1- اول از بازی به وسیله imgburn یا nero ایمیج بگیر با فرمت iso. (با nero اگر ایمیج می گیری فرمت پیش فرضش nrg هست برای ایمیج گرفتن با فرمت iso وقتی آدرس ایمیجو ازت می خواست بگیره اون پایین دو تا فرمت داره یکی iso یکی هم nrg. تو عوضش کن بشه iso)میگم من الان روی lt+3 هستم.یه سری بازی مثل forza 4 و چندتا بازی xgd3 دارم که lt+2 هستن و الان روی lt+3 اجرا نمیشن.برای اجرای اینا روی lt+3 باید چیکار کنم دقیقا؟
دوستان کسی اطلاع جدیدی از اومدن فریمور جدید نداره؟
از تیم c4eva و کارشون خبری ندارین؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا برای یکی دیگه از دوستان توضیح دادم ، لینک پست رو پیدا کردم واستون میزارم.
====ویرایش=====
http://forum.bazicenter.com/thread63455/?highlight=#post2065952
بازی AC:BH که با lt+1 پچ شده رو میشه با این روش اجرا کرد؟بازی AC:R با این روش بر روی LT3 اجرا شد.
سلام دوستان
دستگاه من lt3 هست ميتونم روش بازی های lt2 رو اجرا کنم؟
من خودم نمیخوام بازی رو رایت کنم فقط میخرم.یا بازی باید با برنامه ABGX پچ بشه و بعد روی DVD 9 رایت یا از روش تایتل آپدیت که در بالا گفته شده استفاده شود
برنر مکس یه جور رایته که دیسک به صورت کامل و صد در صد رایت میشه و تمام لایه های امنیتی هم رایت میشه ولی 97 در صد اینجور نیست و لایه های امنیتی رایت نمیشن به علاوه این که برنر مکس روی هارد نصب میشه ولی بازی های 97 درصد ممکنه روی هارد نصب بشن ولی بعد از چند دقیقه یک ارور میدن و کنسول ریستارت میشه و بازی های 97 درصدی توی لایو توصیه نمیشه چون ممکنه در آینده بن ویوی چیزی باشه و باعث بن شدن دستگاه شهسلام
یکی میتونه به زبون ساده به من راهنمایی کنه؟
من چندتا سوال دارم
برنر مکس که رایت مکنن یعنی چی؟
رایت 97 درصد یعنی چی؟
من lt3 دارم بازی های قدیمی میان روش؟
الان تو بازار بیشتر بازی ها lt3 هست یا lt2؟
راستی:
من خودم نمیخوام بازی رو رایت کنم فقط میخرم.
بخوام بخرم باید بگم برای lt3 میخوام؟
رو lt3 بازی های برنر مکس میان؟بهتر هستن بخرم؟
ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید
من TU 1 و TU 4 بازی رو ریختم ولی اجرا نشد.ریجن بازی رو با ABGX هم پیدا کردم که چهارتا تایتل آپدیت داشت ولی اجرا نشد.این چهارتا تایتل اپدیت با هم فرق دارن؟یعنی اون دوتا آپدیت دیگه رو هم امتحان کنم؟برای AC:R,MW3,Batman,GOW3 همون اول جواب داد.
اون دو تا رو امتحان کردم نشدیکی جواب ما رو بده!
میخوام با روش تایتل آپدیت بازی AC:B رو که با LT+1 پچ شده رو اجرا کنم.دو تا تایتل آپدیت که اسمشون TU و TU 4 بود رو امتحان کردم ولی جواب نداد.اصلا میشه این بازی رو با این روش اجرا کرد؟امشب دو تا تایتل آپدیت دیگه رو هم امتحان میکنم.