فونت تکراری و نوع طراحی تکراری کاور و تریلر با تم تکراری و هالک تکراری (مثلا جدید با رنگ متفاوت!) و استفاده کلیشه ای از بازیگر معروف پیر قدیمی برای جلب مخاطب نسل پیشین و بازیگر بدون جذبه و نچسب کپتن امریکا و ... رو میبینم اصلا حالم از مارول و همه چیزش بهم میخوره
فالکون چون چند فاز بوده تو چندین فیلم شخصیت پردازی شده باهاش مشکلی ندارم فکر میکنم بد در نیاد. مثل یه سری از شخصیت جدیدها نیست یهو سروکله اش پیدا میشه کلی بها میدن کاراکترش هم خوب در نمیاد.فونت تکراری و نوع طراحی تکراری کاور و تریلر با تم تکراری و هالک تکراری (مثلا جدید با رنگ متفاوت!) و استفاده کلیشه ای از بازیگر معروف پیر قدیمی برای جلب مخاطب نسل پیشین و بازیگر بدون جذبه و نچسب کپتن امریکا و ... رو میبینم اصلا حالم از مارول و همه چیزش بهم میخوره
پوزش بابت هیت ورزیدنم. ولی واقعا هیچ ایده جدیدی ندارن انگار. همه چیزش تکراریه
جلوههای ویژهاش خاطره ملک سلیمان رو زنده کرد.اولین تریلر Captain America Brave New World
روزی خوب میشه که ترمز Woke , sjw و ... اینا رو بکشه تو فیلماش...!!!!خوب مث اینکه مارول با برادران روسو وارد مذاکره شده برای ساخت دو نسخه ی بعدی اونجرز
بعد از افتضاح فاز ۴ ، گویا روزای خوبی در انتظار مارول فن هاس
تقریبا همهاش چند تا صحنه مشخص از ابتدای فیلمه که به شکلهای مختلف میکس شدن.روزی نیست که تو این کانالای تلگرام ننوشته باشه "تیزر جدید از فیلم مورد انتظار Deadpool & Wolverine... بابا بسه دیگه من فقط تریلر اول دیدم و تمام... این همه تریلر و تیزر اگه ببینیم که کل لذت فیلم از بین میره، نمیره؟
پ.ن: شروع کردم مجدد DareDevil برای بار سوم دیدن... امشب فصل سه رو شروع میکنم و شدیدا منتظر Born Again هستم. امیدوارم همونی باشه که فکر میکنم. حتی 50 درصد شبیه نتفلیکس هم باشه جوابه.
نسبت به دو تا شماره قبلی چطور بود؟نسخه پرده رو دیدم فقط یه چیزی بگم :
کالورین
ضعیف ترین پلات، بهترین فن سرویس! اگر با فن سرویس ها حال کنی ارزش فیلم رو خیلی بالا میبره. خوشت نیاد اصلا.نسبت به دو تا شماره قبلی چطور بود؟