Marvel Universe

اسپایدرمن های مارول تا اینجا بیشتر برای گسترش دنیای مارول یا همون MCU بود و حتی میشه گفت یه اسپین اف برای آیرون من:-"
حالا ببینیم ایده های شدیدا پول ساز فیلم سوم و فضای مثلا دارکش چه کار میکنه.

من کلا تو فروم از فیلم حرف نمیزنم، (آنچنان هم فیلم ببین نیستم البته) ولی گذرم به تاپیک خورد...
بعضی از دوستان نظر میدید دیگه مزاح نفرمائید، اسپایدرمن های تام هالند تا اینجا از ضعیف ترین فیلم های MCU بودن. اگه تونی استارک تو homecoming نبود تماشای یک بار هم واسش زیاد بود. FFH هم تا حدودی ربطش به استارک (و کلا به اونجرز با حضور نیک فیوری) باعث شد قابل دیدن بشه. (یا بهتره بگم مجبور شدیم ببینیم :D)

من کلا تو فروم از فیلم حرف نمیزنم، (آنچنان هم فیلم ببین نیستم البته) ولی گذرم به تاپیک خورد...
بعضی از دوستان نظر میدید دیگه مزاح نفرمائید، اسپایدرمن های تام هالند تا اینجا از ضعیف ترین فیلم های MCU بودن. اگه تونی استارک تو homecoming نبود تماشای یک بار هم واسش زیاد بود. FFH هم تا حدودی ربطش به استارک (و کلا به اونجرز با حضور نیک فیوری) باعث شد قابل دیدن بشه. (یا بهتره بگم مجبور شدیم ببینیم :D)
All 26 Marvel Movies Ranked: See MCU Movies By Tomatometer
رتبه ۶ 🤔

'Spider-Man: Homecoming' Grabs An A CinemaScore Grade
رده A از طرف مردم

با کدوم متر و معیار جزو ضعیف‌ترین‌هاست؟
اگر comic book accuracy مدنظره که من خوشحال میشم ساعت‌ها دلیل و مدرک بیارم :D

اسپایدرمن کلا هر سری رده سنی اش فکر کنم 5 سال اومده پایین ! نسخه های سم ریمی pg-13 بودن که این اخری ها به نظر من که pg-3 بودن !
کاری به کامیک بوک و داستان اصلی و این چیز ها ندارم ولی این دو نسخه اخر واقعا ضعیف بودن

مزخرف ترین اسپایدر من ها همون ASM یک و دو بودن و بس ... تام هالند واقعا باحاله ولی خب من با رفیقاش که یکی زندیا باشه یکی اون پسر تپله حال نمیکنم ... در هر صورت شدیدا منتظر قسمت سومم ببینم چی از توش قراره در بیاد و اینکه سه گانه بعدی قراره چی باشه.

• Like
Reactions: Justiciar
All 26 Marvel Movies Ranked: See MCU Movies By Tomatometer
رتبه ۶ 🤔

'Spider-Man: Homecoming' Grabs An A CinemaScore Grade
رده A از طرف مردم

با کدوم متر و معیار جزو ضعیف‌ترین‌هاست؟
اگر comic book accuracy مدنظره که من خوشحال میشم ساعت‌ها دلیل و مدرک بیارم :D
خدا وکیلی Shang Chi در حد 5ام؟ یا Black Panter محبوب ترین؟ بعد CA: Winter Soldier بشه 11ام؟ A: Infinity War میشه 14ام؟ رتبه 6 واقعا Home coming آخه؟ خود شما این لیست رو با این چیدمان قبول داری که رفرنس دادی بهش؟

• Like
Reactions: hitman68
خدا وکیلی Shang Chi در حد 5ام؟ یا Black Panter محبوب ترین؟ بعد CA: Winter Soldier بشه 11ام؟ A: Infinity War میشه 14ام؟ رتبه 6 واقعا Home coming آخه؟ خود شما این لیست رو با این چیدمان قبول داری که رفرنس دادی بهش؟
شانگ چی بسیار فیلم لذت‌بخشی بود برای من، بخش زیادیش هم بخاطر این بود که بعد مدت‌ها رفتم سینما دیدمش، خیلی هم حس و حال فیلم‌های سوپرهیرویی کلاسیک رو داشت؛ برعکس Winter Soldier و مخصوصا Civil War برای من دوتا از نچسب‌ترین فیلم‌های MCUان ولی کلا بحث چیز دیگه‌ایه

اون بزرگوار خیلی با قاطعیت نوشتن فیلم‌های ضعیفی‌ان، نشون دادم هم منتقدین هم مردم با فیلم حال کردن. من شخصا آخرین باری که براساس RT یا متا یا IMDb بخوام فیلمی رو ببینم یا طرفداریش رو کنم یادم نمیاد، برای نشون دادن یچیز دیگه بود.

