LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام بچه ها من با چنتا بازی مشکل دارم دستگاهم ال تری هست با اخرین داشبورد اما چنتا بازی وسط بازی یهویی گیم ارور میده از بازی خارج میشه بازی هایی که مشگل دارم البته بازی ها همه پچ ال تری هستند
فورزا 4 گیر اف وار 3 دیرت فیفا استریت دراگون دوگما با هیچ کدوم از بازی های دیگه مشکل ندارم فقط همینا روی اعصابم هستن راهنمایی کنید

سلام بچه ها من با چنتا بازی مشکل دارم دستگاهم ال تری هست با اخرین داشبورد اما چنتا بازی وسط بازی یهویی گیم ارور میده از بازی خارج میشه بازی هایی که مشگل دارم البته بازی ها همه پچ ال تری هستند
فورزا 4 گیر اف وار 3 دیرت فیفا استریت دراگون دوگما با هیچ کدوم از بازی های دیگه مشکل ندارم فقط همینا روی اعصابم هستن راهنمایی کنید

بازی هات برنرمکس هست؟؟

سلام . 2 تا سوال !

من یه لیست بلند بالایی از بازی ها رو دارم حالا بعضی هاشونو بازی کردم ولی بعضی هاشونو بازی نکردم اینا دیگه روی LT3 اجرا نمیشند . ( halo reach - mw2 - mw3 - black ops - skyrim - fable 3 - Hot pursiut - rayman - و .... چند تا بازی دیگه که الان تو ذهنم نیست ) حالا اینا رو میشه امیدوار بود بعد ها با آپدیت های دیگه قابل اجرا باشند ؟ یا کلا دیگه قابل استفاده نیستند ؟!

مثلا بازی rayman رو من زمان Lt2 خریدم اما وقت نکردم بازی کنم تا دستگاه آپدیت شد LT3 . الان میشه این بازی رو دوباره خرید که روی Lt3 اجرا بشه ؟

گرفتاری شدیما !! یاد قدیما بخیر این داستانا نبود !

Forza4 و Geow3 و Dragons Dogma باید حتما برنر مکس باشن!ولی بقیه رو نمیدونم.فکر کنم اوناهم باید برنر مکس باشن!

سلام . 2 تا سوال !

من یه لیست بلند بالایی از بازی ها رو دارم حالا بعضی هاشونو بازی کردم ولی بعضی هاشونو بازی نکردم اینا دیگه روی LT3 اجرا نمیشند . ( halo reach - mw2 - mw3 - black ops - skyrim - fable 3 - Hot pursiut - rayman - و .... چند تا بازی دیگه که الان تو ذهنم نیست ) حالا اینا رو میشه امیدوار بود بعد ها با آپدیت های دیگه قابل اجرا باشند ؟ یا کلا دیگه قابل استفاده نیستند ؟!

مثلا بازی rayman رو من زمان Lt2 خریدم اما وقت نکردم بازی کنم تا دستگاه آپدیت شد LT3 . الان میشه این بازی رو دوباره خرید که روی Lt3 اجرا بشه ؟

سلام

1- بله اینا دیگه اجرا نمی شن - و فکر نکنم اپدیتی بیاد که در اینده اجرا شن . - ولی اگه افلاین باز هستید فکر کنم با روش تایتل اپدیت مشکلی نباشه و اجرا می شن .

2- و همچنین هر کدوم رو خواستید می تونید پچ شده برای ال تی +3 خرید کنید و اجرا کنید .

Forza4 و Geow3 و Dragons Dogma باید حتما برنر مکس باشن!ولی بقیه رو نمیدونم.فکر کنم اوناهم باید برنر مکس باشن!

من خودم Forza 4 و GeoW3 رو معمولی رایت کردم تموم هم کردم هیچ لزومی نداره برنرمکس باشه. سومی رو نمی دونم.

---------- نوشته در 12:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

سلام . 2 تا سوال !

نه اینا دیگه اجرا نمیشن و بعیده بعدا هم قابل استفاده باشن. اما خودت می تونی پچ کنی اگر خواستی بگو روشش رو بگم.

