Marvel Universe

سریال Agatha کسی ندیده؟ توی وانداویژن خیلی شخصیتشو دوس داشتم. سریالش ارزش دیدن داره؟
بالا و پایین زیاد داره! بعضی جاهاش جالبه و سورپرایزهای خوبی هم داره و بعضی جاها هم درپیته، ولی در مجموع به نظرم بد نیست.
اگه حال و حوصله‌ش رو داری، سه قسمت اول رو ببین و بعدش می‌تونی تصمیم بگیری که ادامه بدی یا نه. چون اصل ماجرا تازه از قسمت سوم شروع می‌شه. :دی
در مورد کاراکتر آگاتا، واقعاً کاراکتر باحالیه و بازیگرش (کاترین هان) هم به نظرم یکی از بهترین بازیگرهای MCU هست. همراهانش هم بد نیستن، ولی کاراکتر مذکر سریال به شدت اعصاب‌خردکنه، حداقل برای من. :دی
نکته جالب اینه که یکی از الجیبیتی‌خیزترین کارهای مارول هست و با این حال کم و بیش از بمبارون ملت توی IMDb جون سالم به در برده و انگار یادشون رفته برن امتیاز ۱ بدن. :دی یعنی در حالی که من انتظار داشتم به خاطر این قضیه به میانگین ۴ و ۵ برسه، میانگینش ۷.۱ هست.

سریال Agatha کسی ندیده؟ توی وانداویژن خیلی شخصیتشو دوس داشتم. سریالش ارزش دیدن داره؟
من دارم میبینم ، امروزم اپیزود ۷ اومد
به پای وانداویژن که عمرا نمیرسه ، ولی بد هم نیست
راجع به جادوگریه و بعضی اپیزود هاش خیلی جالب میشه چالش هایی که جادوگرا واردش میشن ، از طرفی عناصر لگبت داره که یکی دو اپیزود در حد یه دیقه هستن و خللی به داستان وارد نمی کنه و صرفا هستن که باشن !
اگه از شخصیت آگاتا هارکنس خوشت اومده تو وانداویژن، اینجا هم ۱۰۰ درصد باهاش حال می کنی و پیشنهاد می کنم ببین حتما ، داستان هم از اپیزود ۳ قشنگ میشه
در کل بخوام بگم اونقدری که کوبوندنش بد نبود و من خودم نقاط قوتش رو بیشتر از ضعف هاش دیدم (رو مخ ترینشون کارکتر تین هست که من هر بار میبینم میگم با خودم این عتیقه رو از کجا آوردنش تو mcu ) ، به نظرم ارزش وقت گذاشتن رو حتما داره ، البته هنوز اپیزود ۸ مونده تا بشه نظر کلی داد

مگه Venom 3 هم داشتیم ؟ :|
یه ویدئو دیروز دیدم گفتم این کجای فیلم بود ؟ الان متوجه شدم از فیلم جدید ونوم بود :(
اسپویل بعداز تیتراژ هم بود ...

این Knull عجب کاراکتر خوفناکی هست
قشنگ یکی از ویلین های مارول میتونه باشه

پ.ن: یه زمانی با معرفی هر شخصیت و بازیگری بچه ها میومدن یه بیوگرافی از طرف میدادن الان اینقدر خلوت شده که آدم نمیفهمه کی ریلیز شد

• Like
Reactions: BatmanGame
مگه Venom 3 هم داشتیم ؟ :|
یه ویدئو دیروز دیدم گفتم این کجای فیلم بود ؟ الان متوجه شدم از فیلم جدید ونوم بود :(
اسپویل بعداز تیتراژ هم بود ...

این Knull عجب کاراکتر خوفناکی هست
قشنگ یکی از ویلین های مارول میتونه باشه

پ.ن: یه زمانی با معرفی هر شخصیت و بازیگری بچه ها میومدن یه بیوگرافی از طرف میدادن الان اینقدر خلوت شده که آدم نمیفهمه کی ریلیز شد
Knull یکی از قدیمی‌ترین و قویترین کاراکتر های ماروله، خدا و خالق سیمبیوت هاست.
اون شمشیر که گور تو ثور ۴ باهاش خدا می‌کشت رو یادته؟ اون تو کمیک ها شمشیر همین نال هست.

یه شایعاتی هست که تو اسپایدرمن ۴ قراره نال رو ببینیم و با تیم آپ اسپایدرمن ها (و شاید ونوم) شکستش بدن که از صد تا فحش بدتره این حرکت و عملا شلنگ رو گرفتن رو نال اگه مارول جلو سونی پیکچرز کوتاه بیاد و موضوع فیلم چهارم همین باشه.

Knull یکی از قدیمی‌ترین و قویترین کاراکتر های ماروله، خدا و خالق سیمبیوت هاست.
اون شمشیر که گور تو ثور ۴ باهاش خدا می‌کشت رو یادته؟ اون تو کمیک ها شمشیر همین نال هست.

