، که طبق معمول توسط 1XBET ریلیز شده :D

لینک دانلود

ما با مقدمات چیپس و پفک رفتیم ببینیم تا اسپویل نشدیم :D فعلا همگی
این صداش خیلی خوبه زاویه دوربین و ایناش هم خوبه ولی کیفیت فیلمبرداریش چرا انقدر بده آخه. یعنی به نظرم بیشتر مشکل نوع ریلیزش هست که اینطور شده و اگر اصل فایل رو میذاشت شاید خیلی بهتر میبود!

آقا ریپلای جدا میزنم، کیفیت صدا و تصویر هم فراتر از حد انتظاره و کاملا میشه لذت برد ازش :D اگه میخواین اسپویل نشین ترجیحا هر چی سریع تر ببینین همین رو.
فکر میکنم ارزش چند بار دیدن رو داشته باشه! :D
کجاش فراتر از انتظاره؟ :|
نصف فیلم تاریکه هیچی نمیشه دید!
ارزش نداره واقعا نگاه کرد.
تیکه هایی که اسپویل میشه به مراتب کیفیتش از این بالاتره

• Like
Reactions: barneysawyer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or