اقا اگه بازی های XGD3 جدید! رو L.T2 هم پچ میشن! پس اصلآ L.T3 برا چی اومده؟؟

خب چون یه دردسرهای کوچولویی داره روشهای پچ و اینکه برای اونایی که آنلاین بازی می کنن بهتره همیشه به روز باشند و با ال تی +3 و بازی های برنرمکس به لایو برن

سلام
آقایون من یه سوال داشتم بازی geow 3 رو lt3 آفلاین بازی میتونم بکنم ولی وقتی به لایو وصل میشم نمیتونم بازی کنم چه مولتی چه سینگل ارور Unreadable disk مشکل از کجاست ؟
میشه راهنمایی کنید
ممنون

آقا کسی مارو راهنمایی نمی کنه ؟

آقا کسی مارو راهنمایی نمی کنه ؟

پچ بازی تون برای ال تی +2.0 هست ؟
با تایتل اپدیت اجراش می کنید ؟
نوع رایتش برنر مکس هست ؟

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

نه برنر مکس نیستند اما چنتا از بچهها میشناسم که دیسک معمولی دارند و هیچ مشکلی ندارند ؟؟؟!!!!1

ببیند در حالت نرمال اگه رو داشبرد جدید باشید و فیرمور ال تی +3.0 - برای اینکه بتونید بازی رو به هارد نصب کنید و بعد دو سه دقیقه ارور نده . یا باید نوع رایت بازی هاتون برنرمکس باشه و یا از این اموزش
میتونید استفاده کنید

اجرای بازیها از روی هارد با دیسک 97%...

البته مشخص نیست این روش تا کی جواب بده و اینکه برای انلاین باز ها مناسب نیست .

ببیند در حالت نرمال اگه رو داشبرد جدید باشید و فیرمور ال تی +3.0 - برای اینکه بتونید بازی رو به هارد نصب کنید و بعد دو سه دقیقه ارور نده . یا باید نوع رایت بازی هاتون برنرمکس باشه و یا از این اموزش
میتونید استفاده کنید

البته مشخص نیست این روش تا کی جواب بده و اینکه برای انلاین باز ها مناسب نیست .[/QUOTE]
دوست عزیز من هارد ندارم برای اجرای بازی با دیسک مشکل دارم یعتی این 4 بازی فرزا 4 گیر 3 دارگون دوگما و دیرت بعضی اوقات وسط بازی بعضی اوقات اول و کلا قاتی هستند یا هنگ میکنه یا گیم ارور میده من فقط با همین چنتا این مشکل دارم با بقیه مشکل ندارم همه بازی ها ال 3 هستند و لی دیسک ها برنر مکس نیستند

نه اینا دیگه اجرا نمیشن و بعیده بعدا هم قابل استفاده باشن. اما خودت می تونی پچ کنی اگر خواستی بگو روشش رو بگم.

آقا دمت گرم اگه توضیح بدی که ممنون میشم . فقط من زیاد وارد نیستم اگه کاره آسونیه برم تو کارش ,

یه سوال دیگه , حالا من اینسری این اشتباه رو کردم و تعداد 4-5 تا بازی رو بازی نکرده از دست دادم . از الان به بعد بازی هایی که میاد همین داستان رو داره ؟ آپدیت های جدید که میاد زمانش مشخصه مثلا چند ماه یکبار ؟

مشکل اینجاست بعضی بازی ها رو آدم دوست داره چند بار با فاصله زمانی تموم کنه . مثلا MW3 رو من اون موقع بازی کردم الان بعد از گذشت 7-8 ماه یه بار دیگه میچسبه اما باید دوباره بخرم واسه آپدیت جدید و اگر سال دیگه دوباره بخوام بازی کنم احتمالا یه بار دیگه باید بخرم !!

میتونید استفاده کنید

البته مشخص نیست این روش تا کی جواب بده و اینکه برای انلاین باز ها مناسب نیست .
دوست عزیز من هارد ندارم برای اجرای بازی با دیسک مشکل دارم یعتی این 4 بازی فرزا 4 گیر 3 دارگون دوگما و دیرت بعضی اوقات وسط بازی بعضی اوقات اول و کلا قاتی هستند یا هنگ میکنه یا گیم ارور میده من فقط با همین چنتا این مشکل دارم با بقیه مشکل ندارم همه بازی ها ال 3 هستند و لی دیسک ها برنر مکس نیستند

از این چهار بازی گیرز اجرا می شه و خیلی کم مورد دیدیم
ولی در کل سه بازی دیگه اگه دی وی دی خام و رایتشون با کیفیت نباشه زیاد ارور می دن مخصوصا 97% هاش . بهتره این سه تا رو برنر مکس بگیری که ارور نگیری .
مثلا یدونه دیرت رو بگیر جهت تست ببین چطوری هست .

آخرین ویرایش:
اقا یه سوالی پیش اومد برام! من الان Forza4 رو کنسولم نصبه!
الان L.T3 بریزم,باید باز رو L.T3 هم بگیرم! بعد باید باز دیسک دومم بگیرم نصب کنم؟ یا با همون 1 دیسک میتونم ادامش رو برم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or