Marvel Universe

Deadpool and Wolverine رو دوست داشتم. خیلی راحت میشه کلی ایراد از داستان و پلات هول های فیلم گرفت. اما انقدر فیلم فان و باحاله که راحت میشه چشم پوشی کرد.

کیفیت اکشن فیلم نسبت به استاندارهای MCU خیلی خوب و راضی کننده بود، از اپینیگ اول فیلم که مطمئنا جز تاپ 5 فیلم های سوپرهیرویی هست تا یکی از بهترین سکانس های اکشن فیلم که تماما داخل یه ماشین انجام میشه!

حجم فن سرویس و سورپرایزهای فیلم هم خیلی زیاد و شوکه کنندس. مهم تر از اون اینه اینکه تقریبا هیچکدوم هم قبل اکران لیک نشد.

در کل بعد از کلی فیلم متوسط و ضعیف تو سال های اخیر، این فیلم تجربه لذت بخشی بود.
الان کسایی که تو فیلم بودن به عنوان cameo قرار هست دوباره باشن؟ یا صرفا در حد همون cameo بودن؟

View attachment 350004

فردا دو اپیزود اول و دوم آگاتا میاد و امیدوارم بتونه موفقیت وانداویژن رو دوباره تکرار کنه برامون

آبری پلازا: Agatha All Along همجنسگرایانه‌ترین پروژه مارول است

«نمی‌توانم بگویم چطور [با هر اپیزود همجنسگرایانه‌تر می‌شود] اما در پایانش یک انفجار همجنسگرایانه دارد.»

پ.ن: Hate to break it to you

آخرین ویرایش:
تو یوتیوب کلیپ فیلم قبلی ها میومد وسوسه شدم Endgame و Infinity war رو ببینم البته خرابکاری های این چند سال مارول هم دلیلی شده بود برای اینکه دوست داشتم یه کار خوب ببینم بشوره ببره.

از این که شخصیت ها کامل استفاده شده بود (؟)، تکراری شده بودن (؟)، سنشون زیاد شده بود و ... که رد بشیم واقعا نمیفهمم مارول چطور تونست از اون اوج برسه به همچین وضعیتی که اسکیپ هم کنی چیزی از دست ندادی. حتی از مسائل حاشیه ای که اسم نمیبرم هم چشم پوشی کنیم بازم این مدت آشغال تحویل ما داده، نه داستانی نه شخصیت پردازی نه پلان خوبی هیچی ! تک و توک آره ممکن کارهای خوب داده باشه ولی باز در حد قبلی ها نیست مثلا همین ددپول که کار نسبتاً خوبی بود و به شدت فن سرویس بود باز سناریو پیوسته و خوبی نداشت.

الان هم که هر باگی اشکالی وجود داشته باشه با یه کلمه مولتی ورس سر و ته قضیه رو میبندن ! کافی نبود یه variety هم بهش اضافه میکنن، تمام.

بگذریم.. من نسخه بلوری رو نگاه کردم. صحنه زانو زدن بعداز مرگ تونی استارک حذف شده ! اون حس از خودگذشتگی که به آیرون من میداد رو دیگه نداره و کوتاه شده.
دوم چرا گامورا تونست برگرده اما ویژن یا ناتاشا نتونستن به زمان حال بیان ؟ دلیلش یادم نیست
جالب اینجاست فیلم خیلی تاکید داره که اگر تغییری تو اتفاقات و مرگ ها انجام بشه خیلی چیزها بهم میخوره اما غیر از این مورد بالا، الان مثل آب خوردن هر کاراکتری تو تایم لاین دست میبره و اتفاقی نمیوفته..

و اما Captain Marvel .. این سری خیلی سعی کردم مثبت نگاه کنم ولی باز نتونستم ارتباط بگیرم. سوای اینکه شخصیت متکبر، cringe و رو اعصابی داره (که شاید علتش خود بازیگره) مارول هم مقصره که به اندازه کافی بهش نپرداخته. کلا تو یه فیلم حضور داشت و اینجا هم اسکرین تایم خیلی کمی داره (شاید درحد دورفی که استورم بریکر رو ساخت).
هیچ تاثیر مهمی تو داستان نداره. بعد از چندین سال زمانی که خطرناک ترین villain حمله کرده برمیگرده و بعد از چند دیالوگ کوتاه باز میره ! قشنگ انگار مارول گفته بزار تا این فاز رو جمع نکردیم اینم بیاریم مشخصه force شده.یه تونی استارک رو برگردوند که 3 تا راه دیگه هم وجود داشت برای اینکار، 2-3 دفعه دست تانوس رو نگه داشت که راجرز دوباره میتونست اینکار رو انجام بده (غیر از بقیه شخصیت ها)، کشتی فضایی تانوس رو نابود کرد که تور یا هر شخص دیگه ای هم میتونست انجام بده (مثلا تونی استارک میتونست سوپرایز کنه و یکی از اون سپر آسمانی هایی که میگفت رو قبلا مخفیانه ساخته و الان فعال کنه). توی اتفاقاتی که افتاده نقشی نداشت که بگم نباشه داستان خراب میشه. امیدوارم تو بقیه فیلم ها اصلا فاز رئیس تیم شدن بر نداره و یا با یه نسخه variety جایگزین بشه یا همچنان حضور کمرنگی داشته باشه.

بقیه فیلم هم که تعریف نداره و مشخص هست چقدر خوب بود فکر نمیکنم مارول بتونه همچین چیزی تکرار کنه. به راحتی میتونست جای خراب کردن این یونیورسی که سال ها ساخته بود اونا رو به چند گروه تقسیم کنه و هرکدوم رو بفرسته دنبال کارهای مختلفُ از بازنشسته شدن تا تشکیل انتقامجویان جدید تا رفتن به سیاره و جهان های دیگه و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or