LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

اقا یه سوالی پیش اومد برام! من الان Forza4 رو کنسولم نصبه!
الان L.T3 بریزم,باید باز رو L.T3 هم بگیرم! بعد باید باز دیسک دومم بگیرم نصب کنم؟ یا با همون 1 دیسک میتونم ادامش رو برم؟؟

اگه آفلاین استفاده میکنید بعد اپدیت هم با همون دیسکاتون میتونید با روش تایتل آپدیت بازی ها رو اجرا کنید .

اقا یه سوالی پیش اومد برام! من الان Forza4 رو کنسولم نصبه!
الان L.T3 بریزم,باید باز رو L.T3 هم بگیرم! بعد باید باز دیسک دومم بگیرم نصب کنم؟ یا با همون 1 دیسک میتونم ادامش رو برم؟؟
بعید می دونم لازم باشه بازی که نصبه پچ بشه. خودم امتحان نکردم.
اما دیسک 2 حتی اگر روی هارد نصب نباشه هم لازم نیست پچ بشه فقط باید دیسک 1 رو بذارید و از توی بازی دیسک 2 رو نصب کنید. من خودم این کارو کردم.

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 PM ارسال شده بود ----------

اگه آفلاین استفاده میکنید بعد اپدیت هم با همون دیسکاتون میتونید با روش تایتل آپدیت بازی ها رو اجرا کنید .

تایتل آپدیت چیه دقیقا؟

به چه درد می خوره؟

به درد اونایی که ورژن داشبرد کنسولشون رو بردن بالا و دیگه بازی های پچ ال تی +2.0 شون اجرا نمی شه . اگه بخوان دوباره گیم با پچ جدید رو نخرن باید از این روش استفاده کنن .
البته به درد آفلاین بازها می خوره !

سلام.

من چند وقت پیش دستگاه رو بردم ال تی پلاس 3 ریختن روش ...
همه بازی های جدید رو من با پچ ال تی 3 خریدم (برنر مکس نبودن) و همشون هم سالم بود (تا آخرشون رفتم)

بعد بازی دیرت شوداون (که حتماً باید برنر مکس تهیه بشه) رو خریدم ، ولی هر کاری کردم بازی نصب نمیشه (وسط نصب ارور میده) و چند دقیقه که بازی میکنی ارور میده و میپره بیرون ...
تا حالا 2 بار بازی رو عوض کردم ولی همین مشکل رو دارم ...

می خواستم ببینم بازی برنر مکس نیست و به عنوان برنرمکس به من فروختن ، یا ممکنه بازی برنر مکس باشه و ال تی 3 روی دستگاه مشکل دار ریخته شده باشه ؟؟؟
می خوام فورزا 4 رو بخرم ، میترسم مشکل ال تی باشه بیخودی پول داده باشم پاش ...

ممنون.

سلام.

من چند وقت پیش دستگاه رو بردم ال تی پلاس 3 ریختن روش ...
همه بازی های جدید رو من با پچ ال تی 3 خریدم (برنر مکس نبودن) و همشون هم سالم بود (تا آخرشون رفتم)

بعد بازی دیرت شوداون (که حتماً باید برنر مکس تهیه بشه) رو خریدم ، ولی هر کاری کردم بازی نصب نمیشه (وسط نصب ارور میده) و چند دقیقه که بازی میکنی ارور میده و میپره بیرون ...
تا حالا 2 بار بازی رو عوض کردم ولی همین مشکل رو دارم ...

می خواستم ببینم بازی برنر مکس نیست و به عنوان برنرمکس به من فروختن ، یا ممکنه بازی برنر مکس باشه و ال تی 3 روی دستگاه مشکل دار ریخته شده باشه ؟؟؟
می خوام فورزا 4 رو بخرم ، میترسم مشکل ال تی باشه بیخودی پول داده باشم پاش ...

ممنون.
خیر مشکل از ال تی نیست .
مشکل از دیسک بازی هست :
یا برنر مکس نیست یا بد رایت شده یا کیفیت دیسک خامی که استفاده شده پایین هست .
البته اگه اپتیک درایوتون هم خیلی ضعیف شده باشه از اونم میشه ولی فکر نکم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or