LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام

من الان LT 2 دارم با داشبرد 13599 می خوام LT 3 بریزم و داشبرد رو هم به 15574 آپدیت کنم.
فقط می خواستم بدونم بعد از آپدیت و ال تی می تونم بازی های XDG2 و XDG3 که از قبل داشتم و روی ال تی 2 کار میکرد رو با روش تایتل آپدیت اجرا کنم ؟(حوصله رایت کردن و پچ کردن رو ندارم!)
اگه میشه لطف کنین آموزش استفاده از روش تایتل آپدیت رو بگین یا اگه توی سایت هست لینکش رو لطف کنین.

بله میشه، اینم تاپیکش : http://forum.bazicenter.com/thread52607/
ولی مثلاً Rayman Origins تایتل آپدیت نداره! دیگه اینجور بازیا رو باید پچ کنید

---------- نوشته در 01:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 PM ارسال شده بود ----------

از بازیاتون یه ایمیج بگیرین بعد با برنامه abg پچشون کنین و بعد رایتشون کنین همین موفق باشین .
ممنون خواستم بدونم چطور ایمیج بگیرم و برنامه شذل رو از کجا دانلود کنم
راستی با دی وی دی رایتر میشه ؟
منظورم اینه دوتا دی وی دی رایتر باس باشه یا با یه دی وی دی رایتر میشه این کارو کرد
ممنونم

با ImgBurn ایمیج بگیرید
بله با یه دی وی دی رایتر هم میشه

سلام
من یه بازی دارم lt به اسم tales of vesperia
میخواستم بدونم میشه روی lt3 اجراش کنم اگر پچ بشه؟
و این که سایتی هست که پچ کنه بازیها رو و بفرسته

سلام

من آپدیت دستگاهم قدیمی بود و AC:Revalation رو اجرا کردم و روی هارد هم ریختم و مثل آدم اجرا میشد.
ولی المپیک رو که گذاشتم آپدیت خواست و آپدیت کردم. امروز دوباره اومدم AC بازی کنم ، اولش رفت تو بازی یه خورده که از بازی گذشت یه جا اومد لود بشه که یه ارور با نوشته اومد که فک کنم این بود : authrize failed پایینش هم نوشته بود به فلان سایت مراجعه کنید. بعد کنسول ریست شد. میتونم بپرسم مشکل چی هست.؟
یه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که یه اهل فن مطالب این تاپیک رو جمع کنه مهماشو رو بزنه صفحه اول چون گشتن بین این همه صفحه یه خورده سخته. ببخشید اگه سوالم تکراری بود

سلام

من آپدیت دستگاهم قدیمی بود و AC:Revalation رو اجرا کردم و روی هارد هم ریختم و مثل آدم اجرا میشد.
ولی المپیک رو که گذاشتم آپدیت خواست و آپدیت کردم. امروز دوباره اومدم AC بازی کنم ، اولش رفت تو بازی یه خورده که از بازی گذشت یه جا اومد لود بشه که یه ارور با نوشته اومد که فک کنم این بود : authrize failed پایینش هم نوشته بود به فلان سایت مراجعه کنید. بعد کنسول ریست شد. میتونم بپرسم مشکل چی هست.؟
یه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که یه اهل فن مطالب این تاپیک رو جمع کنه مهماشو رو بزنه صفحه اول چون گشتن بین این همه صفحه یه خورده سخته. ببخشید اگه سوالم تکراری بود

بازى رو از رو هارد پاك كن

سلام
دوستان من یه 360 به دستم رسیده فک کنم باید LT2 باشه
اینا رو اجرا میکنه AcII o Brotherhood o revelation و Geow3
میخواستم ببینم این بازی های قدیمی مثل Bayonetta یا Darkness1 رو میتونم بازی کنم
اطلاعاتم در مورد 360 خیلی کمه:">

سلام
اره میتونی

سلام

ولی گویا اگه ال تی 3 بریزی دیگه نمی تونی اینا که لیست کردی رو بازی کنی و باید بری پچ شدش رو بخری!
یه سوال داشتم الان همه بازی های جدید که می یاد با ال تی 3 اجرا می شه؟مثلا
[h=3]Lollipop Chainsaw ال تی 3 می خواد؟[/h]
یا ghost recon

من می خوام کنسولم رو به آخرین ورژن آپدیت کنم بعد ببرم بیرون LT3 رو نصب کنم. بعد از نصب lt3 از بازی های قدیمی کدوما رو می شه انجام داد؟ یعنی اونایی که xgd3 هستند و روی lt2 اجرا میشن روی lt3 هم اجرا می شن؟ (والا من این جا گیج شدم می شه یه راهنمایی کلی بکنید، ممنون می شم).

من می خوام کنسولم رو به آخرین ورژن آپدیت کنم بعد ببرم بیرون LT3 رو نصب کنم. بعد از نصب lt3 از بازی های قدیمی کدوما رو می شه انجام داد؟ یعنی اونایی که xgd3 هستند و روی lt2 اجرا میشن روی lt3 هم اجرا می شن؟ (والا من این جا گیج شدم می شه یه راهنمایی کلی بکنید، ممنون می شم).

ببین اونایی که xgd2 هستند مشکلی نداره ولی بازی های xgd3 و ap2.5 که روی lt2 جرا میکردی مثل gears of war 3 باید دوباره بگیری پچ شده به lt3 همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or