SiminSecret
کاربر سایت
تاریخ انتشار نسخه بلوری کی هست؟
اینجوری که از صفحه رسمی سونی توی آمازون هند لیک شده میوفته برای اردیبهشت 1401تاریخ انتشار نسخه بلوری کی هست؟ اینو فقط باید 4K نگا کرد و بس ...
نه اون تاریخ احتمالا درست نیست...همون 3 ماه رو در نظر بگیرید.اینجوری که از صفحه رسمی سونی توی آمازون هند لیک شده میوفته برای اردیبهشت 1401
سه ماه؟ .... خوردم من!کمتر از ۳ ماه روش حساب نکن!
دسترسی پیدا کردید مارو هم بی نصیب نگذاریدمن اولین نسخه پرده ای که بیاد رو سایتهای تورنت درجا دانلود میکنم با هر کیفیتی قطعا میرزه به اینکه یهو یجا دیگه اسپویل بشم
مسئله اینه که همین الان ردیت و توییتر پر شده از اسپویلر، چند وقت دیگه به اینستاگرام هم میرسه و دیگه آدم نمیتونه نبینهخود من به شخصه تا زمان عرضه WEB-DL، به هیچکدوم از نسخه های دیگر فکر نمیکنم؛ مهم نیست که چقدر منتظرش هستم، ولی نمیخوامم فیلمی رو که پر از جلوه های ویژه است رو پرده ای ببینم، چون اصلا و ابدا نمیخوام لذتشو به خودم زهر کنم!
مسئله اینه که همین الان ردیت و توییتر پر شده از اسپویلر، چند وقت دیگه به اینستاگرام هم میرسه و دیگه آدم نمیتونه نبینه
خب خیلی وقتا سخته کلا دسترسی امون رو از شبکه های اجتماعی قطع کنیمدر این مورد یه مدت ردیت، توییتر و ایسنتا رو خودتون محروم کنید!
آره منم یه زمانی پرده ای می دیدم که به سالها پیش برمیگرده، اما وقتی می بینم لذت نسخه اصلی و دیجیتالی چند برابره، دیگه بیخیالش شدم و چسبیدم به web- dl