شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

گیم پلی انچارتد و اوردر که معلومه نشون مبدن.
من بیشتر دنبال ip جدید هستم.
امیدوارم هستم 1 , 2 تا عنوان مشتی jrpg معرفی شه.

آخرین ویرایش:
جانشین چدید؟:|
62261041026313970459.png

ناموسن این خاله زنک بازیا چیه دیگه

خبر اومده Quantic Dream در حال ساخت یک بازی AAA هست که تو آگهی های استخدام شغلیش عنوان شده یک بازی بسیار جاه طلبانه خواهد بود.

گفته شده کسی که در طراحی مناظر بصری، اشیاء ، مبلمان و وسایل نقلیه و شخصیت، هنرمند باشه و توانایی رسم به سبک واقع گرایانه را دارا باشه از نامزدهای مورد نیاز است.

همچنین گفته شده این عنوان به صورت اختصاصی و با موتور اختصاصی برای PS4 ساخته می شود.از دیگر نکات جالب توجه اشاره به مو و شبیه ساز لباس و یا پارچه و موارد فیزیکی بر اساس واقعیت می باشد.(یعنی می شه گفت QD هم رفته وردست SM و ND با این توجه به گرافیک و جزییات:d)

این قسمتش هم جالبه:

Two ads for a Character Riger and a Character Artist involve the creation of “high-quality real time characters” and the use of motion capture (this one is quite unsurprising considering the studio’s pedigree). They also reiterate the necessity to be able to work with a photo-realistic style.
An ad for a Senior Environment Artist mentions photo-realistic assets and vehicles, and even more interestingly it requires experience with physically based materials, indicating that the upcoming title will use physically based rendering, a next generation technique that enables different materials to react to light in a coherent way and enhances the look of objects to a near-photorealistic level.

Quantic Dream Working on “AAA” PS4 Game With Real Time Hair and Cloth and Physically Based Materials | DualShockers

چیزی هم که خوش آینده اینه که به احتمال زیاد این بازی جدید QD و دیوید کیج امکان داره در E3 معرفی بشه.

به غیر از بقیه سورپرایز ها و معرفی های سونی در E3 ، من بیشتر منتظرم تا اعلام بشه آی پی کراش :x رو دوباره بدست اورده سونی و تحت توسعه است.

فقط گیم پلی اساسی میخوام از 1886 به غیر از این هیچی دیگه نمیخوام...

پ ن: از کچل اعظمم اگه چیزی بگن که دیگه وحشتناک عالی میشه

همین LBP بسه :|
اون واسه ویتاس فک کنم :دی :|
چرند نگو مرد :دی !
اون که برا ویتا منحصرا قرار نیست بیاد این یک :| !
دو این که کی گفته لیتل کافیه ؟ mm ثابت کرده در ساخت بازی مهارت و استعداد بسیار بالایی داره ! حالا اگه بیاد اون نمایششو یه بازی بکنه که دیگه واویلا !

چرند نگو مرد :دی !
اون که برا ویتا منحصرا قرار نیست بیاد این یک :| !
دو این که کی گفته لیتل کافیه ؟ mm ثابت کرده در ساخت بازی مهارت و استعداد بسیار بالایی داره ! حالا اگه بیاد اون نمایششو یه بازی بکنه که دیگه واویلا !

برو بابا:|
نه حرف من نه حرف تو :|
LittleBigPlanet Hub is a free-to-play game scheduled for release on PlayStation 3[SUP][13][/SUP] in 2014.[SUP][[/SUP]
دوم اینکه می گم کافیه بگو خب :|

اگه از اون لاین اپ خالی بندیا که ایجنت و د لست گوواردین و فاینال فنتسی ورسوس و اینا توش نباشه خوبه. سونی ید طولایی در این حرکات داره

اگه از اون لاین اپ خالی بندیا که ایجنت و د لست گوواردین و فاینال فنتسی ورسوس و اینا توش نباشه خوبه. سونی ید طولایی در این حرکات داره

برادر گرامی همه این عناوینی که گفتی تاخیر خوردن خالی بندی در کار نبوده و نیست
و به احتمال زیاد Agent , the last guardinنمایشی تو E3 داشته باشن

Yoshida توی مصاحبه اخیرش با GameSpot گفته "بعضی از چیز هایی که برای رونمایی توی E3 آماده کردیم خیلی خیلی هیجان انگیز هستن" .

تقریباً یک Re-Reveal از The Last Guardian رو حتمی بدونید . گیم پلی آنچارتد هم 100% نمایش داره جوری که مطمئنم بعد از دیدنش تازه میفهمیم نسل بعد یعنی چه :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or