Marvel Universe

پانیشر فقط دو تا سکانسش . یکی سکانس تو زندان فصل دوم دردویل . یکی هم سکانس درگیری تو باشگاه بدنسازی که فکر کنم مال فصل دوم سریال پانیشر بود . لامصب کلا جیگر آدم رو سر حال می آورد این دو سریال و این کاراکتر . پرسونای کله خر و وحشی برنتال کاملا به این نقش می اومد. به لطف شما هوس کردم باز بشینم ببینمشون . بازی اش رو هم دانلود کنیم بزنیم بر بدن

ساخت قسمت دوم فیلم Shang-Chi تایید شد؛ دستین دنیل قراردادی چند ساله با دیزنی برای ساخت فیلم و سریال های مختلف برای استودیوهای مارول، سرویس هولو و شرکت اونیکس بسته است!

در حال حاضر این کارگردان موفق سریالی برای MCU میسازد!

اپیزود 4 هاک آی عالی بود . شخصا انتظار نداشتم همچین اتفاقی به این زودی بیفته . ولی امیدوارم از قسمت های قبلی بخش های فان و خانوادگی سریال رو حذف کنن و بیشتر به حوادث بپردازن
داداش کلا 6 قسمته دیگه. به این زودی حساب نمیشه :D
پ.ن: بنظرم در سریال ها این و واندا ویژن از همه سرتر بودن و امیدوارم فصل دوم هم داشته باشه
بعدش لوکی و اون سرباز و فالکون که کلا داغون بود من نصفه دلت زدم

داداش کلا 6 قسمته دیگه. به این زودی حساب نمیشه :D
پ.ن: بنظرم در سریال ها این و واندا ویژن از همه سرتر بودن و امیدوارم فصل دوم هم داشته باشه
بعدش لوکی و اون سرباز و فالکون که کلا داغون بود من نصفه دلت زدم
منظورم از قضیه درگیری یلنا با کلینت بود . انتظار نداشتم تو این سریال کوتاه ببینیمش . فکر می کردم این ایده رو می گذارن برای سریال جدای تاندربولتس یا دارک اونجرز
جالبه بر خلاف شما به نظرم وانداویژن تا الان بدترین و بیخود ترین سریال مارول بوده . ایده ی کلی اش رو می تونستن تو 2 ساعت فیلم جمع کنن. فالکون افت و فرود زیاد داشت . در کل خوب بود میشد واقعا به عنوان یک سریال بهش نگاه کرد و کلیت سریال پل ارتباطی خوبی برای آینده یونیورس بود . نه مثل ونداویژن که کلا 5 دقیقه آخر هر اپیزود و 20 دقیقه اپیزود پایانی مفید بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or