نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم Venom: Let There Be Carnage، روز ۲۳ ماه نوامبر عرضه میشه!
این سایت سم خالصه. یعنی از سایت های همسایه مثل گیمفا و اینا هم خرابتره اوضاعش... واقعا حال تهوع آوره اوضاعشView attachment 232961View attachment 232962
سایت تعصبی اسپایدی رو میکنید
از سال ۹۵ این سایت رو دنبال میکردم از ۹۸ هم کاربر شدم
تو این سال ها هم از نت زیاد شنیدم سایت به درد نخوری این سایت ولی چون مدرکی نداشتن هم حرفشون رو باور نمیکردم.
۱ سال آخری که ایرادات سایت و مارول رو کامنت میکنم کامنت هام پاک میشه
امروز هم که مدیر این سایت آقای ترابی که نمیدونم چه لقبی برازنده شون هست از طرف اکانت من کامنت منتشر میکنن و خودشون با توهین جواب کامنت رو میدن.
طبق عکس بعدی هم میکنید که اکانت بنده رو دیلیت کردن
از همین جا پیشنهادم اینه فقط اگه فن بوی مارول هستین به این سایت برین
چون انتقاد از مارول و مطالب خود سایت باعث این اتفاق می شود!
ببخشید اگه به موضوع تاپیک ربط نداشت به این علت که تنها تاپیک راجب مارول هست احتمال دادم بعضی از دوستان منبعشون این سایت باشه خواستم اشنایی بیشتری با این سایت و مدیریتش پیدا کنن
یکم قبلترش اگر دقت کنی قسمت سینه زره اسپایدرمن پاره شده/نیست، که مجبور میشه از بخش سرش relocate کنه به اونجا که جلوی ضربه رو بگیره. به دلیل نامعلوم مثل اینکه تکنولوژی پاهای اکتاویوس میتونه نانوتک استارک رو جذب کنه.سلام
اقا این بازوهای دگتر اختاپوس چرا یه جوری شد تو تریلر؟
قرمز و طلایی شد، شبیه رنگ زره آیرونمن.
ای بابا این هم قراره از تکنولوژی استارک استفاده کنه ؟ کم مونده بیان بگن استارک استن لی بوده و کل مارول رو خلق کرده .فکر میکنم ادیت شدست ولی خیلی جالب میشه اگر این طوری شروع بشه
------
الکترو خیلی تم کمیکی پیدا کرده، به اضافه اینکه انگار از ARC استفاده میکنه برای تولید برق (مثل اون یارو شلاق برقیه تو Iron Man)
الان اينجا ليزارد از باد هوا مشت/چك/لگد خورد تو صورتش!! قشنگ مشخصه همون قضيه چشم Thor تو تريلر Ragnarok اينجا هم دارن پياده ميكنن.
View attachment 232672
چند ساعت پیش دیدمView attachment 233576
کیفیت web-dl ایشون هم در دسترس قرار گرفته ولی خوب مثل اینکه ندیدنش از دیدنش بهتره و به قول یکی از دوستان که توی سینما دیده بودش، "گور بابای پول، حیف وقت که پای این اشغال گذاشتم"
ونوم و مخصوصاً Carnage میطلبه که فیلم r-rated باشه ولی اگر after credits scene رو دیده باشی، دستشون از طرف طرف دیگه قراردادشون بستهس بخاطر برنامههایی که دارن.ونوم از یه جایی به بعد اصلا قابل دیدن نبود ، من درک نمیکنم چجوری با بودجه زیاد و بازیگر های خوب اینجور فاجعه ای میدن بیرون.