پ.ن: احساس می‌کنم خیلیاتون با متر و معیار Dark Knight Trilogy که واقع‌گرایانه‌بودن و در مورد برخی کپی‌هاش مثل Amazing Spider-Man، الکی edgy و دارک بودنه، فیلمای مارول رو می‌سنجید

شانگ چی بسیار فیلم لذت‌بخشی بود برای من، بخش زیادیش هم بخاطر این بود که بعد مدت‌ها رفتم سینما دیدمش، خیلی هم حس و حال فیلم‌های سوپرهیرویی کلاسیک رو داشت؛ برعکس Winter Soldier و مخصوصا Civil War برای من دوتا از نچسب‌ترین فیلم‌های MCUان ولی کلا بحث چیز دیگه‌ایه

اون بزرگوار خیلی با قاطعیت نوشتن فیلم‌های ضعیفی‌ان، نشون دادم هم منتقدین هم مردم با فیلم حال کردن. من شخصا آخرین باری که براساس RT یا متا یا IMDb بخوام فیلمی رو ببینم یا طرفداریش رو کنم یادم نمیاد، برای نشون دادن یچیز دیگه بود.

پ.ن: احساس می‌کنم خیلیاتون با متر و معیار Dark Knight Trilogy که واقع‌گرایانه‌بودن و در مورد برخی کپی‌هاش مثل Amazing Spider-Man، الکی edgy و دارک بودنه، فیلمای مارول رو می‌سنجید
سوپرهیرو های کلاسیک یعنی کدوم عناوین ؟ کارهایی مثل اسپایدرمن های ریمی و دو تا ایکس من برایان سینگر ؟ یا فنتستیک فور و اون کاپیتان آمریکا دهه 90 ؟
حالا مردم هایپشون بالا بود و بعد یک مدت خونه نشینی برگشته بودن به فضای سینما و اصولا تو این شرایط پیشفرض دیدشون مثبته به همه چی و چینی ها هم روحیه ملی گرایی و رگ وطن پرستی اشون عود کرد و شانگ چی رو بردن بالا وگرنه اون قدر هم عالی نبود . تاپیکش جای دیگه است ولی خب این جا بحثش راه افتاده
شخصیت اصلی به شکل کلیشه ای قهرمانه . هیچ پیچیدگی نداره . بازی اش تک بعدیه . خیلی الکی هم یک هو حلقه ها رو جذب خودش می کنه که آدم شک میکنه واقعا تو این سال ها چطور کسی نتونسته این کارو بکنه و حلقه رو از ماندارین بگیره .
به نظر می رسید وی لن یا ماندارین اصلی قراره یک ویلن درجه 1 باشه اما هرچه قدر تو خلق انگیزه هاش تلاش کردن تو خلق سویه تاریکش هیچ کاری نکردن. از همون دقیقه اول فیلم داد میزنه که قراره آخرش رستگار بشه و بمیره . این همه مانور دادن و آوردن بازیگر قدر آسیایی و بردن اسم ماندارین برای این که این قدر زود به کشتنش بدن مسخره است . همون قدر که شخصیت ترور اسلتری و جا زدنش به جای ماندارین برای بیننده زمان اکران آیرون من 3 ضدحال بود این جا هم با این پرداخت سرسری کاراکتر رو سوخت دادن رفت .
کاراکتر منفی اصلی داستان هم که به راحتی فراموش میشه . اون سکانس های ارتباط دادنش به حوادث mcu هم زوری بود که خب اصلی اش رو قبلا تو تریلر لو داده بودن
اون آوکافینا که دیگه هیچی . رسما چون آسیایی ها باهاش حال می کنن آوردنش . آدم رو یاد این فیلم ایرانی ها می اندازه که واینر ها و شخصیت های اینستاگرامی معروف رو به زور بنچاق می کنن به فیلم
شاید بهترین بخش فیلم دادن شانس دوباره به اسلتری باشه .
در بهترین حالت شانگ چی متوسطه . یک چیزیه تو لول آیرون من 2 که فقط ساختنش که مقدمه ای باشه برای قسمت های بعدی و پل ارتباطی باشه که بعدا اذیت نشن . اما خودش به تنهایی فراموش میشه

