Marvel Universe

اپیزود سوم Hawkeye محشر بود! قشنگ نسبت به دو اپیزود اول که داستان دور خودش می‌چرخید و ایراد داشت کیفیتش یک سر و گردن بالا رفت. کارگردانی بهتر، action sequence عالی، رنر و استین‌فیلد هم این اپیزود دینامیک و نقششون بهشون خوب نشسته.

الاکوآ کاکس بازیگر Hawkeye در مصاحبه ای جدید گفته است که جرمی رنر و هایلی استاینفلد با یادگیری زبان اشاره آمریکایی (ASL) باعث شدند او در مجموعه سریال احساس خوشایندی داشته باشد.

الاکوآ کاکس مادر زادی ناشنوا بدنیا آمده است.

ماه خوبی رو پیش رو داریم. 8->

img_20211203_110612_xppa.jpg

هاک آی داره جا می افته . دو قسمت قبلی کمی لوس بازی داشتن ولی این قسمت خوب بود . درام و اکشن به جایی داشت . امیدوارم اونی که همه منتظرشیم بیاد تو سریال و صرفا در حد ایستر اگ بهش اشاره نکرده باشن .

• Like
Reactions: Justiciar
هاک آی داره جا می افته . دو قسمت قبلی کمی لوس بازی داشتن ولی این قسمت خوب بود . درام و اکشن به جایی داشت . امیدوارم اونی که همه منتظرشیم بیاد تو سریال و صرفا در حد ایستر اگ بهش اشاره نکرده باشن .
طبق شایعات، کینگ پین ویلن اصلی این سریال نیست. بنابراین بعیده حضور زیادی داشته باشه.
سریال اختصاصی Echo جایی هست که به صورت کامل دردویل و کینگ پین رو میبینیم.

من خیلی میخوام پانیشر هم برگرده. بجز این دو سری برای بقیه اثار نتفلیکس مارولی برام ذره ایی اهمیت ندارند.

من خیلی میخوام پانیشر هم برگرده. بجز این دو سری برای بقیه اثار نتفلیکس مارولی برام ذره ایی اهمیت ندارند.

اتفاقا شایعات بیشتر در مورد بازگشت مت مورداک و فرانک کسل منتشر شده؛ البته یکی از دلایل بازگشت این ۲ شخصیت برمیگرده با علاقه زیاد کوین فایگی بهشون.

قبلا خودمم گفته بودم که مت مورداک، شخصیت مورد علاقه ام بعد از لوگان - حتی از همین یه هفته پیش شروع کردم بازم دارم سریال Daredevil رو می بینم - هست، اما مهمترین چیزی که در حال حاضر از شایعه ریبوت سریال میخوام اینه که درجه سنی بالای داشته باشه؛ چه پروژه Daredevil یا Punisher.

مصاحبه اخیر داداش جان برنثال :D در مورد شایعه ساخت ریبوت پانیشر هم جالبه:

The character’s very much of my bones. That said, I also know how important this character is to so many people. I just don’t want to see the character being handled in a light way. I would only want to be a part of it if it was done the right way. He’s an extraordinarily dark character that is not looking to escape that darkness. I think that’s a really difficult road to go down these days. I would love to do it if we could do it right. It’s not it’s just not about doing it, it’s about doing it right

شایعاتی در مورد پروژه های آینده شخصیت های مت مورداک، فرانک کسل و همچنین توضیحات کوچک در مورد شخصیت اکو که تا به الان منتشر شده است.

- دیزنی درصدد است که اکثر بازیگران اصلی را بدون تغییر کامل شخصیت‌ها یا عوض کردن بازیگر شخصیت اصلی در پروژه جدید اضافه شوند؛ نکته ای که طرفداران Daredevil بشدت خواهان آن هستند.

