Marvel Universe

همون فیلمی که آنا د آرماس، سوئینی و کربی توش هستند؛ هنوز پخش‌کننده داخلی پیدا نکرده و رو هواست! 🦢

پ.ن: سوئینی رو دیدیم تو Madam Web و فروشش هم دیدیم!:D🦢
نه حاجی اون که زبالس. یه کارگردان درست باشه پا کار...خخخخخ

01.jpg

«جان برنثال» نقش «فرانک کسل» یا «مجازاتگر» (The Punisher) را در یک سریال جدید برای مارول و دیزنی+ تکرار می‌کند. «دنیل ریکتمن» گزارش داده است که «مارول یک سریال جدید «مجازاتگر» در دست ساخت دارد.»

برنثال این نقش را پس پس از سریال کنسل شده نتفلیکس در «دردویل: تولد دوباره» (Daredevil: Born Again) ایفا خواهد کرد. «مجازاتگر» در داستان این سریال نقشی کلیدی خواهد داشت.

برنتال در در مصاحبه با «کلایدر» از علت محبوبیت شخصیت «مجازاتگر» گفته بود: «فکر می‌کنم بی‌علت نیست که این شخصیت این‌چنین عمیق و شدید ارتباط برقرار کرده. در دل و ذهن هواداران کتاب‌های کامیک و نیروهای واکنش سریع و نظامی و همه دنیا. به نظر من کمی «فرانک کسل» در همه وجود دارد. در من به‌شدت وجود دارد و عمیقاً به آن علاقه دارم.»

علاوه بر «چارلی کاکس» و برنتال، در این سریال «دبرا آن وول» را در نقش «کارن پیج»، «الدن هنسون» را در نقش «فرانکلین نلسون»، «ویلسون بتل» را در نقش «بولزآی»، و «ویسنت دنافریو» را در نقش «کینگپین» بازمی‌گردند.

«برد ویندرباوم» رئیس بخش تلویزیونی مارول در مصاحبه با «فیز هیرو» گفته بود که استودیو برای «مجازاتگر» با بازی برنثال در «دنیای سینمایی مارول» برنامه‌هایی دارد.

الان متوجه نشدم این ادامه سه سیزن قبلیه؟دیفندرز هم شامل میشه؟یا کلا ادامه ی یکی از سیزناس؟چجوریه وضعیت سریال؟چون قطعا ریبوت نیست ما دوتا کارکتر قدیم سریال میبینیم با کارکتر پانیشرو.

• Like
Reactions: HACKBOTER
الان متوجه نشدم این ادامه سه سیزن قبلیه؟دیفندرز هم شامل میشه؟یا کلا ادامه ی یکی از سیزناس؟چجوریه وضعیت سریال؟چون قطعا ریبوت نیست ما دوتا کارکتر قدیم سریال میبینیم با کارکتر پانیشرو.
ادامه فصل سوم سریال نتفلیکسه

تریلر عالی بود. خیلی خوبه که برنتال رو برای نقش پانیشر حفظ کردن. کلا کست سریال رو حفظ کردن که نکته خیلی خوبیه.
خشونتش و جو تاریک سریال هم بیشتر از قبل بنظر میاد.
کلا بین سریال های مارول daredevil رو از همه بیشتر دوست داشتم.

از تریلر حس کردم جو سریال مثل نت فلیکس اون تم تاریک و درام رو نداره و خیلی به سریالهای فانتزی دیزنی شببه شده حتی کاستوم ها هم اون قدر رنگی و روشن شده که نمیشه روی جدی بودن سریال حسابی باز کرد .

در کنار همه اینها لاغر شدن جسه ویلسون فیسک و اون چارشونگی که توی سریال نتفلیکس داشت الان اینجا تبدیل شده به یک ادم ضعیف که نمیشه زیادی جدیش گرفت

امیدوارم همه اینها با شروع سریال حس اشتباه من باشه و اینجوری نباشه .

از تریلر حس کردم جو سریال مثل نت فلیکس اون تم تاریک و درام رو نداره و خیلی به سریالهای فانتزی دیزنی شببه شده حتی کاستوم ها هم اون قدر رنگی و روشن شده که نمیشه روی جدی بودن سریال حسابی باز کرد .

در کنار همه اینها لاغر شدن جسه ویلسون فیسک و اون چارشونگی که توی سریال نتفلیکس داشت الان اینجا تبدیل شده به یک ادم ضعیف که نمیشه زیادی جدیش گرفت

امیدوارم همه اینها با شروع سریال حس اشتباه من باشه و اینجوری نباشه .
این بازیگر بنده خدا فکر میکنم بدنش نمیکشه. کلا خیلی وقته لاغر کرده. توی the boys هم بازیگر MM بخاطر سلامتی خودش مجبور بود کلا لاغر بشه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or