LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام به بچه های گل سایت.

اگه پستی که دادم در جا و مکان مناسب خود نیست به بزرگی خودتون ببخشید...چون آشنایی کامل ندارم و بهترین جا و مکان رو در این قسمت دیدم.

یه سوال فنی داشتم. من به تازگی یه XBOX خریدم و آشنایی کامل ندارم. دستگاه من 4 گیگ lt3 هستش...و من یه چند تا بازی از دوستم گرفتم که روی کنسول اون که lt2 هستن قبلا اجرا میشدن.
اما الان این بازی ها نه بر روی کنسول من اجرا میشن و نه بر روی کنسول دوستم...فقط یادآوری کنم که دوستم کنسولش رو آپدیت کرده.
بازی هایی که اجرا نمیشن....Assassins Creed Brotherhood و Assassins Creed Revelations و یکیشون هم BF3 هستش و چند تای دیگه...طبق تحقیقات این بازی ها مخصوص lt2 هستن.
حال آیا راه حل مناسبی برای حل این مشکل هست.

دوست عزیز جوابتونو تو یه تاپیک دیگه دادم . خواهشا تو یه تاپیک سوالتونو مطرح کنین و حتما مربوط به همون تاپیک باشه سوالتون تا سریعتر جواب بگیرین من به خاطره خودتون میگم . موفق باشین .

سلام دوستان
بعد از این همه امتحان گفتم بشینم پای ایکس باکس واسه همین رفتم بتمن خریدم بهم game of the year edition دادش منم رو دستگاهم LT2 نصبه و ورژن داشبوردم 2.0.13599.0 ه خلاصه بازی رو گرفتم بدون اینکه وارد بازی بشم گزاشتم رو هارد نصب بشه . تا 50% میره بعد ارور میده میگه دیسک کثیفه تمیز هم کردم 3 بار هم گذاشتم باز تا 50 رفت و ارور داد میخواستم بدونم ربطی به این موضوعهای LT3 و BURNERMAX داره ؟ اخه فروشنده گفت رو LT2 اجرا میشه. شنیدم ذستگاه منو چون داشبوردش قدیمیه میشه JTAG کرد درسته؟ بهتره اینکارو بکنم؟ اگه نخواستم JTAG کنم داشبوردم رو از بازی آپدیت کنم یا از نت دانلود کنم رو فلش بریزم آپدیت کنم؟
ببخشید خیلی زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنین منو

دوست عزیز شما ببرین کنسولتونو بیرون و جدیدترین اپدیت داشتبوردو و lt3 رو کنسولتون بیرون براتون بریزن هزینشم 15 تا 20 تومن بسته به انصاف تعمیر کار داره و بعدش بازی های جدیدو همرو اجرا میکنه فقط باید بازی هاتونو برنر مکس بخرین یا 97 درصدم گرفتین دیگه رو هارد نصب نمیشه و لایوم خطریه برین . پس همون برنر مکس بخرین بهتره و جی تگم کنین لایو دیگه نمیتونین برین و هر کسیم بخاد ربطی به داشتبورد نداره میتونه راحت بده بیرون و جی تگ کنه کنسولشو ، فقط هزینش خوب بالاست . موفق باشین .

