Marvel Universe

حالا که دارن Daredevil و چارلی کاکس رو برمیگردونن امیدوارم دست به درجه سنیش نزنن، چون بنظر من خلق چنین داستانی با سکانس های فوق العاده اکشن، فقط با درجه سنی TV-MA و R محقق میشه!

مت مورداک دومین کاراکتر محبوب من بعد از لوگانه!

درباره‌ی ونوم هم می‌شه این جا صحبت کرد؟
ورود ونوم به MCU هم در نوع خودش جالب بود :D با این اوصاف احتمال بسیار زیاد ما ونوم رو هم تو فیلم اسپایدرمن خواهیم داشت. اون لحظه‌ای که فضا-زمان اطراف ادی براک تغییر کرد، لحظه‌ی ایجاد تغییرات توسط Dr Starnge بود قاعدتاً.
اقا من یه سوالی دارم. این ونوم آدم بدی نیس و همونطور که می بینیم فقط داره آدم بدها رو میخوره
حالا سوالم اینکه چرا با اسپایدرمن مشکل داره؟
اصلا سوال دومم اینکه ملت چرا با اسپایدرمن مشکل دارن؟ چون با بقیه اعضای اونجرز که مشکلی ندارن

به نظر میرسد که خبر ساخت سه گانه جدید مرد عنکبوتی، زودتر آنچه که تصور میشد به بیرون درز پیدا کرده است و طبق گزارشات منتشر شده هالیوود ریپورتز، فعلا و در حال حاضر پروژه ساخت سه گانه جدید مرد عنکبوتی بطور رسمی تایید نشده است!

دیروز بود که امی پاسکال - تهیه کننده سونی پیکچرز - اینگونه در مورد آینده فیلم های مرد عنکبوتی گفته بود:

«این فیلم آخرین عنوان ما با همکاری مارول نخواهد بود و در حال حاضر به سه فیلم بعدی مرد عنکبوتی فکر میکنیم که قرار است ساخته شوند.»

دوستان الان بخوام spider man های تام هالند رو به ترتیب ببینم باید اول 2017 بعد 2019 رو ببینم ؟
ترتیبشون که خب آره همینه ولی اسپایدرمن‌های تام هالند به تنهایی عجیب غریب و بی منطق بنظر میان (خط داستانیشون، حرفهایی که راجع به اتفاقات قبلی زده میشه، کاراکترهایی که cameo دارن و…). شما اگر ندیدی باید بشینی کل MCU رو ببینی :D

این دوتا فیلم به تنهایی ۱/۱۰ ام اطلاعات مورد نیاز برای قسمت بعدیش هم نیستن

دوستان الان بخوام spider man های تام هالند رو به ترتیب ببینم باید اول 2017 بعد 2019 رو ببینم ؟
نبینی بهتره.... فقط بدونی آخر فیلم 2019 چی شد کفایت میکنه.
فیلم جدیدش احتمالا چیز خوبی از آب دربیاد. دو تای قبلی کاملا مزخرف بودن.

ترتیبشون که خب آره همینه ولی اسپایدرمن‌های تام هالند به تنهایی عجیب غریب و بی منطق بنظر میان (خط داستانیشون، حرفهایی که راجع به اتفاقات قبلی زده میشه، کاراکترهایی که cameo دارن و…). شما اگر ندیدی باید بشینی کل MCU رو ببینی :D

این دوتا فیلم به تنهایی ۱/۱۰ ام اطلاعات مورد نیاز برای قسمت بعدیش هم نیستن
ممنون
اگه بخوام کل mcu رو به ترتیب ببینم باید 11 لیوان اسپرسو بخورم که از نظر تکنیکی ممکن نیست پس فکر کنم باید بیخیالشون بشم D :

نبینی بهتره.... فقط بدونی آخر فیلم 2019 چی شد کفایت میکنه.
فیلم جدیدش احتمالا چیز خوبی از آب دربیاد. دو تای قبلی کاملا مزخرف بودن.
دقیقا یه طوری شده انگار همزمان داری همه فیلم های مارول رو میبینی کجاس اون اسپایدی های دهه 2000

ممنون
اگه بخوام کل mcu رو به ترتیب ببینم باید 11 لیوان اسپرسو بخورم که از نظر تکنیکی ممکن نیست پس فکر کنم باید بیخیالشون بشم D :
میل خودت ولی یک دلیل محبوبیتشون اینه که یک فرمول مشخص و حد استانداردی دارن، یعنی در بدترین حالت متوسط‌ان و حتی بدترین‌هاش (مثلا Thor 2) برای یچیزی موقع شام سرگرم‌کننده‌ن :D از الان هم تا موقعی که کیفیت خوب NWH بیاد کلی مونده

