Marvel Universe

اینجوری که از صفحه رسمی سونی توی آمازون هند لیک شده میوفته برای اردیبهشت 1401
نه اون تاریخ احتمالا درست نیست...همون 3 ماه رو در نظر بگیرید.

البته احتمال اینکه یک هفته بعد بلوری لیک بشه رو دست کم نگیرید :D

کمتر از ۳ ماه روش حساب نکن! :D
سه ماه؟ .... خوردم من!

امیدوارم عزیزان هکر که دستشون رو از راه دور میبوسم، برای مورد انتظار ترین فیلم دنیا دست به کار بشن و نسخه های اصل کاریو از سونی بدزدن و لیک کنن

خود من به شخصه تا زمان عرضه WEB-DL، به هیچکدوم از نسخه های دیگر فکر نمیکنم؛ مهم نیست که چقدر منتظرش هستم، ولی نمیخوامم فیلمی رو که پر از جلوه های ویژه است رو پرده ای :-& ببینم، چون اصلا و ابدا نمیخوام لذتشو به خودم زهر کنم!:D

خود من به شخصه تا زمان عرضه WEB-DL، به هیچکدوم از نسخه های دیگر فکر نمیکنم؛ مهم نیست که چقدر منتظرش هستم، ولی نمیخوامم فیلمی رو که پر از جلوه های ویژه است رو پرده ای :-& ببینم، چون اصلا و ابدا نمیخوام لذتشو به خودم زهر کنم!:D
مسئله اینه که همین الان ردیت و توییتر پر شده از اسپویلر، چند وقت دیگه به اینستاگرام هم میرسه و دیگه آدم نمیتونه نبینه

مسئله اینه که همین الان ردیت و توییتر پر شده از اسپویلر، چند وقت دیگه به اینستاگرام هم میرسه و دیگه آدم نمیتونه نبینه

در این مورد یه مدت ردیت، توییتر و ایسنتا از رو خودتون محروم کنید!

آره منم یه زمانی پرده ای می دیدم که به سالها پیش برمیگرده، اما وقتی می بینم لذت نسخه اصلی و دیجیتالی چند برابره، دیگه بیخیالش شدم و چسبیدم به web- dl

• Like
Reactions: Justiciar
در این مورد یه مدت ردیت، توییتر و ایسنتا رو خودتون محروم کنید!

آره منم یه زمانی پرده ای می دیدم که به سالها پیش برمیگرده، اما وقتی می بینم لذت نسخه اصلی و دیجیتالی چند برابره، دیگه بیخیالش شدم و چسبیدم به web- dl
خب خیلی وقتا سخته کلا دسترسی امون رو از شبکه های اجتماعی قطع کنیم
در کل که شکی نیست که همچین فیلمی رو باید با کیفیت اصلی دید . ولی خب خود من این اسپایدرمن طوریه که بعید نیست بخوام بیشتر از یک بار ببینمش . برای همین بار اول رو به همون درب و داغون بسنده می کنم :D

امیدوارم کیفیت پرده ای که ازش میاد در حد کیفیت پرده ای سیویل وار باشه (اون واسه خودش یه پا اچ دی ریپ بود! :D ) ، ولی در هر صورت همون پرده ای رو می‌بینم .

اینم احتمالا بشه مثل اینفینیتی وار که اول پرده ای بدون ساب دیدم ، روز بعدش با ساب انگلیسی ، روز بعدترش با ساب فارسی و یه بار هم وقتی بلو-ری اومد با رفقا نشستم دیدمش. :D

@Jill-Valntine
وقتی برات اسپویل کردم می فهمی منتظر وب دی ال موندن یعنی چی! ;))

یه زمانی حدودا 10 یا 15 سال پیش، پرده ای خیلی هم می چسبید... اصلا هر چی می دیدیم پرده ای بود :D
یه گونی dvd از اون زمان ذخیره دارم. بیشترش هم از دست فروش ها گرفتم.
الان تقریبا عتیقه شدن 8->

• Like
Reactions: barneysawyer
img_20211214_200115_zxea.jpg

3ce74m_jq5v.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or