Marvel Universe

پانیشر فقط دو تا سکانسش . یکی سکانس تو زندان فصل دوم دردویل . یکی هم سکانس درگیری تو باشگاه بدنسازی که فکر کنم مال فصل دوم سریال پانیشر بود . لامصب کلا جیگر آدم رو سر حال می آورد این دو سریال و این کاراکتر . پرسونای کله خر و وحشی برنتال کاملا به این نقش می اومد. به لطف شما هوس کردم باز بشینم ببینمشون . بازی اش رو هم دانلود کنیم بزنیم بر بدن

ساخت قسمت دوم فیلم Shang-Chi تایید شد؛ دستین دنیل قراردادی چند ساله با دیزنی برای ساخت فیلم و سریال های مختلف برای استودیوهای مارول، سرویس هولو و شرکت اونیکس بسته است!

در حال حاضر این کارگردان موفق سریالی برای MCU میسازد!

اپیزود 4 هاک آی عالی بود . شخصا انتظار نداشتم همچین اتفاقی به این زودی بیفته . ولی امیدوارم از قسمت های قبلی بخش های فان و خانوادگی سریال رو حذف کنن و بیشتر به حوادث بپردازن
داداش کلا 6 قسمته دیگه. به این زودی حساب نمیشه :D
پ.ن: بنظرم در سریال ها این و واندا ویژن از همه سرتر بودن و امیدوارم فصل دوم هم داشته باشه
بعدش لوکی و اون سرباز و فالکون که کلا داغون بود من نصفه دلت زدم

داداش کلا 6 قسمته دیگه. به این زودی حساب نمیشه :D
پ.ن: بنظرم در سریال ها این و واندا ویژن از همه سرتر بودن و امیدوارم فصل دوم هم داشته باشه
بعدش لوکی و اون سرباز و فالکون که کلا داغون بود من نصفه دلت زدم
منظورم از قضیه درگیری یلنا با کلینت بود . انتظار نداشتم تو این سریال کوتاه ببینیمش . فکر می کردم این ایده رو می گذارن برای سریال جدای تاندربولتس یا دارک اونجرز
جالبه بر خلاف شما به نظرم وانداویژن تا الان بدترین و بیخود ترین سریال مارول بوده . ایده ی کلی اش رو می تونستن تو 2 ساعت فیلم جمع کنن. فالکون افت و فرود زیاد داشت . در کل خوب بود میشد واقعا به عنوان یک سریال بهش نگاه کرد و کلیت سریال پل ارتباطی خوبی برای آینده یونیورس بود . نه مثل ونداویژن که کلا 5 دقیقه آخر هر اپیزود و 20 دقیقه اپیزود پایانی مفید بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or