LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام خدمت دوستان
من قبل از این که max payne 3 رو بریزم بدون هیچ مشکلی MGS HD رو بازی می کردم ولی از وقتی که max رو گذاشتم و داشبوردم اپدیت شد برای هر دو تا بزی ارور failed to authorize disc
اگه کسی کمک ممنون میشم
من lt+3 رو قبلا ریختم بازی fifa street & pes 2012 & fifa 2012 که fifa st رو تازه خریدم و فکر کنم lt+3 باشه بدون هیچ مشکلی اجرا میشن

لطفا یکی جواب بده

سلام من ghost recon & assisent revo. & MW2 lt3 رو دارم اما هر کدوم و که بازی می کنم بعد چند دقیقه می آد بیرون" ارور ناتوان در خواندن دیسک" حال مشکل از max burnur اگه هست خودم می تونم بازی رو ایمیج بگیرم و مکس برنر کنم؟؟؟

سلام من ghost recon & assisent revo. & MW2 lt3 رو دارم اما هر کدوم و که بازی می کنم بعد چند دقیقه می آد بیرون" ارور ناتوان در خواندن دیسک" حال مشکل از max burnur اگه هست خودم می تونم بازی رو ایمیج بگیرم و مکس برنر کنم؟؟؟

اگر بازیت برنر مکس نیست نه نمی تونی.

من با روش تایتل آپدیت راحت AC:R,MW3,Batman,GOW3 رو روی lt3 اجرا کردم که برای lt2 پچ شده بود.فقط AC:BH رو نتونستم اجرا کنم که اون بازی حتما باید دوباره پچ و رایت بشه.

این روشی که شما میگی چطوریه؟یعنی دیگه لازم نیست دوباره رایت کرد؟

این روشی که شما میگی چطوریه؟یعنی دیگه لازم نیست دوباره رایت کرد؟

خیر،نیازی به رایت نداره:
techmology.splitgamers.com/xbox-360/tutorial-for-patching-lt2-games-in-lt3/
باید با توجه به region بازی که دارید تایتل آپدیت رو دانلود کنید.میتونید از برنامه xbox backup creator برای دیدن region استفاده کنید.مثلا بازی AC:R من Region Free و Media-ID بازی 52F94282 بود که من با توجه به آمار دانلود فایلی که بالاترین دانلود رو داشت دانلود و نصب کردم

یک سوال این اپدیت که dae فعال میکنه روی بازی های spaider man .بازی تفنگی 2k که در دبی است(اسمش یادم رفت) وجود داره
یعنی الان من که مکس 3 با همون روشی که دوستان گفتن اجرا کردم حتما برای اجرای این بازی ها نسخه پچ شدشون باید داشته باشم به lt2
دستگاه ام lt2 یا میتونی همون نسخه xgd3 پچ نشده معمولیشون بگیرم؟؟

دوستان من درایوم هیتاچیه lt2 دارم میخوام بدونم از اونجائی که برای این درایو lt3 نیومده با اپدیت داشبورد جدید کپی خور دستگاه نمیپره؟
کسی نمیدونه؟

دوستان من درایوم هیتاچیه lt2 دارم میخوام بدونم از اونجائی که برای این درایو lt3 نیومده با اپدیت داشبورد جدید کپی خور دستگاه نمیپره؟
کسی نمیدونه؟

کپی خورش فکر نکنم با این چیزا بپره شاید تو اجرا بازیا به مشکل بخوری من تا الاتن هیتاچی نداشتم فقط لایتوان داشتم .

من چند روز پیش وصل شدم به لایو
مثل اینکه آپدیت جدید اومده: 15574
LT2 دارم و هیچ کدوم از بازی های جدید اجرا نمیشه... حتی بازی های تقریباً قدیمی (AC:R) هم که از قبل رو LT2 اجرا میشدن اجرا نمیشن
با ریختن LT3 و پچ کردن بازی ها به LT3 حل میشه ؟ اصلا میشه رو این داشبورد ریخت یا نه ؟!

دو هفتس اومده و کسی چیزی نمیگه ؟!

viewer.php

Jun c4evaSpeaks.com c4evaSpeaks.com ‏@c4evaSpeaks

Post updated [2012-06-23 07:55AM UTC]: c4eva Spoke! (2012-06-23 #fw) C4EVA LIVELOG CONFIRMS 15574 UPDATE IS SAFE! http://bit.ly/Mepuof

آخرین ویرایش:
من چند روز پیش وصل شدم به لایو
مثل اینکه آپدیت جدید اومده: 15574
LT2 دارم و هیچ کدوم از بازی های جدید اجرا نمیشه... حتی بازی های تقریباً قدیمی (AC:R) هم که از قبل رو LT2 اجرا میشدن اجرا نمیشن
با ریختن LT3 و پچ کردن بازی ها به LT3 حل میشه ؟ اصلا میشه رو این داشبورد ریخت یا نه ؟!

دو هفتس اومده و کسی چیزی نمیگه ؟!

viewer.php

این آپدیت امن هست.خود c4 گفته.باید lt3 داشته باشی.

سلام دوستان
من 2 3 سالی بود دستگاهمو آپدیت نکردم حالا اخیرا به lt2 بردم می خوام قبل از اینکه lt3 بریزم بهترین بازیهای lt2 رو بازی کنم.لطفا بهترین بازیهای مف2 رو اینجا یا تو پ.خ بهم بگید از بی بازیی دارم میمیرم

سلام به بچه های گل سایت.

اگه پستی که دادم در جا و مکان مناسب خود نیست به بزرگی خودتون ببخشید...چون آشنایی کامل ندارم و بهترین جا و مکان رو در این قسمت دیدم.

یه سوال فنی داشتم. من به تازگی یه XBOX خریدم و آشنایی کامل ندارم. دستگاه من 4 گیگ lt3 هستش...و من یه چند تا بازی از دوستم گرفتم که روی کنسول اون که lt2 هستن قبلا اجرا میشدن.
اما الان این بازی ها نه بر روی کنسول من اجرا میشن و نه بر روی کنسول دوستم...فقط یادآوری کنم که دوستم کنسولش رو آپدیت کرده.
بازی هایی که اجرا نمیشن....Assassins Creed Brotherhood و Assassins Creed Revelations و یکیشون هم BF3 هستش و چند تای دیگه...طبق تحقیقات این بازی ها مخصوص lt2 هستن.
حال آیا راه حل مناسبی برای حل این مشکل هست.

سلام دوستان
بعد از این همه امتحان گفتم بشینم پای ایکس باکس واسه همین رفتم بتمن خریدم بهم game of the year edition دادش منم رو دستگاهم LT2 نصبه و ورژن داشبوردم 2.0.13599.0 ه خلاصه بازی رو گرفتم بدون اینکه وارد بازی بشم گزاشتم رو هارد نصب بشه . تا 50% میره بعد ارور میده میگه دیسک کثیفه تمیز هم کردم 3 بار هم گذاشتم باز تا 50 رفت و ارور داد میخواستم بدونم ربطی به این موضوعهای LT3 و BURNERMAX داره ؟ اخه فروشنده گفت رو LT2 اجرا میشه. شنیدم ذستگاه منو چون داشبوردش قدیمیه میشه JTAG کرد درسته؟ بهتره اینکارو بکنم؟ اگه نخواستم JTAG کنم داشبوردم رو از بازی آپدیت کنم یا از نت دانلود کنم رو فلش بریزم آپدیت کنم؟
ببخشید خیلی زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنین منو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or