سلام دوستانبعد از این همه امتحان گفتم بشینم پای ایکس باکس واسه همین رفتم بتمن خریدم بهم game of the year edition دادش منم رو دستگاهم LT2 نصبه و ورژن داشبوردم 2.0.13599.0 ه خلاصه بازی رو گرفتم بدون اینکه وارد بازی بشم گزاشتم رو هارد نصب بشه . تا 50% میره بعد ارور میده میگه دیسک کثیفه تمیز هم کردم 3 بار هم گذاشتم باز تا 50 رفت و ارور داد میخواستم بدونم ربطی به این موضوعهای LT3 و BURNERMAX داره ؟ اخه فروشنده گفت رو LT2 اجرا میشه. شنیدم ذستگاه منو چون داشبوردش قدیمیه میشه JTAG کرد درسته؟ بهتره اینکارو بکنم؟ اگه نخواستم JTAG کنم داشبوردم رو از بازی آپدیت کنم یا از نت دانلود کنم رو فلش بریزم آپدیت کنم؟ببخشید خیلی زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنین منو
سلام رفیق مشکلت میدونی چی؟بازی بتمن xgd3 است و الان که t3 اومده دو نسخه پیدا کرده یکی lt2 t3 شما که اپدیت داشبوردت مثل من است و lt2 باید بهش میگفتی پچ شده lt2 رو بهت بده چون lt3 داده نمیریزه ولی اجرا میشه ی کاری کن یا پچ شده اش بگیر یا lt3 بریز burner max بگیر واسه ریختن روی هارد یا علی

کپی خورش فکر نکنم با این چیزا بپره شاید تو اجرا بازیا به مشکل بخوری من تا الاتن هیتاچی نداشتم فقط لایتوان داشتم .

ولی من فکر میکنم بشه
شما فرض کن من یه بازی جدید مثه اسپایدرمن رو بگیرم حالا ازم میخواد اپدیت کنم مثلا همین ورژن 15574 خوب بعد از اپدیت دیگه lt2 به کار نمیاد باید 3 بریزم(نکته همین جاست که به همین شک دارم) خوب واسه این درایو lt3 نیومده حالا من اپدیت کنم نکنم
اگر اپدیت کردم ال تی2 اجرا نشد تکلیف چیه
کسی میتونه دقیق بهم بگه تا من اپدیت کنم؟

ولی من فکر میکنم بشه
شما فرض کن من یه بازی جدید مثه اسپایدرمن رو بگیرم حالا ازم میخواد اپدیت کنم مثلا همین ورژن 15574 خوب بعد از اپدیت دیگه lt2 به کار نمیاد باید 3 بریزم(نکته همین جاست که به همین شک دارم) خوب واسه این درایو lt3 نیومده حالا من اپدیت کنم نکنم
اگر اپدیت کردم ال تی2 اجرا نشد تکلیف چیه
کسی میتونه دقیق بهم بگه تا من اپدیت کنم؟
دوست عزیز اینو مطمئنم اپدیت کنین بازی های جدیدو دیگه نمیتونین تو lt2 بازی کنین و چون lt3 نیومده کنسولتون به یه قوطی تبدیل میشه و باید بندازین بره ، پس خواهشا اپدیتش نکنین تا به همچین مشکلیم نخورین . اصلا سری که درد نمیکنرو چرا میخای دستمال ببندی . شما بازی جدیدارم همون lt2 تو بازار فتو فراوانه بخرین و بازی کنین خوب . موفق باشین .

سلام .
من دستگاه رو lt 3 کردم ، بازی بتمن lt 3 هم خریدم ( برنر مکس نیست ) . وقتی میرم تو منو هم مشکلی نیست ولی وقتی بازی رو شروع میکنم همون اولش ارور میده میگه dlc دانلود شده مشکل داره یا همچین چیزی . این دقیقا مشکلش کجاست .
در ضمن من قبل خرید چند بازی ، از یکی از دوستان پرسیدم این دیسک های معمولی مشکل خاصی تو سینگل ندارن ؟ گفت نه ! من الان با این که مثلا mw3 هم lt 3 هست بازم وسط بازی یک دفعه میزنه دیسک کثیفه . در واقع اعصابم رو خورد کرده . اون دوستمون اشتباه گفته دیگه ؟
مرسی .

