شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

Yoshida توی مصاحبه اخیرش با GameSpot گفته "بعضی از چیز هایی که برای رونمایی توی E3 آماده کردیم خیلی خیلی هیجان انگیز هستن" .

تقریباً یک Re-Reveal از The Last Guardian رو حتمی بدونید . گیم پلی آنچارتد هم 100% نمایش داره جوری که مطمئنم بعد از دیدنش تازه میفهمیم نسل بعد یعنی چه :دی!

بعضی چیزها همون indie خودمونه : D

We are slaves.... Please, Sony... We want emancipation... Or better yet
12360358411987964175.jpg

یه چیزی که برای من جای سوال دره اینه که سونی چه استراتژی برای معرفی بازی هاش داره؟ در حال حاضر میدونیم که همه استدیو های سونی دارن روی بازی های PS4‌ کار میکنن یه دو جین بازی AAA داره برای PS4 ساخته میشه. اما سونی بر خلاف مایکروساف هیچ وقت علاقه ای به نمایش همزمان بازی های بزرگش نداشته. در نتیجه من فکر نمیکنم تو E3 هم بازی بعدی ND باشه، هم SM‌و هم MM و ... برای همین سخته برام که بتونم تصور کنم سونی بغیر از نمایش گیم پلی Order‌و DC و UC4 بازی بزرگ دیگه ای هم داشته باشه! ضمن اینکه با توجه به صحبت هایی که در مورد گندکاری های استیگ شده بعیده SM به این زودی ها پروژه بدرد بخوری برای نمایش داشته باشه! چون این استدیو الان سال هاست که داره روی IP‌هایی کار میکنه که فقط خبر کنسل شدنشون میاد!

اگه سونی بیاد از همه بازی های بزرگ جدیدش یه گیم پلی نشون بده رسما E3 رو به آتیش میکشه، یه لحشه تصور کنید؛ گیم پلی Order، گیم پلی UC4، بازی بعدی MM، بازی بعدی SM، به همراه TLG و ... اما یه حسی به من میگه سونی عمرا اینکارو نمیکنه!

من شخصا دوست دارم تو E3 علاوه بر گیم پلی UC4‌و FFXV‌و KHIII اینارو ببینم:

Crash
R&C
MM Next IP or New LBP

یه چیزی که برای من جای سوال دره اینه که سونی چه استراتژی برای معرفی بازی هاش داره؟ در حال حاضر میدونیم که همه استدیو های سونی دارن روی بازی های PS4‌ کار میکنن یه دو جین بازی AAA داره برای PS4 ساخته میشه. اما سونی بر خلاف مایکروساف هیچ وقت علاقه ای به نمایش همزمان بازی های بزرگش نداشته. در نتیجه من فکر نمیکنم تو E3 هم بازی بعدی ND باشه، هم SM‌و هم MM و ... برای همین سخته برام که بتونم تصور کنم سونی بغیر از نمایش گیم پلی Order‌و DC و UC4 بازی بزرگ دیگه ای هم داشته باشه! ضمن اینکه با توجه به صحبت هایی که در مورد گندکاری های استیگ شده بعیده SM به این زودی ها پروژه بدرد بخوری برای نمایش داشته باشه! چون این استدیو الان سال هاست که داره روی IP‌هایی کار میکنه که فقط خبر کنسل شدنشون میاد!

اگه سونی بیاد از همه بازی های بزرگ جدیدش یه گیم پلی نشون بده رسما E3 رو به آتیش میکشه، یه لحشه تصور کنید؛ گیم پلی Order، گیم پلی UC4، بازی بعدی MM، بازی بعدی SM، به همراه TLG و ... اما یه حسی به من میگه سونی عمرا اینکارو نمیکنه!

من شخصا دوست دارم تو E3 علاوه بر گیم پلی UC4‌و FFXV‌و KHIII اینارو ببینم:

Crash
R&C
MM Next IP or New LBP
چرا e3 2008 ر شما بر ببین تا اونجا که یادمه infamous بود با lLPB با RESISTANCE بود البته MAG هم بود و تا اونجا که یادمه KZ2 هم بود یه تیزر از GOW 3 هم بود

آخرین ویرایش:
Yoshida توی مصاحبه اخیرش با GameSpot گفته "بعضی از چیز هایی که برای رونمایی توی E3 آماده کردیم خیلی خیلی هیجان انگیز هستن" .

تقریباً یک Re-Reveal از The Last Guardian رو حتمی بدونید . گیم پلی آنچارتد هم 100% نمایش داره جوری که مطمئنم بعد از دیدنش تازه میفهمیم نسل بعد یعنی چه :دی!

وقتی تو بگی حتمی ـه یعنی هیچ خبری نمیشه رضا:d

استودیوی لندن سونی یک آگهی فرصت شغلی ایجاد کرده که تو اون ذکر شده یک بازی معرفی نشده برای PS4 می باشد که دارای حجم و کیفیت بالایی از مدلینگ تکسچرها خواهد بود.

مواردی که این استودیو برای استخدام نیازمنده:

- Work closely with the Art Director and Art Supervisors to comprehend the art style, required quality and the technical constrains. Accordingly plan, brief, review, provide aesthetic & technical feedback and integrate outsource assets.
- Work closely together with the Outsourcing Supervisor to schedule and track incoming assets.
- Ensure quality of delivered assets.
- Own day to day communications with & creative guidance of external art teams.
- Work with the project teams and external departments to develop & improve internal & external workflows, pipelines and tools that allow for efficient, flexible and timely delivery of high volumes of high quality assets.
- Help mentoring and guiding the internal outsource team to maintain quality levels and build upon.
- Help prepare detailed documentation, art asset production, procedures, and engine requirements to support the external partners.
- Assist Outsourcing Supervisor setup tests for new outsourcing partners and incoming test material.
- Proactive in being aware of industry knowledge and highlighting examples of technical and quality benchmarks.
- Support the game teams with additional art assets creation where relevant (eg. Prop, Environment, Character art).
- Maintain a working knowledge of the current outsourcing market, its trends and processes.
- Contributes to ideas for development of the outsource department, projects and team.
Knowledge & Skills:
The successful candidate should have high level, demonstrable skills, knowledge & experience in the following areas.
- Ability to independently plan, brief, review & integrate outsource work.
- Very high level of modeling, texturing, and UV mapping skills including high detail modeling techniques in Maya, Zbrush, Photoshop (or equivalent 3D and 2D programs) with an attention to modeling relevant detail when creating environment assets.

نویسنده خبر گفته از اونجا که وسایل نقلیه در بازی وجود خواهد داشت احتمال می ره The Getaway باشه و اینکه این بازی در E3 معرفی بشه

Sony London Studio’s Unannounced PS4 Game Will Use High Volumes of High Quality Outsourced Assets | DualShockers

استودیوی لندن سونی یک آگهی فرصت شغلی ایجاد کرده که تو اون ذکر شده یک بازی معرفی نشده برای PS4 می باشد که دارای حجم و کیفیت بالایی از مدلینگ تکسچرها خواهد بود.

مواردی که این استودیو برای استخدام نیازمنده:

نویسنده خبر گفته از اونجا که وسایل نقلیه در بازی وجود خواهد داشت احتمال می ره The Getaway باشه و اینکه این بازی در E3 معرفی بشه

Sony London Studio’s Unannounced PS4 Game Will Use High Volumes of High Quality Outsourced Assets | DualShockers

8days:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or