LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام رفقا
من lt 2 ام،داشبوردمم قدیمیه،مربوط به زمان گیرز اف وار ۳ ایناست.
الان من بخوام ghost recon رو بازی کنم با ال تی ۲ می شه؟گوست رکون با ال تی ۲ موجوده؟
و اگه بخوام بیام ال تی ۳ همه این بازیایه ال تی ۲ مو باید بریزم دور؟!
نمی خوام دوباره رایت برنم.
ممنون

دوست عزیز ال تی 3 کن بهتره هم بازی های جدید همشون کار میکنن و هم بازی های ال تی 2

سلام دوستان
واسه لایو فط بازی های xdg3 باید برنرمکس باشن؟ بقیه با همون روش و تست های سابق امنیت دارن؟
یادمه قبلا یه جا شنیده بودم که برای اجرای ایمن این بازی ها باید یه کول دیسک وصل کنی و کنسول و..... خلاصه کلی دنگ و فنگ داشت!!
آیا هنوزم این کارا لازمه یا همین که LT+ 3 داشته باشیم، و بازیمون برنرمکس باشه، واسه لایو کفایت میکنه؟

یه سوال دیگه.. من شنیدم برنرمکس فقط روی دیویدی ورباتیم اونم اصلش جواب میده! .. آیا درسته این حرف؟

دوست عزیز ال تی 3 کن بهتره هم بازی های جدید همشون کار میکنن و هم بازی های ال تی 2

فقط سوالم اینه که این بازی ها که برا ال تی ۲ دارم هیچ نشن؟نمی خوام رایت بزنما،
البته اگه با پتچ رو فلش درست بشه همین امروز ال تی ۳ می کنم

سلام دوستان
واسه لایو فط بازی های xdg3 باید برنرمکس باشن؟ بقیه با همون روش و تست های سابق امنیت دارن؟
یادمه قبلا یه جا شنیده بودم که برای اجرای ایمن این بازی ها باید یه کول دیسک وصل کنی و کنسول و..... خلاصه کلی دنگ و فنگ داشت!!
آیا هنوزم این کارا لازمه یا همین که LT+ 3 داشته باشیم، و بازیمون برنرمکس باشه، واسه لایو کفایت میکنه؟

یه سوال دیگه.. من شنیدم برنرمکس فقط روی دیویدی ورباتیم اونم اصلش جواب میده! .. آیا درسته این حرف؟

بازی های xdg3 برنر مکس برای لایو امنیت دارن

یه سری از درایوها قابلیت خوندن دیسک‌های برنرمکس را ندارن و مثل دیسک های 97 درصد(ترانکات) حسابش می کنن (به ویژه درایوهای لپ‌تاپ و درایوهای Pioneer و ...) توصیه میشه دیسک های برنرمکس را با درایوهایی همچون Liteon-Plextor-Asus-... اجرا کنین

سلام :(( !!!
دوستان لطفاً کمک کنید !!!
(قبل از هر چیز بگم من فوق مبتدی هستم توی xbox و مهمترین کاری که توی 3 ساله اخیر که کنسول داشتم این بوده که دسته دستم بوده و بازی کردم ! بتابراین اطلاعاتی ندارم راجع به کنسول ، این رو گفتم که بدونید کسی که میخواد به من کمک کنه باید کلی صبر و شکیبایی داشته باشه تا من بفههم مشکل چیه و چطوری میشه حلش کرد)
من با 1000 امید و آرزو واسه پایان امتحانات دانشگاهم Max Payne3 رو خریدم ، زمانیکه گذاشتمش توی کنسول گفت اگه آپدیت نکنی نمیتونی بازی کنی ، منم آپدیت کردم از روی خود dvd بازی و ریستارت شد.
بالا که اومد تموم شکل منوها تغییر کرده ، همه چیز یکجور دیگه است !
دی وی دی بازی رو که گذاشتم ، پیغام خطا میده Unsupported disc !!!
من میخوام Max Payne 3 رو بازی کنم :((
تورو خدا به زبون ساده کمک و راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم.
منتظر راهنماییهاتون هستم
با تشکر و ممنون

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

با خوندن پست ها و تحقیقاتی که انجام دادم ، همینطور راهنمایی یکی از دوستان خوب انجمن (franticfixer) که فرمودند " با آپدیتی که انجام دادی یه قفله نرم افزاری به اسم xgd3 رو دستگاهت فعال شده و شکل منوهات عوض شده به اینترفیس مترو.کاری که باید بکنی دستگاه و میبری بیروم برات هک lt3 بریزن بعد مشکلت حل میشه!! "
فهمیدم که باید lt3 و هکش رو بریزم.
لطفا یه نفر با زبون ساده بگه که چطوری خودم شخصا میتونم اینکارو انجام بدم. یعنی یا روش رو مختصر توضیح بده و یا اینکه اگه تاپیکی هست که مخصوص بردن کنسول به lt3 هست ، لطفا راهنمایی کنه تا برم بخونم و یاد بگیرم.
باور کنید به هیچ عنوان مشکل در هزینه نیست اما دوست دارم قبل از اینکه بخوام ببرمش بیرون ، خودم تلاش کنم که انجامش بدم.
ممنون میشم دوستان

دوست عزیز از اونجا که مبتدی هستی و این کار یه مقدار سخته و خطرناک بهتره این کارو خودت انجام ندی چون ممکنه دی وی دی کی دستگاه رو از بین ببری و باید کنسول رو به جای گلدون استفاده کنی به هر حال این تایپیک اموزش lt3
http://forum.bazicenter.com/thread2367/