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
آقایون من دستگام رو ال تی 3 کرم عد الان میتونم مکس پین 3 رو بریزم رو هارد
راستی الان نه ان ب ای 12 - نه درایور سن فرانسیسکو - و ... رو نمیخونه دستگام! چگار کنم

دوست عزیز اینو مطمئنم اپدیت کنین بازی های جدیدو دیگه نمیتونین تو lt2 بازی کنین و چون lt3 نیومده کنسولتون به یه قوطی تبدیل میشه و باید بندازین بره ، پس خواهشا اپدیتش نکنین تا به همچین مشکلیم نخورین . اصلا سری که درد نمیکنرو چرا میخای دستمال ببندی . شما بازی جدیدارم همون lt2 تو بازار فتو فراوانه بخرین و بازی کنین خوب . موفق باشین .

ممنون از پاسخت دوست عزیز اما بازم یه سوال دیگه پیش میاد مگه میشه یه بازی رو چه ال تی2 چه ال تی3 بدون اپدیت کردنش بازی کرد قبلا از اینکه بازی بیاد بالا میگه باید اپدیت کنی
البته قوطی هم نمیشه دوست عزیز خدا پدر جی تگ رو بیامرزه ولی در کل دوست ندارم کنسول نازنینم که الان سن خر مش عباس و داره دست بخوره

سلام به همگی
آقایون من دستگام رو ال تی 3 کرم عد الان میتونم مکس پین 3 رو بریزم رو هارد
راستی الان نه ان ب ای 12 - نه درایور سن فرانسیسکو - و ... رو نمیخونه دستگام! چگار کنم

از بازیاتون یه ایمیج بگیرین بعد با برنامه abg پچشون کنین و بعد رایتشون کنین همین موفق باشین .

ممنون از پاسخت دوست عزیز اما بازم یه سوال دیگه پیش میاد مگه میشه یه بازی رو چه ال تی2 چه ال تی3 بدون اپدیت کردنش بازی کرد قبلا از اینکه بازی بیاد بالا میگه باید اپدیت کنی
البته قوطی هم نمیشه دوست عزیز خدا پدر جی تگ رو بیامرزه ولی در کل دوست ندارم کنسول نازنینم که الان سن خر مش عباس و داره دست بخوره

دوست عزیز الان بازی هایی که برا lt3 میاونو اموزششو دوست عزیزم داریوش جان تو بازی سنترم گذاشته میشه به lt2 تبدیل کرد و بازی کرد با خیال راحت شمام همین کارو انجام بدین خوب .

سلام.من xbox360 التی 3 بدون هارد دارم و به live هم نیازی ندارم،اگر بازی mp3 رو برنرمکسشو نگیرم،وسط بازی گیر میکنه مثلا؟

آخرین ویرایش:
سلام.من xbox360 التی 3 بدون هارد دارم و به live هم نیازی ندارم،اگر بازی mp3 رو برنرمکسشو نگیرم،وسط بازی گیر میکنه مثلا؟

دوست عزیز شما بازیاتونو 97 درصددی ولی برا lt3 تهیه کنین و گیرم نمیکنه . چون لایو نمیرین اینو گفتم لایو خواستین برین برنرمکس تهیه کنین موفق باشین .

سلام

من الان LT 2 دارم با داشبرد 13599 می خوام LT 3 بریزم و داشبرد رو هم به 15574 آپدیت کنم.
فقط می خواستم بدونم بعد از آپدیت و ال تی می تونم بازی های XDG2 و XDG3 که از قبل داشتم و روی ال تی 2 کار میکرد رو با روش تایتل آپدیت اجرا کنم ؟(حوصله رایت کردن و پچ کردن رو ندارم!)
اگه میشه لطف کنین آموزش استفاده از روش تایتل آپدیت رو بگین یا اگه توی سایت هست لینکش رو لطف کنین.

از بازیاتون یه ایمیج بگیرین بعد با برنامه abg پچشون کنین و بعد رایتشون کنین همین موفق باشین .
ممنون خواستم بدونم چطور ایمیج بگیرم و برنامه شذل رو از کجا دانلود کنم
راستی با دی وی دی رایتر میشه ؟
منظورم اینه دوتا دی وی دی رایتر باس باشه یا با یه دی وی دی رایتر میشه این کارو کرد
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or