Dinosaur
Loyal Member
گویا علتش یه اشتباه ساده بوده!اما خدایی اینکه cillian murphy رو برای دووم نیاوردن تهه فرصت سوزی بود. متاسفانه بخاطر هایپ و کامبک زدن مجبور بودند الان کارت نوستالژی رو استفاده کنند. تا Saga بعد X-MEN نجاتشون بده.
گویا علتش یه اشتباه ساده بوده!اما خدایی اینکه cillian murphy رو برای دووم نیاوردن تهه فرصت سوزی بود. متاسفانه بخاطر هایپ و کامبک زدن مجبور بودند الان کارت نوستالژی رو استفاده کنند. تا Saga بعد X-MEN نجاتشون بده.
یکی از بزرگترین مشکلات MCU در حال حاضر همون تکراری بودن دنیا شده.یه ویدیو از Fantastic Four: First Steps پشت درهای بسته نمایش دادن و یه بنده خدایی هم فیلم گرفته و توی اینترنت پخش کرده که کیفیتش جالب نیست، ولی بهتر از هیچیه. البته تریلر استاندارد نیست و نمیشه گفت از بخشهای مختلف فیلم تشکیل شده، چون فیلمبرداری Fantastic Four تازه از امروز شروع میشه!
این ویدیو یه جورایی حکم پیشزمینه رو داره و توسط سازندههای فیلم تدارک دیده شده که حس و حال نسخه نهایی رو نشون بدن. من که خیلی باهاش حال کردم و اتمسفر جالبی داره. یه فضای Retrofuturistic توی ویدیو به چشم میخوره، یعنی از این چیزهایی که حالت کلاسیک با مدرن پیوند میخورن و یکی از بهترین مثالها در این زمینه رو میشه سری Fallout دونست.
توی فیلم میشه ساختمونهای مدرن و عجیب و غریبی رو دید و همونطور که مشخص بود، بحث سفر به فضا هم مطرحه. یا مثلاً ماشین پرنده توی دنیای فیلم وجود داره، ولی با همچین طراحیای:
حضرت Galactus رو هم یه لحظه توی ویدیو میبینیم که برادر عزیز، رالف اینسن با اون صدای جذابش ایفاگر نقش ایشون هست:
کلاً به نظر میرسه داستان فیلم توی دنیایی جریان داره که خیلی با دنیای استاندارد MCU متفاوته. یعنی از این دنیاهای موازی نیست که همه چیزشون شبیه اون دنیای اصلیه و فقط کاراکترها زندگی دیگهای رو دنبال میکنن، بلکه کلاً فضا و اتمسفر دیگهای داره. حالا اینکه چی میشه که بروبچ Fantastic Four میافتن توی دنیای MCU، باید فیلم رو ببینیم تا بفهمیم.
اینجا البته گند را مارول زده است، و بری لارسون هر چه در این سالها رشته بود پنبه شد، در واقع یک سقوط آزاد برای بری بود. آن انگیزه ای که من برای کاپیتان مارول برای هیچکس نداشتم، آن موقع تانوس زده بود همه را لت و پار کرده بود، و من هیجان و اشتیاق آن را داشتم که ببینم مارول با او چه می کند. اما زهی خیال باطل، کاپیتان مارول چیزی جز یک کاراکتر پوچ و تو خالی بی هدف در دنیای ام سی یو نیست.کاپیتان مارول و این مزخرفات رو اول فیلم بکشند ممنون میشیم.
وجودیت نحس ایشون گند به همه چیز زد.
کاریو کرد که هر کس کنار بانو بود می کرد (فقط سیگما بزرگ هنری کویل یک جور دیگه رفتار می کرد )
چی میخواد بشه؟ دوباره یه شعبده دیگه رو میکنن و پنیر رو با عسل قاطی میکنن و به زور میچپوننشون وردست تام هالندیه ویدیو از Fantastic Four: First Steps پشت درهای بسته نمایش دادن و یه بنده خدایی هم فیلم گرفته و توی اینترنت پخش کرده که کیفیتش جالب نیست، ولی بهتر از هیچیه. البته تریلر استاندارد نیست و نمیشه گفت از بخشهای مختلف فیلم تشکیل شده، چون فیلمبرداری Fantastic Four تازه از امروز شروع میشه!
این ویدیو یه جورایی حکم پیشزمینه رو داره و توسط سازندههای فیلم تدارک دیده شده که حس و حال نسخه نهایی رو نشون بدن. من که خیلی باهاش حال کردم و اتمسفر جالبی داره. یه فضای Retrofuturistic توی ویدیو به چشم میخوره، یعنی از این چیزهایی که حالت کلاسیک با مدرن پیوند میخورن و یکی از بهترین مثالها در این زمینه رو میشه سری Fallout دونست.
توی فیلم میشه ساختمونهای مدرن و عجیب و غریبی رو دید و همونطور که مشخص بود، بحث سفر به فضا هم مطرحه. یا مثلاً ماشین پرنده توی دنیای فیلم وجود داره، ولی با همچین طراحیای:
حضرت Galactus رو هم یه لحظه توی ویدیو میبینیم که برادر عزیز، رالف اینسن با اون صدای جذابش ایفاگر نقش ایشون هست:
کلاً به نظر میرسه داستان فیلم توی دنیایی جریان داره که خیلی با دنیای استاندارد MCU متفاوته. یعنی از این دنیاهای موازی نیست که همه چیزشون شبیه اون دنیای اصلیه و فقط کاراکترها زندگی دیگهای رو دنبال میکنن، بلکه کلاً فضا و اتمسفر دیگهای داره. حالا اینکه چی میشه که بروبچ Fantastic Four میافتن توی دنیای MCU، باید فیلم رو ببینیم تا بفهمیم.
مالیدن میشه رابیعنی چی؟ راب چیه؟
عالیه این حرف نداره.آقا ددپول یه همچین کیفیتی اومده با این نام :
1080p REPACK TELESYNC x264 COLLECTiVE
نزدیک ۱۰ گیگ ٬ کسی تست کرده ؟ اوکی هست؟
لیک ها سرازیر شده نمیشه صبر کرد