دوستان من درایوم هیتاچیه lt2 دارم میخوام بدونم از اونجائی که برای این درایو lt3 نیومده با اپدیت داشبورد جدید کپی خور دستگاه نمیپره؟

آخرین ویرایش:
(قبل از هر چیز بگم من فوق مبتدی هستم توی xbox و مهمترین کاری که توی 3 ساله اخیر که کنسول داشتم این بوده که دسته دستم بوده و بازی کردم ! بتابراین اطلاعاتی ندارم راجع به کنسول ، این رو گفتم که بدونید کسی که میخواد به من کمک کنه باید کلی صبر و شکیبایی داشته باشه تا من بفههم مشکل چیه و چطوری میشه حلش کرد)
من با 1000 امید و آرزو واسه پایان امتحانات دانشگاهم Max Payne3 رو خریدم ، زمانیکه گذاشتمش توی کنسول گفت اگه آپدیت نکنی نمیتونی بازی کنی ، منم آپدیت کردم از روی خود dvd بازی و ریستارت شد.
منتظر راهنماییهاتون هستم
با تشکر و ممنون

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

با خوندن پست ها و تحقیقاتی که انجام دادم ، همینطور راهنمایی یکی از دوستان خوب انجمن (franticfixer) که فرمودند " با آپدیتی که انجام دادی یه قفله نرم افزاری به اسم xgd3 رو دستگاهت فعال شده و شکل منوهات عوض شده به اینترفیس مترو.کاری که باید بکنی دستگاه و میبری بیروم برات هک lt3 بریزن بعد مشکلت حل میشه!! "
لطفا یه نفر با زبون ساده بگه که چطوری خودم شخصا میتونم اینکارو انجام بدم. یعنی یا روش رو مختصر توضیح بده و یا اینکه اگه تاپیکی هست که مخصوص بردن کنسول به lt3 هست ، لطفا راهنمایی کنه تا برم بخونم و یاد بگیرم.
باور کنید به هیچ عنوان مشکل در هزینه نیست اما دوست دارم قبل از اینکه بخوام ببرمش بیرون ، خودم تلاش کنم که انجامش بدم.
ممنون میشم دوستان

درست گفتن روی کنسول شما این قفل فعال شده.پیشنهاد میکنم که ببرید بیرون تا براتون آپدیت کنن.میگید که میخوام lt کنسول رو آپدیت کنم.کجا زندگی میکنید؟بهتره که خودتون آپدیت نکنید.من 2 سال است که دنبال آپدیت کنسول هستم و تا حالا آموزش های زیادی خوندم و در این کار حرفه ای شدم ولی هنوز خودم آپدیت نمیکنم چون ریسک خیلی بالایی داره.اگر مشکل داشتید پ.خ بدید.

منتظر راهنماییهاتون هستم
با تشکر و ممنون

ممنون میشم دوستان
دوست عزیز برای این کار باید کنسولو باز کنی و مشکلات وسختی های خودشو داره.بورو بده بیرون برات بریزن حالشو ببر.
برای باز کردن کنسول http://forum.bazicenter.com/thread14108/
برای دانلود lt و جانگل فلشر http://forum.bazicenter.com/thread54247/

سلام خدمت دوستان
من قبل از این که max payne 3 رو بریزم بدون هیچ مشکلی MGS HD رو بازی می کردم ولی از وقتی که max رو گذاشتم و داشبوردم اپدیت شد برای هر دو تا بزی ارور failed to authorize disc
اگه کسی کمک ممنون میشم
من lt+3 رو قبلا ریختم بازی fifa street & pes 2012 & fifa 2012 که fifa st رو تازه خریدم و فکر کنم lt+3 باشه بدون هیچ مشکلی اجرا میشن

دوستان من max payne رو گرفتم منتها dvd2 وسط بازی گیر میکنه و مجبور میشم دستگاه رو رست کنم، حالا سوالی که دارم اینه که بازی های برنر مکس 100% بدون مشکل هستند یا ممکنه مثل 97% خرابی هم داشته باشن و وسط بازی گیر کنن؟

من بالاخره تصمیم گرفتم که دستگامو به lt3 ارتقا بدم.
این کارو بکنم از بازی قبلیهام که رو lt2 اجرا میشد می تونم استفاده کنم؟

دوست عزیز بازی هایی که xgd3 بودن ولی شما تبدیل کرده بودین تو lt2 بازی میکردین اونا اجرا نمیشن باید ازشون یبار دیگه ایمیج بگیرین بعد باز پچش کنین و از بازیتون لذت ببرین . باز سوالی داشتین در خدمتم .

دوستان من max payne رو گرفتم منتها dvd2 وسط بازی گیر میکنه و مجبور میشم دستگاه رو رست کنم، حالا سوالی که دارم اینه که بازی های برنر مکس 100% بدون مشکل هستند یا ممکنه مثل 97% خرابی هم داشته باشن و وسط بازی گیر کنن؟

دوست عزیز من الان مکس پینو برنرمکسشو دارم و بی مشکل بازیش میکنم . شما برنرمکسشو تست کنین مشکلتون حل میشه موفق باشین .

من بالاخره تصمیم گرفتم که دستگامو به lt3 ارتقا بدم.
این کارو بکنم از بازی قبلیهام که رو lt2 اجرا میشد می تونم استفاده کنم؟

من با روش تایتل آپدیت راحت AC:R,MW3,Batman,GOW3 رو روی lt3 اجرا کردم که برای lt2 پچ شده بود.فقط AC:BH رو نتونستم اجرا کنم که اون بازی حتما باید دوباره پچ و رایت بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or