سوپرهیرو های کلاسیک یعنی کدوم عناوین ؟ کارهایی مثل اسپایدرمن های ریمی و دو تا ایکس من برایان سینگر ؟ یا فنتستیک فور و اون کاپیتان آمریکا دهه 90 ؟
حالا مردم هایپشون بالا بود و بعد یک مدت خونه نشینی برگشته بودن به فضای سینما و اصولا تو این شرایط پیشفرض دیدشون مثبته به همه چی و چینی ها هم روحیه ملی گرایی و رگ وطن پرستی اشون عود کرد و شانگ چی رو بردن بالا وگرنه اون قدر هم عالی نبود . تاپیکش جای دیگه است ولی خب این جا بحثش راه افتاده
شخصیت اصلی به شکل کلیشه ای قهرمانه . هیچ پیچیدگی نداره . بازی اش تک بعدیه . خیلی الکی هم یک هو حلقه ها رو جذب خودش می کنه که آدم شک میکنه واقعا تو این سال ها چطور کسی نتونسته این کارو بکنه و حلقه رو از ماندارین بگیره .
به نظر می رسید وی لن یا ماندارین اصلی قراره یک ویلن درجه 1 باشه اما هرچه قدر تو خلق انگیزه هاش تلاش کردن تو خلق سویه تاریکش هیچ کاری نکردن. از همون دقیقه اول فیلم داد میزنه که قراره آخرش رستگار بشه و بمیره . این همه مانور دادن و آوردن بازیگر قدر آسیایی و بردن اسم ماندارین برای این که این قدر زود به کشتنش بدن مسخره است . همون قدر که شخصیت ترور اسلتری و جا زدنش به جای ماندارین برای بیننده زمان اکران آیرون من 3 ضدحال بود این جا هم با این پرداخت سرسری کاراکتر رو سوخت دادن رفت .
کاراکتر منفی اصلی داستان هم که به راحتی فراموش میشه . اون سکانس های ارتباط دادنش به حوادث mcu هم زوری بود که خب اصلی اش رو قبلا تو تریلر لو داده بودن
اون آوکافینا که دیگه هیچی . رسما چون آسیایی ها باهاش حال می کنن آوردنش . آدم رو یاد این فیلم ایرانی ها می اندازه که واینر ها و شخصیت های اینستاگرامی معروف رو به زور بنچاق می کنن به فیلم
شاید بهترین بخش فیلم دادن شانس دوباره به اسلتری باشه .
در بهترین حالت شانگ چی متوسطه . یک چیزیه تو لول آیرون من 2 که فقط ساختنش که مقدمه ای باشه برای قسمت های بعدی و پل ارتباطی باشه که بعدا اذیت نشن . اما خودش به تنهایی فراموش میشه
حقیقت دو برابر این نوشتم ولی دیدم نیازی نیست چون با دید متفاوتی بهش نگاه می‌کنیم. :D وقتی من میگم فیلم لذت‌بخشی بود، escapismش مد نظرمه نه عمق کاراکتر پردازی، character motivation و چه و چه… با God Father و Citizen Kane که مقایسه نمی‌کنم.

من از فیلمی براساس کامیکی که اسم‌های احمقانه (و ریسیستی) مثل فین فانگ فوم و فو مان چو داره، توقعم در همین حده که ۲ ساعت من رو سرگرم کنه، نه نیازی می‌بینم بخواد عمیق‌ترین ویلن دنیا رو معرفی کنه، نه حتی همیشه ۱۰۰ درصد منطقی و بزرگسالانه با مسائل برخورد کنه (نه که اگر بکنه بده، ولی انتظاری ازش نیست)

شانگ‌چی هم دقیقا واسه همین مقبولیت عام پیدا کرد: اولا میدونه چی میخواد باشه (سرگرم‌کننده، نه درس زندگی)، ثانیا ادا درنمیاره هیچوقت که خودش رو بخواد بزرگ‌تر از چیزی که هست نشون بده، ثالثا خجالت نمی‌کشه از campy بودن. فیلم با خودش و شوخی‌هاش و داستانی که میخواد تعریف کنه روراسته (این مورد آخر دقیقا دلیلیه که Eternals یجوریه، انگار اداست ولی خب چون هنوز کیفیت خوبش رلیز نشده بحث نکنیم). خیلی تمیز کاراکتر جدیدی رو معرفی میکنه و حس فیلم هم حس early 2000 SH movieئه، خبری از اون cynicism و پیچیدگی الکی یک سری فیلم‌های دیگه توش نیست.

سه قسمت هاوک آی رو دیدم و بسیار دوست داشتم:-"
کلا هاوک آی رو دوست دارم ولی بنده خدا همیشه تو حاشیه بوده...ولی داشتن این سریال حداقل حقش بوده:x
حداقل بر خلاف واندا ویژن و فالکون و وینتر سولجر و با حتی فیلم بلک ویدو که به زور هلم دادن برم سراغش، اینو خودجوش گرفتم:)) البته اونی که این چندوقت وظیفه هایپ کردن من رو هم داشت خودش گفت چون میدونستم میبینی اینو هایپت نکردم:)) (در این حد هایپ نکرد که خبر نداشتم اومده:| :-" )

ولی ظلمه... هروقت چیزی از MCU میبینم، یادم میفته تونی استارک شهید شده و ...
:(( :(( :(( :(( :((

فکر کنم فیلم اسپایدر من پرفروش ترین فیلم دوران کرونایی بشه. به نظرم بالای 1 میلیارد فروش میکنه. با بدبختی دو تا بلیط جور کردم. 15 دسامبر. امیدوارم مثل ونوم 2 نباشه و نا امیدم نکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or