حالا که فعلا شایعه هستند ولی واقعا من هم نگران همین موضوع هستم انرژی و وقت و هزینه ای که رو این ها میشه رو جمع کنند یه بازی جدید بدن خیلی بهتر هست. متاسفانه ویتا هم همونطور که گفتی به همین درد گرفتاره امیدوارم سونی این راه رو برای پلی4 پیش نگیرهمن واقعا در تعجبم استادیو ای که از 20 سال پیش تا الان داشته بازی های casual و در کل در چند سال اخیر بازی های برای لوازم جانبی کنسول های سونی می زده چه طوری یک شبه می خواد بازی AAA بسازه
اومدن GT6 و GOW هم خبر جالبی نیست ، کنسول بازی جدید می خواد حالا بازی Cross Gen یه چیزی اما بازی های نسل قبل رو روی نسل جدید آوردن جالب نیست ، همین بلا هم یه جوری دارن سر ویتا میارن البته بازی های قدیمی همه ریمک می شن میان روی ویتا![]()
این HD کردن و کالکشن زدن برای سونی خیلی تو نسل گذشته سود داشته مزه اش مونده زیر زبونشون ول کن نیستند:dمن گفته بودم این ساپورت کردن بازی های نسل قبل و بهینه کردنشون برای عرضه روی PS4 خیلی مضحک ِ و نباید وقت رو اول نسلی صرف این کار کرد ! مثلاً کنسول قدرتمندی مثل PS4 به بازار عرضه کردند اوایل نسل باید فقط روی بازی های مختص PS4 تمرکز کنن ! این کاری که الان می کنن برای اواسط و یا اواخر نسل کنسول ِ نه الان تمام IP های PS3 رو فرت و فورت 60 فریم بدن روی PS4 !
دوست عزیز موضوع اصلی اینه که اصلا نیازی به نگرانی نیست مطمئن باش پلی استیشن بی بازی نمیمونه هیچ روزی میرسه که نمیدونی کدوم بازی را بخری اینقدر از ژانرهای گوناگون بازی عرضه میشه خیلی هم طول نمیکشه تا اون روز بیاد نهایتش نیمه 2015... این پورت ها هم فقط برای کسانیه که نسل قبل ps3 نداشتند به نظر من قابل تقدیره:d مطمئن باش تاثیری تو روند ساخت بازی های جدید ندارهمن واقعا در تعجبم استادیو ای که از 20 سال پیش تا الان داشته بازی های casual و در کل در چند سال اخیر بازی های برای لوازم جانبی کنسول های سونی می زده چه طوری یک شبه می خواد بازی AAA بسازه
اومدن GT6 و GOW هم خبر جالبی نیست ، کنسول بازی جدید می خواد حالا بازی Cross Gen یه چیزی اما بازی های نسل قبل رو روی نسل جدید آوردن جالب نیست ، همین بلا هم یه جوری دارن سر ویتا میارن البته بازی های قدیمی همه ریمک می شن میان روی ویتا![]()
من گفته بودم این ساپورت کردن بازی های نسل قبل و بهینه کردنشون برای عرضه روی PS4 خیلی مضحک ِ و نباید وقت رو اول نسلی صرف این کار کرد ! مثلاً کنسول قدرتمندی مثل PS4 به بازار عرضه کردند اوایل نسل باید فقط روی بازی های مختص PS4 تمرکز کنن ! این کاری که الان می کنن برای اواسط و یا اواخر نسل کنسول ِ نه الان تمام IP های PS3 رو فرت و فورت 60 فریم بدن روی PS4 !
وقتی با عرضه ی TLOU برای PS4 مخالف بودیم برا همین چیزا بود دیگه!اول نسلی بشینیم ، آخر نسل رو دوباره مرور کنیم!
قشنگ احساس میکنم 2013 داره کپی میشه رو PS4
فردا بیاند هم به حقیقت میپیونده، الانم که شایعه ی GT6![]()
گمون کنم مخالف بودیوقتی با عرضه ی TLOU برای PS4 مخالف بودیم برا همین چیزا بود دیگه!اول نسلی بشینیم ، آخر نسل رو دوباره مرور کنیم!
قشنگ احساس میکنم 2013 داره کپی میشه رو PS4
این GOW:A رو چه سانتا، چه استودیوی کوچیک دیگه ای روش کار کنه، ترجیه میدم به جاش یه بازی جمع و جور اما تجربه ای جدید رو بازی میکردم! ( در مورد TLOU نیز به همچنین!)
فردا بیاند هم به حقیقت میپیونده، الانم که شایعه ی GT6
همون فلسفه ی PS Now به چه دردی میخوره راه میفته باز
همه ملت نت ندارن؟ خو PS Now رو وقتی استارت میزدن که ملت چنین نتی داشتن!![]()