شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

25750300257290643041.jpg
کریتوس + 60fps+ 1080p +PS4= >:d<
نسخه پی اس3 رو یکم بازی کردم و متاسفانه هیچوقت نتونستم گیر بیارمش ولی قطعا رو 4 تجربه بهتری میشه :x

من واقعا در تعجبم استادیو ای که از 20 سال پیش تا الان داشته بازی های casual و در کل در چند سال اخیر بازی های برای لوازم جانبی کنسول های سونی می زده چه طوری یک شبه می خواد بازی AAA بسازه

اومدن GT6 و GOW هم خبر جالبی نیست ، کنسول بازی جدید می خواد حالا بازی Cross Gen یه چیزی اما بازی های نسل قبل رو روی نسل جدید آوردن جالب نیست ، همین بلا هم یه جوری دارن سر ویتا میارن البته بازی های قدیمی همه ریمک می شن میان روی ویتا :|

من واقعا در تعجبم استادیو ای که از 20 سال پیش تا الان داشته بازی های casual و در کل در چند سال اخیر بازی های برای لوازم جانبی کنسول های سونی می زده چه طوری یک شبه می خواد بازی AAA بسازه

اومدن GT6 و GOW هم خبر جالبی نیست ، کنسول بازی جدید می خواد حالا بازی Cross Gen یه چیزی اما بازی های نسل قبل رو روی نسل جدید آوردن جالب نیست ، همین بلا هم یه جوری دارن سر ویتا میارن البته بازی های قدیمی همه ریمک می شن میان روی ویتا :|
حالا که فعلا شایعه هستند ولی واقعا من هم نگران همین موضوع هستم انرژی و وقت و هزینه ای که رو این ها میشه رو جمع کنند یه بازی جدید بدن خیلی بهتر هست. متاسفانه ویتا هم همونطور که گفتی به همین درد گرفتاره امیدوارم سونی این راه رو برای پلی4 پیش نگیره

من گفته بودم این ساپورت کردن بازی های نسل قبل و بهینه کردنشون برای عرضه روی PS4 خیلی مضحک ِ و نباید وقت رو اول نسلی صرف این کار کرد ! مثلاً کنسول قدرتمندی مثل PS4 به بازار عرضه کردند اوایل نسل باید فقط روی بازی های مختص PS4 تمرکز کنن ! این کاری که الان می کنن برای اواسط و یا اواخر نسل کنسول ِ نه الان تمام IP های PS3 رو فرت و فورت 60 فریم بدن روی PS4 !

من گفته بودم این ساپورت کردن بازی های نسل قبل و بهینه کردنشون برای عرضه روی PS4 خیلی مضحک ِ و نباید وقت رو اول نسلی صرف این کار کرد ! مثلاً کنسول قدرتمندی مثل PS4 به بازار عرضه کردند اوایل نسل باید فقط روی بازی های مختص PS4 تمرکز کنن ! این کاری که الان می کنن برای اواسط و یا اواخر نسل کنسول ِ نه الان تمام IP های PS3 رو فرت و فورت 60 فریم بدن روی PS4 !
این HD کردن و کالکشن زدن برای سونی خیلی تو نسل گذشته سود داشته مزه اش مونده زیر زبونشون ول کن نیستند:d
ولی جدا امیدوارم از این خبرا نباشه برای پلی4 به اندازه کافی داریم از ویتا میکشیم

چرا اینا بیخیال عرضه بازیهای نسل قبل رو کنسول نسل جدید نمیشن؟؟ :| کلا فلسفه PS now رو میبرن زیر سوال با این کارشون بدبختی ascension هم ضعیف ترین نسخه سری بود همه هم صداشون در اومده با این شایعه تنها بازی که نیازش بودنش رو نسل جدید احساس میشد TLOU بود حداقل Gow 3 رو پورت میکردن یا یه legacy باندل میدادن که همه نسخه هارو داشت