یه شایعاتی هست که تو اسپایدرمن ۴ قراره نال رو ببینیم و با تیم آپ اسپایدرمن ها (و شاید ونوم) شکستش بدن که از صد تا فحش بدتره این حرکت و عملا شلنگ رو گرفتن رو نال اگه مارول جلو سونی پیکچرز کوتاه بیاد و موضوع فیلم چهارم همین باشه.

آره یه چیزی یادم اومد دلیل همین ترسشون از صدا و آتش به خاطر چکش زدن های Knull هست (اینم تو یه کلیپ دیگه دیده بودم :دی)
به احتمال زیاد همین کار رو هم انجام میدن چون بدون در نظر گرفتن بقیه villain ـها فعلا قراره Dr Doom و Galactus رو معرفی کنن که هردو حتی بیشتر از تانوس پتانسیل دارن. خیلی بعیده یه شخصیت دیگه رو هم وارد کنن مگر اینکه به صورت سنتی نخوان پیش برن و یه حرکت جدید بزنن.

و اینکه فکر میکنم Gorr هم توی Thor 4 جزو ویلین های قوی بود ولی تو فیلم ضعیف در آورده بودن :-?

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
خوب با دیدن دو قسمت آخر آگاتا باید بگم که سریال بشدت مزخرفی بود و حیف وقتی که گذاشم براش
تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که به اونایی که سمتش هنوز نرفتن توصیه کنم نبینن
فعلا مارول شده بچه بازی و خبری هم قرار نیست از اون سوپر هیروهای خفن باشه و جاشون رو یه مشت بچه خوشگل و تینجر لگبت پر کرده
واقعا چجوری میشه سریالایی مثل لوکی و وانداویژن رو بسازی، بعد آگاتا هم بسازی

agatha عالی بود
تا ثانیه اخر شما رو سوپرایز میکنه
خوب با دیدن دو قسمت آخر آگاتا باید بگم که سریال بشدت مزخرفی بود و حیف وقتی که گذاشم براش
تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که به اونایی که سمتش هنوز نرفتن توصیه کنم نبینن
فعلا مارول شده بچه بازی و خبری هم قرار نیست از اون سوپر هیروهای خفن باشه و جاشون رو یه مشت بچه خوشگل و تینجر لگبت پر کرده
واقعا چجوری میشه سریالایی مثل لوکی و وانداویژن رو بسازی، بعد آگاتا هم بسازی
Duality of the man
:))

agatha واقعا آشغال بود بهش 3 دادم
این پسره به طرز عجیبی یکی از نچسب ترین آدماییه که دیدم
خود Agatha به نظرم یکی از نچسب ترین و woke ترین عناصر مارول بوده تا اینجا ٬ یکی از بازیگرای سریالم در جواب به انتقادات در مورد lgbt و این چیزا گفته بود تنها دلیلی که وارد این سریال شدم همین بوده :|

مهم نیست سر سوزنی از بازیگری سر در نیاری
مهم نیست شکل میمون باشی
مهم نیست کسی نشناسدت
مهم نیست بیننده باهات ارتباط نگیره
مهم نیست در سطح خیارشور باشی
مهم نیست ....
همینکه هم.جنس باز باشی کافیه ، تو پکیج کاملی ، خوش اومدی !

TV-Series-Agatha-All-Along-2024-Teen-Blue-Hooded-Jacket.jpg

امیدوارم اینو دیگه تو هیچ پروژه ای نبینمش :-&

سه تا اپیزود آخر Agatha All Along رو دوست داشتم و باعث شدن در مجموع سطح سریال اندکی بالاتر از متوسط بره. :دی
به جز شخصیت آگاتا و بازیگرش که خیلی خوب هستن، جالب‌ترین نکته سریال این بود که (اگه ندیدین و بعداً می‌خواین ببینین، باز نکنین):

بالاخره کاراکتر مرگ (Death) رو زیارت کردیم. :دی
توی کمیک‌های مارول، کاراکتر با سابقه‌ای هست و نیازی به توضیح نیست که قدرت‌های خیلی زیادی داره، چون به هر حال مرگه دیگه! معشوقه تانوس هم هست و تانوس خیلی فداکاری‌ها براش انجام می‌ده. البته توی MCU کاری با ماجرای تانوس نداشتن (حداقل فعلاً) و اینجا با آگاتا داستان داره!

894502_24v46.jpg

از یه طرف بدم نمیاد سریال ادامه پیدا کنه و ماجراهای بعدی آگاتا رو ببینیم، ولی از طرف دیگه این پسرک انقدر اعصاب‌خردکنه که اشتیاقم رو برای ادامه سریال کم می‌کنه. :| کاش از دنیای بازیگری استعفا می‌داد و یکی دیگه رو به جاش می‌ذاشتن! :-"

راستی Creditsـش هم جالب بود و شاید بهترین نمونه توی کارهای MCU. من معمولاً توی هر سریال، یه بار Credits رو می‌بینم و دیگه دفعات بعد نه (به جز بعضی از انیمه‌ها! :دی)، ولی این رو چند باری دیدم و هم صوتی و هم تصویری چیز قشنگی بود:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or