- سریال را دقیقا نمی توان فصل ۴ عنوان Daredevil شبکه نتفلیکس اعلام کرد و قرار نیست که تمام خطوط داستانی سه فصل گذشته نتفلیکس را ادامه می‌دهد، بلکه بدنبال راهی برای معرفی این شخصیت‌ها به طرفداران سریال های نتفلیکس و MCU است.

- همانند دیگر سریال های MCU دیزنی پلاس، اول قرار است شخصیت های مت مورداک و همچنین کینگ‌پین در چندین سریال های MCU حضوری کوتاه داشته باشند؛ مت مورداک با بازی چارلی کاکس در نقش این شخصیت، وکیل پیتر پارکر در Spider-Man: Far from Home خواهد بود و همچنین این بازیگر در سریال She-Hulk نیز حضور دارد.

- در سریال Hawkeye که در حال حاضر از دیزنی پلاس در حال پخش است، شاهد حضور یکی از شخصیت های کامیک های Daredevil یعنی میا لوپز (ملقب به Echo) هستیم؛ پدر اون بدست کینگ‌پین در کامیک ها کشته میشود که مدتی بعد از این اتفاق، تبدیل به آدمکش معروف - همانند گامورا - میشود. لازم به ذکر است که اکو معشوقه شخصیت شوالیه ماه (Moon Knight) نیز است.
اکو مکمل شخصیت Daredevil است و این شخصیت - در یک خط زمانی عاشق مت مورداک نیز میشود - در اصل سرخ‌پوست بوده و از معدود ابرقهرمانانی است که ناشنوا هست. زمانی که وی به «اکو» تبدیل می‌شود می‌توان به راحتی و از روی جای دست سفید بر روی صورتش او را شناسایی کرد.

- بنظر میرسد که در سریال های MCU، اکو تبدیل به ضدقهرمان میشود و کینگ‌پین را به عنوان یک تهدید نشان می‌دهد.

- سریال اکو که احتمالا در اواخر ۲۰۲۲ - ۲۳ قرار است نمایش داده شود را میتوان بنوعی فصل چهارم Daredevil نامید؛ جایی که بصورت کامل شاهد رونمایی شخصیت های مت مورداک و همچنین کینگ‌پین هستیم.

- اما سریال پانیشر، طبق اطلاعات بدست آمده، سریال پانیشر نیز در دست توسعه است و شاهد حضور دوباره جان برنثال در نقش فرانک کسل هستیم و از طرفی دیگر، همانند سریال های ساخته شده توسط نتفلیکس، سریال پانیشر اثری کاملا خشن و خونین خواهد بود و در پایان باید گفت که فرانک کسل برای اولین بار شخصیت شوالیه ماه حضور خواهد داشت.

یعنی هر سه تای اینا تام هالند هستن :-"
پوستر لیزارد و سندمن منتشر نشده که بشه 5 تا، یعنی با توجه به منتشر نشدن پوستر لیزارد و سندمن می خواستن روی عدد 3 مانور بدن :-"

می گن اون کله توبی مگوایر هست :D

bark-blox-1.jpg

آخرین ویرایش:
از بازگشت برو بچه های daredevil با همون بازیگر های قبلی به شدت استقبال میشه :-"
من قبل از دیدن سریال دردویل کلا با کمیک هاش اشنایی نداشتم و نمیدونم شخصیت های سریال چقدر به کمیک وفادار بودن (در کل از نظر انتخاب بازیگر و ... ) ولی توی سریال تقریبا همه به نقششون میخوردن.
پانیشر جان برنثال هم که عالی بود و واقعا سخته تصور کرد بازیگر دیگه به جز ایشون پانیشر بشه....

