Marvel Universe

هواداران مارول صفحه اینستاگرام «فلورنس پیو» را بعد از اینکه وی تصویری از خود در سریال هاک‌آی را پس از پخش قسمت چهارم منتشر کرد، ریپورت کرده اند و به همین دلیل اینستاگرام دسترسی وی برای ارسال پست در صفحه شخصی خود را قطع کرده است.

20211211_211125_s9o9.jpg

فکر کنم با این شرایط چاره ای نمیمونه جز این که بریم به دوران اسپایدرمن 2 و 3 سم ریمی . وقتی که دانلود مانلود و این حرفا نبود و فروشنده های سی دی کیفیت پرده ای فیلم رو میاوردن دم در مغازه میزدن مرد عنکبوتی جدید . ما هم با ذوق و شوق میرفتیم همون کیفیت رو 20 بار میدیدیم :))
چشم امیدمون به این چینی هاست امیدوارم مردونگی کنن یک هاردساب دار سریع بدن کمیتمون لنگ نمونه

البته خب دیگه تقریبا کل فیلم اسپویل شده ولی من تریلر های اخیر رو دیگه ندیدم . برا همین شنیدن و خواندن کی بود مانند دیدن :D

فکر کنم با این شرایط چاره ای نمیمونه جز این که بریم به دوران اسپایدرمن 2 و 3 سم ریمی . وقتی که دانلود مانلود و این حرفا نبود و فروشنده های سی دی کیفیت پرده ای فیلم رو میاوردن دم در مغازه میزدن مرد عنکبوتی جدید . ما هم با ذوق و شوق میرفتیم همون کیفیت رو 20 بار میدیدیم :))
چشم امیدمون به این چینی هاست امیدوارم مردونگی کنن یک هاردساب دار سریع بدن کمیتمون لنگ نمونه

البته خب دیگه تقریبا کل فیلم اسپویل شده ولی من تریلر های اخیر رو دیگه ندیدم . برا همین شنیدن و خواندن کی بود مانند دیدن :D
کار دیگه ای نمیشه کرد واقعا. مخصوصا با این تاریخ انتشاری که برای نسخه بلو-ری گذاشتن. :D

اولین کیفیت نسبتا قابل قبولی که بیاد میبینیم. لذت دیدنش داخل خود فیلم (حتی با کیفیت پایین) خیلی بهتر از اسپویل شدن تو یوتیوب و توییتره، مخصوصا اون سکانسی که همه منتظرشیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or