دوست عزیز موضوع اصلی اینه که اصلا نیازی به نگرانی نیست مطمئن باش پلی استیشن بی بازی نمیمونه هیچ روزی میرسه که نمیدونی کدوم بازی را بخری اینقدر از ژانرهای گوناگون بازی عرضه میشه خیلی هم طول نمیکشه تا اون روز بیاد نهایتش نیمه 2015... این پورت ها هم فقط برای کسانیه که نسل قبل ps3 نداشتند به نظر من قابل تقدیره:d مطمئن باش تاثیری تو روند ساخت بازی های جدید نداره

خوب امید جان یه بحثی پیش میاد در حالی که حرف شما درسته اینکه خوب سونی بیاد TLOU 2 معریفی کنه خوب چه معنی داره بعدش بیاد TLOU 1 عرضه کنه .:|
یا بیاد UC4 بخواد معرفی کنه برای افراد جدید بخواد UC1,2,3 به صورت کالکشن عرضه کنه خوب چه معنی داره بعد عرضه UC4 بیاد قبلی ها رو عرضه کنه .:|

از نظر بخشی که بازی های جدید باید این اول عرضه بشن درسته در کنار اینجور کالکشن ها به نظر من این بهتر هستش اما سونی واقعا الان چند وقته هیچی نداشته تا زمانی که مشخص نیست UC جدید کی میاد یا DC کی میاد یا The order کی میاد اینم بده در حالی که باید الان کلی بازی جدید عرضه شده باشه در سال اول از نظر تنوع و جدید بودن تا قدرت کنسول و پیشرفت ها نشون بده.;)

این سونی هم خیلی باحاله ها.در ظاهر هیچی برای گفتن نداره" ولی خودش به اسم شایعه و منبع داخلی قبل E3 چپو راست خبر میده بیرون تا شدت هایپو به 1000% برسونه!

جدیدترین شایعات/بخونید واقعیات:

guerilla-exterior-440x200-416.jpg

Tidux گفته عنوان Guerrilla Games که قراره توی E3 نمایش بده عنوانی open world هستش.

Sony Japan Studio در حال حاضر داره روی 5 بازی خیلی بزرگ کار میکنه(البته همه اونا توی E3 نمایش داده نمیشن) همچنین در سوالی از Tidux مشخص شده که این 5 بازی مختص PS4 هستند

همچنین در ادامه Tidux اشاره کرده که ارور 80710092 لاگین infamous توسط سونی برطرف شده.

یه خبر فوق العاده در مورد The Last of Us Remastered

TheLastofUs.jpg

ظاهرا باید انتظاراتتون رو از این عنوان بالا و بالاتر ببرید.Machiavelli مثل اینکه تونسته یه نسخه اولیه از آخرین مجله EDGE Magazine گیر بیاره و توش اطلاعات جالبی درباره The Last of Us Remastered هست:

Neil Druckmann تو مصاحبه با این مجله گفته که ورژن Remastered از یه مدل نورپردازی جدیدی بهره میبره که باعث "تفاوت معنی داری" در مقایسه با نسخه PS3 بازی شده.

مدل های با وضوح بالایی برای کاراکترها مورد استفاده قرار گرفتند که حالا با چیزی که در کات سکانس های نسخه PS3 بازی پدیدار شدند برابری میکنند.

در پایان اشاره شده که کات سکانسهای سینمایی نسخه جدید با کیفیت 1080p و 60 fps
اجرا میشن و اونا بطور کامل از دوباره رندر شده اند.

وقتی با عرضه ی TLOU برای PS4 مخالف بودیم برا همین چیزا بود دیگه! :| اول نسلی بشینیم ، آخر نسل رو دوباره مرور کنیم! :|

قشنگ احساس میکنم 2013 داره کپی میشه رو PS4 :|

این GOW:A رو چه سانتا، چه استودیوی کوچیک دیگه ای روش کار کنه، ترجیه میدم به جاش یه بازی جمع و جور اما تجربه ای جدید رو بازی میکردم! ( در مورد TLOU نیز به همچنین! :-" )
فردا بیاند هم به حقیقت میپیونده، الانم که شایعه ی GT6 =))