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام فیلم های mcu رو به ترتیب تاریخ انتشار ببینم این لیست پایین دقیقه ؟
View attachment 234925
آره ولی آخرش دوتا ایراد داره، شانگ‌چی قبل از ایترنالزه، اکران شده و کیفیت خوبش هم موجوده

ایراد بزرگش ولی اینه که سریال‌های Disney Plus که بخشی از MCU هستند رو نذاشته

ترتیبش اینطوری میشه:

مرد عنکبوتی دور از خانه
سریال WandaVision
سریال The Falcon and The Winter Soldier
بلک ویدو
سریال Loki
سریال What if
شانگ‌چی
سریال Hawkeye

موفق باشی :D خوشحالم نظرت عوض شد و امیدوارم خوشت بیاد

این نکته خیلی مهم رو هم بگم، :D MCU یک رسمی داره که آخر تیتراژ فیلم بیننده‌هاش رو با یک صحنه اضافی قلقلک بده. بعد تا یجایی از این لیست فقط یدونه صحنه‌ست، ولی بعدتر یدونه mid-credits scene هم اضافه میشه. تیتراژ اول خاصه طراحیش و فقط اسم بازیگرهای اصلی و کارگردان دونه دونه نمایش داده میشه، صحنه اضافی اول، بعد تیتراژ مرسوم لیستی پخش میشه، صحنه دوم

کلا که وقتی فیلم تموم شد تیتراژ رو هم فست فوروارد کن چیزی جا نمونه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
طبق شایعات، کینگ پین ویلن اصلی این سریال نیست. بنابراین بعیده حضور زیادی داشته باشه.
سریال اختصاصی Echo جایی هست که به صورت کامل دردویل و کینگ پین رو میبینیم.

اتفاقا شایعات بیشتر در مورد بازگشت مت مورداک و فرانک کسل منتشر شده؛ البته یکی از دلایل بازگشت این ۲ شخصیت برمیگرده با علاقه زیاد کوین فایگی بهشون.

قبلا خودمم گفته بودم که مت مورداک، شخصیت مورد علاقه ام بعد از لوگان - حتی از همین یه هفته پیش شروع کردم بازم دارم سریال Daredevil رو می بینم - هست، اما مهمترین چیزی که در حال حاضر از شایعه ریبوت سریال میخوام اینه که درجه سنی بالای داشته باشه؛ چه پروژه Daredevil یا Punisher.

مصاحبه اخیر داداش جان برنثال :D در مورد شایعه ساخت ریبوت پانیشر هم جالبه:

The character’s very much of my bones. That said, I also know how important this character is to so many people. I just don’t want to see the character being handled in a light way. I would only want to be a part of it if it was done the right way. He’s an extraordinarily dark character that is not looking to escape that darkness. I think that’s a really difficult road to go down these days. I would love to do it if we could do it right. It’s not it’s just not about doing it, it’s about doing it right
قطعا فایگی این کاراکتر هارو بر می گردونه به یونیورس . ولی بحث اصلی اینه که همه امیدواریم اون روایت نتفلیکس رو ببینیم .
به به نمی دونم چرا لحن برنتال طوری بود که تصور می کنم با یک لباس خون و یک شاتگان تو دستش این حرف هارو با حالت تهدید آمیز گفته :))
چیزی که دوست دارم اتفاق بی افته اینه که دقیقا همان چیزی که برای اسپایدرمن انجام دادن رو در بازگشت این کاراکتر ها انجام بدن . یعنی به بهانه ی مولتی ورس و باز شدن این دروازه به دنیای های دیگه شاهد یک نسخه بهتر و شبیه تر به کمیک از بیلی روسو /جیگساو باشیم . تو سریال پانیشر اصلا حق مطلب دربارش ادا نشد . بدک هم نمیشه اگه بیلی روسو وارزون رو بیارن .بازی و گریم دامینیک وست تو این نقش شاید تنها نکته مثبت اون فیلم درجه 2 باشه

یک نظر انتحاری : به نظرم حالا که بازار شانس دوباره داغه یک شانسی هم به نیکلاس کیج بدن بد نیست . فکر کنم جانی بلیز کیج تو این یونیورس بتونه حضور موفق تری داشته باشه .خودش که با کله میاد . شاید فرجی شد مثل بقیه بازیگرای اصلی مارولی دوباره به میادین بازگشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or