LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام دوستان
من خیلی وقته از ایکس باکس دور بودم تا اینکه چند روز پیش بازی مکس پین رو خریدم اونم پچ شده روی ال تی 2
بعد برای اجرای بازی آپدیت داشبور میخواست الان بازی هارو اجرا میکنه ولی فقط از روی دیسک مشکل کجاست
بازی هارو بدون مشکل تو هارد میریزه ولی موقع اجرار گیم ارور میده
در ضمن بازی هایی مثل فیفا استریت رو هم فقط از روی دیسک اجرا میکنه
کلاً یه راهنمایی بکنید ممنون

روی ال تی 2 از روی هارد اجرا نمیشه ولی با دیسک اجرا میشه؟کنسول شما ال تی 2 یا ال تی 3؟شاید بازی ال تی 3 باشه؟

سلام
یه سوال دارم ولی نمی دونم جاش کجاست و چون دیدم یه ربطی به این جا داره دارم می پرسم
xbox من lt3 هست و به راحتی داشتم prototype 2 بازی میکردم بعد maxpaine 3 رو گرفتن وقتی گذاشتم تو دستگاه پیغام update داد منم ok کردم بعد هر دو دیسک را نصب کردم حالا رفتم تو بازی بعد از چند دقیقه بازی پیغام میده " failed to authorize disc" و دستگاه رو ریست می کنه حالا که prototype رو میزارم هم مثل این بعد از چند دقیقه همین پیغام رو میده ولی fifa 2012 رو میزارم به راحتی بازی می کنم
حالا من باید چی کار کنم ؟
یه سری میگن لنز پاکن بگیر ولی به نظرم هیچ ربطی نداره آخه بقیه بازی ها اجرا میشن به جز اون دوتا

دوستان کسی اطلاع جدیدی از اومدن فریمور جدید نداره؟

از تیم c4eva و کارشون خبری ندارین؟

اگه کسی خبری داره لطفاً اصلاع رسونی کنه ......

سلام
یه سوال دارم ولی نمی دونم جاش کجاست و چون دیدم یه ربطی به این جا داره دارم می پرسم
xbox من lt3 هست و به راحتی داشتم prototype 2 بازی میکردم بعد maxpaine 3 رو گرفتن وقتی گذاشتم تو دستگاه پیغام update داد منم ok کردم بعد هر دو دیسک را نصب کردم حالا رفتم تو بازی بعد از چند دقیقه بازی پیغام میده " failed to authorize disc" و دستگاه رو ریست می کنه حالا که prototype رو میزارم هم مثل این بعد از چند دقیقه همین پیغام رو میده ولی fifa 2012 رو میزارم به راحتی بازی می کنم
یه سری میگن لنز پاکن بگیر ولی به نظرم هیچ ربطی نداره آخه بقیه بازی ها اجرا میشن به جز اون دوتا
دوست عزیز بازی fifa12 ال تی 2 هستش و به راحتی روی هارد نصب میشه ولی بازی max payne 3 و prototype 2 ال تی 3 هستند وباید برنر مکس باشند تا از رو هارد اجرا شن.

سلام
چی رو رو هارد نصب کردید؟پروتوتایپ یا مکس پین؟قبلش مطمئنید lt3 بوده ؟!! واسه من LT2 بود مکسپین رو که گذاشتم آپدیت کرد به داشبورد جدیدتر بعدش دیگه بازیهای قدیمی رو نخوند ، LT3 رو نصب کردم ،بیشتر بازیهای LT2 کارمیکنن.

آقا من جفتشونو رو هارد نصب کرئم
و قبلش هم مطمعنم که lt3 بوده چون fifa street اجرا میشد
و قبل از update به وسیله max paine بازی pro to type به راحتی اجرا میشد
حالا هیچ کدوم (prototype و maxpaine) رو نمیشه بیش از 2 دقیقه بازی کرد چون همون پیغام بالا رو میده
حالا بگین باید چی کار کنم

آقا من جفتشونو رو هارد نصب کرئم
و قبلش هم مطمعنم که lt3 بوده چون fifa street اجرا میشد
و قبل از update به وسیله max paine بازی pro to type به راحتی اجرا میشد
حالا هیچ کدوم (prototype و maxpaine) رو نمیشه بیش از 2 دقیقه بازی کرد چون همون پیغام بالا رو میده
حالا بگین باید چی کار کنم

دوست عزیز چون دوتا دیسک به صورت برنرمکس نیستن شما باید فقط از طریق دی وی دی بازی کنید. پس از روی هارد پاکشون کن تا درست بشه.

سلام به همه دوستان،
من زیاد وارد نیستم به بحث های پچ بازی ها ، آخرین باری که Xbox360 arcade خودمو آپدیت کردم سر بازی CallOfDuty OPS و fifa2012 بود حالا می خوام بدونم برای اجرای بازی Max payn و همچنین اجرای بدون مشکل بازی های قدیمی دقیقا باید چه کار کنم میشه توضیح بدید لطفا ؟

سلام به همه دوستان،
من زیاد وارد نیستم به بحث های پچ بازی ها ، آخرین باری که Xbox360 arcade خودمو آپدیت کردم سر بازی CallOfDuty OPS و fifa2012 بود حالا می خوام بدونم برای اجرای بازی Max payn و همچنین اجرای بدون مشکل بازی های قدیمی دقیقا باید چه کار کنم میشه توضیح بدید لطفا ؟
برای اجرای Max Payne نیاز به LT3 هست و بازی های قدیمی اونایی که XGD3 هست نیاز به Patch LT3 داره، یعنی اکثر بازی های زمان LT2 اجرا نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or