Real Madrid 9
کاربر سایت
سلام به بچه های گل سایت.
اگه پستی که دادم در جا و مکان مناسب خود نیست به بزرگی خودتون ببخشید...چون آشنایی کامل ندارم و بهترین جا و مکان رو در این قسمت دیدم.
یه سوال فنی داشتم. من به تازگی یه XBOX خریدم و آشنایی کامل ندارم. دستگاه من 4 گیگ lt3 هستش...و من یه چند تا بازی از دوستم گرفتم که روی کنسول اون که lt2 هستن قبلا اجرا میشدن.
اما الان این بازی ها نه بر روی کنسول من اجرا میشن و نه بر روی کنسول دوستم...فقط یادآوری کنم که دوستم کنسولش رو آپدیت کرده.
بازی هایی که اجرا نمیشن....Assassins Creed Brotherhood و Assassins Creed Revelations و یکیشون هم BF3 هستش و چند تای دیگه...طبق تحقیقات این بازی ها مخصوص lt2 هستن.
حال آیا راه حل مناسبی برای حل این مشکل هست.
دوست عزیز جوابتونو تو یه تاپیک دیگه دادم . خواهشا تو یه تاپیک سوالتونو مطرح کنین و حتما مربوط به همون تاپیک باشه سوالتون تا سریعتر جواب بگیرین من به خاطره خودتون میگم . موفق باشین .
سلام دوستان
بعد از این همه امتحان گفتم بشینم پای ایکس باکس واسه همین رفتم بتمن خریدم بهم game of the year edition دادش منم رو دستگاهم LT2 نصبه و ورژن داشبوردم 2.0.13599.0 ه خلاصه بازی رو گرفتم بدون اینکه وارد بازی بشم گزاشتم رو هارد نصب بشه . تا 50% میره بعد ارور میده میگه دیسک کثیفه تمیز هم کردم 3 بار هم گذاشتم باز تا 50 رفت و ارور داد میخواستم بدونم ربطی به این موضوعهای LT3 و BURNERMAX داره ؟ اخه فروشنده گفت رو LT2 اجرا میشه. شنیدم ذستگاه منو چون داشبوردش قدیمیه میشه JTAG کرد درسته؟ بهتره اینکارو بکنم؟ اگه نخواستم JTAG کنم داشبوردم رو از بازی آپدیت کنم یا از نت دانلود کنم رو فلش بریزم آپدیت کنم؟
ببخشید خیلی زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنین منو
دوست عزیز شما ببرین کنسولتونو بیرون و جدیدترین اپدیت داشتبوردو و lt3 رو کنسولتون بیرون براتون بریزن هزینشم 15 تا 20 تومن بسته به انصاف تعمیر کار داره و بعدش بازی های جدیدو همرو اجرا میکنه فقط باید بازی هاتونو برنر مکس بخرین یا 97 درصدم گرفتین دیگه رو هارد نصب نمیشه و لایوم خطریه برین . پس همون برنر مکس بخرین بهتره و جی تگم کنین لایو دیگه نمیتونین برین و هر کسیم بخاد ربطی به داشتبورد نداره میتونه راحت بده بیرون و جی تگ کنه کنسولشو ، فقط هزینش خوب بالاست . موفق باشین .