Silent Storm
کاربر سایت
نه حاجی اون که زبالس. یه کارگردان درست باشه پا کار...خخخخخهمون فیلمی که آنا د آرماس، سوئینی و کربی توش هستند؛ هنوز پخشکننده داخلی پیدا نکرده و رو هواست!
پ.ن: سوئینی رو دیدیم تو Madam Web و فروشش هم دیدیم!
نه حاجی اون که زبالس. یه کارگردان درست باشه پا کار...خخخخخهمون فیلمی که آنا د آرماس، سوئینی و کربی توش هستند؛ هنوز پخشکننده داخلی پیدا نکرده و رو هواست!
پ.ن: سوئینی رو دیدیم تو Madam Web و فروشش هم دیدیم!
خیلی چرت بود
جدای مسائل ووک، نمیدونم چرا اینقدر انیمیشن ها رو داغون در آوردنخیلی چرت بود
شبیه dustborn بود
اتفاقا منظورم انیمیشن و طراحیش بودجدای مسائل ووک، نمیدونم چرا اینقدر انیمیشن ها رو داغون در آوردن
الان متوجه نشدم این ادامه سه سیزن قبلیه؟دیفندرز هم شامل میشه؟یا کلا ادامه ی یکی از سیزناس؟چجوریه وضعیت سریال؟چون قطعا ریبوت نیست ما دوتا کارکتر قدیم سریال میبینیم با کارکتر پانیشرو.
ادامه فصل سوم سریال نتفلیکسهالان متوجه نشدم این ادامه سه سیزن قبلیه؟دیفندرز هم شامل میشه؟یا کلا ادامه ی یکی از سیزناس؟چجوریه وضعیت سریال؟چون قطعا ریبوت نیست ما دوتا کارکتر قدیم سریال میبینیم با کارکتر پانیشرو.
جووون...همش خین و خینریزی....
تنها سریال سوپرهیروی که حاظرم بشینم ببینمش.
این بازیگر بنده خدا فکر میکنم بدنش نمیکشه. کلا خیلی وقته لاغر کرده. توی the boys هم بازیگر MM بخاطر سلامتی خودش مجبور بود کلا لاغر بشه.از تریلر حس کردم جو سریال مثل نت فلیکس اون تم تاریک و درام رو نداره و خیلی به سریالهای فانتزی دیزنی شببه شده حتی کاستوم ها هم اون قدر رنگی و روشن شده که نمیشه روی جدی بودن سریال حسابی باز کرد .
در کنار همه اینها لاغر شدن جسه ویلسون فیسک و اون چارشونگی که توی سریال نتفلیکس داشت الان اینجا تبدیل شده به یک ادم ضعیف که نمیشه زیادی جدیش گرفت
امیدوارم همه اینها با شروع سریال حس اشتباه من باشه و اینجوری نباشه .