LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

کنسول من الان LT+2 هست یعنی اگه lt3 بزنم بازی های lt2 رو اجرا نمیکنه؟
اینوهم بپرسم که ایا بازی بتبلفیلد 3 3 lt هست یا lt2??????????

بازی های XGD3 که روی LT2 اجرا می شدن روی LT3 باید پچ بشن تا اجرا بشن. لیست بازی های XGD3:
ABGX.net
بله BF3 هم XGD3 هست و باید برای LT3 پچ شده باشه.

سلام دوستان
من خیلی وقته از ایکس باکس دور بودم تا اینکه چند روز پیش بازی مکس پین رو خریدم اونم پچ شده روی ال تی 2
بعد برای اجرای بازی آپدیت داشبور میخواست الان بازی هارو اجرا میکنه ولی فقط از روی دیسک مشکل کجاست
بازی هارو بدون مشکل تو هارد میریزه ولی موقع اجرار گیم ارور میده
در ضمن بازی هایی مثل فیفا استریت رو هم فقط از روی دیسک اجرا میکنه
کلاً یه راهنمایی بکنید ممنون

دوستان واسه ایکس باکس بازی سبک mmorpg هست؟
شرمنده جایی دیگه ندیدم که بتونم بپرسم

جای بهتر هم بود که این سوالو بپرسی... بازی mmorpg به معنای واقعی massive که من تا حالا ندیدم. ولی فکر میکنم نزدیک ترین بازی که میتونم بهت معرفی کنم two worlds2 هست. که rpgهست و pvp داره و فکر کنم تا 8 نفر میشد dungeon رفت . البته تو بازی های arcadeو indie هم یه چیزایی پیدا میشه ولی نمیشه زیاد روشون حساب کرد.

کنسول من LT3 ـه بازی بتمن رو به اسم برنر مکس گرفتم ولی وسطای بازی ارور میده
میخوام بفهمم واقعا برنر مکسه یا نه چجوری بفهمم؟(روش آسون بگین)
روش برنر مکس کلا ارور میده ؟ آخه این تو هاردم نصب نمیشه !

کنسول من LT3 ـه بازی بتمن رو به اسم برنر مکس گرفتم ولی وسطای بازی ارور میده
میخوام بفهمم واقعا برنر مکسه یا نه چجوری بفهمم؟(روش آسون بگین)
روش برنر مکس کلا ارور میده ؟ آخه این تو هاردم نصب نمیشه !
اگر روی هارد بصورت 100% نصب بشه یعنی برنرمکسه !!

دوست عزیز چطوری باید پچ کنیم

اول امتحان کن ببین کار میکنه بعد لازم شد پچ کن.برای بتمن گفته نیاز به پچ داره ولی من رو LT2 بازی کردم و الان رو LT3 هم مشکلی نیست و کار میکنه.
مثلا Ace combat بعد آپدیت به LT3 کار نکرد و لی بوسیله انتقال پچ با USB Memory درست شد و راه افتاد ولی بعضی بازی ها رو حتما باید پچ کرد بوسیله DVD.

اول امتحان کن ببین کار میکنه بعد لازم شد پچ کن.برای بتمن گفته نیاز به پچ داره ولی من رو LT2 بازی کردم و الان رو LT3 هم مشکلی نیست و کار میکنه.
مثلا Ace combat بعد آپدیت به LT3 کار نکرد و لی بوسیله انتقال پچ با USB Memory درست شد و راه افتاد ولی بعضی بازی ها رو حتما باید پچ کرد بوسیله DVD.
این پچ رو از کجا گیر بیارم ببرم همونجا که اپدیت کردن برام یا خودم هم میتونم با یواس بی راش بندازم هر بازی پچ مخصوص داره یا برا همه یکیه اگه پچشو داری میذاری تا دانلود کنم

این پچ رو از کجا گیر بیارم ببرم همونجا که اپدیت کردن برام یا خودم هم میتونم با یواس بی راش بندازم هر بازی پچ مخصوص داره یا برا همه یکیه اگه پچشو داری میذاری تا دانلود کنم

قبلا برای یکی دیگه از دوستان توضیح دادم ، لینک پست رو پیدا کردم واستون میزارم.
====ویرایش=====
http://forum.bazicenter.com/thread63455/?highlight=#post2065952

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or