همون فلسفه ی PS Now به چه دردی میخوره راه میفته باز:-"
همه ملت نت ندارن؟ خو PS Now رو وقتی استارت میزدن که ملت چنین نتی داشتن! :|

وقتی با عرضه ی TLOU برای PS4 مخالف بودیم برا همین چیزا بود دیگه! :| اول نسلی بشینیم ، آخر نسل رو دوباره مرور کنیم! :|

TLOU Remastered رو بیشتر برا اونایی میسازن که توفیق نداشتن نسل قبل بازیش کنن. البته یه عامل تحریک کننده برا خرید PS4 هم محسوب میشه.برا من و شما نساختن که :d
GT6 هم تایید شده بود از اول

این GOW:A رو چه سانتا، چه استودیوی کوچیک دیگه ای روش کار کنه، ترجیه میدم به جاش یه بازی جمع و جور اما تجربه ای جدید رو بازی میکردم! ( در مورد TLOU نیز به همچنین! :-" )

همون فلسفه ی PS Now به چه دردی میخوره راه میفته باز:-"
همه ملت نت ندارن؟ خو PS Now رو وقتی استارت میزدن که ملت چنین نتی داشتن! :|
گمون کنم مخالف بودی;)چون تا اونجا که من توی سایتهای مختلف میبینم چه داخلی و چه خارجی 99% بازخوردها شدیدا مثبت هست.حالا شما هم جزء اون 1% که نظرت کاملا محترمه.
در مورد PS NOW که چرا راه اندازی شد من که هیچ اشکالی در مورد عرضه دوباره بازیها روی PS4 نمیبینم چون مطمئنا خیلی ها که توی نسل هفتم این بازیها رو تجربه نکردن و به اینترنت پرسرعت ارزون نمیتونن دسترسی داشته باشن از این بازیها استقبال خوبی میکنن.اونایی هم که اینترنت پرسرعت دارن که تکلیفشون مشخصه.در مورد Beyond باز هم استقبال میشه برای کسانیکه دوست دارن بازیهای david cage رو تجربه کنن.شاید اصن کالکشن بازیهای داوود کیج روی PS4 عرضه بشه:dدر مجموع استقبال میشه:d

نگاه کن، من رو هیتر TLOU در نظر نگیر!
از همون اول پشتش بودم تا الان و ...
فقطم من مخالف نیستم، یه سری از دوستانی که به خاطر همین بازی هم از سایت بن شدن ( همون اوایل عرضه! ) هم چندان موافق نیستن!
اصلا مخالفت دلیلش اینه که ما هم عاشق بازی هستیم و TLOU PS4 هم میخریم!!!

بحث اینه که همین اول نسلی هنوز چیزی نگذشته دارن بازی های قدیمی( نه چندان قدیمی! ) رو پورت میکنند!
به جای اینکارا، همین وقت رو بزارن سر یه بازی دیگه! همون بازی ایندی رو من ترجیه میدم اول نسلی بازی کنم تا یه بازی که یک سال پیش بازی کردم!( یک سالم نشده! انقدر که بازیش کردیم! :دی )
یه دلیل دیگه ی مخالفت اینه که علاوه بر TLOU ، میان همه ی بازی ها رو پورت میکنند! :| باشه یدونه خوبه! ولی همون اول نسل همشون...:|

در مورد PS Now ! وقتی این قابلیت فقط برای یه عده ی خیلی محدودیه، همون نباشه بهتره! مثل نسل قبل که بازی های PS1 و PS2 رو میزاشتن رو PSN ، الان هم همینکار رو کنند :| اصلا همین بازی های PS3 که داره میاد هم همینکار کنند! چه کاریه وقت استودیوها گرفته بشه:|

برای GT6 هم چنین قراری نبوده! قرار بوده GT7 زود بیاد فقط! :p

این کالکشن ها هم همینطور که گفتم باهاشون مخالفم، ولی خودمم آخر همشون رو میگیرم! :| مثل همین نسل که اکثرشون رو گرفتم :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or