• Like
Reactions: milad.ps4
Amazing SM بنظرم توی جلوه های ویژه داغون بود و در بقیه موارد خیلی بهتر از این جدیداس
این دوتا آخری یه حس بچگانه ای داشتن. این سومی بنظر چیز خوبی میاد اگه گند نزن
اسپایدرمن یک بچه دبیرستانیه وقتی عنکبوت نیشش میزنه. دقیقا یکی از ستون‌هایی که کاراکترش رو شکل میده همینه که از یک بچه معمولی تبدیل میشه به یک ابرقهرمان و باید با خودش و قدرتش کنار بیاد و ببینه می‌خواد چجوری آدمی باشه ( with great power comes great responsibility که شاید most-quoted جمله کامیک‌بوکی باشه) حرفم اینه که بچه بودن اسپایدرمن نقطه ضعف نیست، کاراکترش اینه!
به حرف خود استن لی، اسپایدرمن برای the little guys و underdogها نوشته شده، اون آدمایی که بهشون نگاه می‌کنی میگی چه نِرد لوزریه ولی نمیدونی توانایی چه کارهایی رو دارن. گارفیلد با اون موهای پرپشت و اسکیت‌بوردش کجاش آخه لوزره :D دوباره تو یک مصاحبه دیگه از استن لی، کلی ذوق می‌کنه راجع به اینکه لباس اسپایدرمن همه بدنش رو می‌پوشونه و پشت اون نقاب، هر نوجوونی می‌تونه تصور کنه اسپایدرمنه و خودش رو جای اون بذاره. تو روایت AS اینها رفتن از یکی از یخ‌ترین و بی‌سروته‌ترین داستان‌های اسپایدرمن الهام گرفتن (دقیقا همون کاری که هالک آنگ لی هم انجام داد و بدترین نکته فیلم بود) که صرفا فقط و فقط پیتر پارکر ممکن بوده اسپایدرمن بشه

کلا مارک وب و سونی بطور عجیبی کمر همت بسته بودن که Amazing Spider-Man خراب از آب دربیاد

اسپایدرمن یک بچه دبیرستانیه وقتی عنکبوت نیشش میزنه. دقیقا یکی از ستون‌هایی که کاراکترش رو شکل میده همینه که از یک بچه معمولی تبدیل میشه به یک ابرقهرمان و باید با خودش و قدرتش کنار بیاد و ببینه می‌خواد چجوری آدمی باشه ( with great power comes great responsibility که شاید most-quoted جمله کامیک‌بوکی باشه) حرفم اینه که بچه بودن اسپایدرمن نقطه ضعف نیست، کاراکترش اینه!
به حرف خود استن لی، اسپایدرمن برای the little guys و underdogها نوشته شده، اون آدمایی که بهشون نگاه می‌کنی میگی چه نِرد لوزریه ولی نمیدونی توانایی چه کارهایی رو دارن. گارفیلد با اون موهای پرپشت و اسکیت‌بوردش کجاش آخه لوزره :D دوباره تو یک مصاحبه دیگه از استن لی، کلی ذوق می‌کنه راجع به اینکه لباس اسپایدرمن همه بدنش رو می‌پوشونه و پشت اون نقاب، هر نوجوونی می‌تونه تصور کنه اسپایدرمنه و خودش رو جای اون بذاره. تو روایت AS اینها رفتن از یکی از یخ‌ترین و بی‌سروته‌ترین داستان‌های اسپایدرمن الهام گرفتن (دقیقا همون کاری که هالک آنگ لی هم انجام داد و بدترین نکته فیلم بود) که صرفا فقط و فقط پیتر پارکر ممکن بوده اسپایدرمن بشه

کلا مارک وب و سونی بطور عجیبی کمر همت بسته بودن که Amazing Spider-Man خراب از آب دربیاد
اره با بخشی از حرفاتون موافقم ولی هنوزم نظرم اینکه سری جدید بیشتر به درد همین بچه دبیرستانیا میخوره یا اونایی که خیلی فن مارول و خود کاراکتر هستن (گرچه تا کیفیت خوب بیاد فوری خودم نگاش میکنم :)) ) و اینکه اون جذابیت و هیجان نسخه های اولشو نداره.
شایدم همش بخاطر این پسره اس که خیلی نچسبه

درباره اون متن قرمز هم کاملا موافقم انگار دوست داشتن کلا خراب بشه. ولی من ترکیب اندرو و اما رو دوست داشتم. رابطه شون بنظرم جالبتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or