شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

نگاه کن، من رو هیتر TLOU در نظر نگیر!
از همون اول پشتش بودم تا الان و ...
فقطم من مخالف نیستم، یه سری از دوستانی که به خاطر همین بازی هم از سایت بن شدن ( همون اوایل عرضه! ) هم چندان موافق نیستن!
اصلا مخالفت دلیلش اینه که ما هم عاشق بازی هستیم و TLOU PS4 هم میخریم!!!

بحث اینه که همین اول نسلی هنوز چیزی نگذشته دارن بازی های قدیمی( نه چندان قدیمی! ) رو پورت میکنند!
به جای اینکارا، همین وقت رو بزارن سر یه بازی دیگه! همون بازی ایندی رو من ترجیه میدم اول نسلی بازی کنم تا یه بازی که یک سال پیش بازی کردم!( یک سالم نشده! انقدر که بازیش کردیم! :دی )
یه دلیل دیگه ی مخالفت اینه که علاوه بر TLOU ، میان همه ی بازی ها رو پورت میکنند! :| باشه یدونه خوبه! ولی همون اول نسل همشون...:|

در مورد PS Now ! وقتی این قابلیت فقط برای یه عده ی خیلی محدودیه، همون نباشه بهتره! مثل نسل قبل که بازی های PS1 و PS2 رو میزاشتن رو PSN ، الان هم همینکار رو کنند :| اصلا همین بازی های PS3 که داره میاد هم همینکار کنند! چه کاریه وقت استودیوها گرفته بشه:|

برای GT6 هم چنین قراری نبوده! قرار بوده GT7 زود بیاد فقط! :p

این کالکشن ها هم همینطور که گفتم باهاشون مخالفم، ولی خودمم آخر همشون رو میگیرم! :| مثل همین نسل که اکثرشون رو گرفتم :-"

دقیقا منم نظرم به نظر این دوستمون نزدیکتره.
الان همچین تو این سایت خوشحالی راه انداختن tlou میخواد روی ps4 بیاد خب که چی؟ کسی اگه گیمر واقعی باشه همچین بازی را روی ps3 از دست نمیده حالا روی 4 میخوان چیکار کنند داستان و موسیقی و گیم پلی که همونه حالا گرافیکش میره بالا دیگه .به نظرم به جای اینه وقت و انرژیشونو روی باز سازی یه بازی بزارن روی پروژه های جدید کار کنند.
یه موقع هست یه بازی چند سال از عرضه اش روی کنسول مادر گذشته بر میدارن کالکشن میدن اشکال نداره خیلی ها بازی نکردند اما بازی 2013 را که توی 2014 مستر شده نمیدن مثلا من همین چند وقت پیش tales of symphonia chronicles را روی ps3 بازی کردم کلی هم حال کردم چون قبلا روی psone و wii بازی نکرده بودم

دقیقا منم نظرم به نظر این دوستمون نزدیکتره.
الان همچین تو این سایت خوشحالی راه انداختن tlou میخواد روی ps4 بیاد خب که چی؟ کسی اگه گیمر واقعی باشه همچین بازی را روی ps3 از دست نمیده حالا روی 4 میخوان چیکار کنند داستان و موسیقی و گیم پلی که همونه حالا گرافیکش میره بالا دیگه .به نظرم به جای اینه وقت و انرژیشونو روی باز سازی یه بازی بزارن روی پروژه های جدید کار کنند.
یه موقع هست یه بازی چند سال از عرضه اش روی کنسول مادر گذشته بر میدارن کالکشن میدن اشکال نداره خیلی ها بازی نکردند اما بازی 2013 را که توی 2014 مستر شده نمیدن مثلا من همین چند وقت پیش tales of symphonia chronicles را روی ps3 بازی کردم کلی هم حال کردم چون قبلا روی psone و wii بازی نکرده بودم

دلیل اصلی عرضه این بازی واس خاطر اینه که اونای که 360 داشتند و نمیتونستند این بازی رو تجربه کنن حالا که میخوان به نسل بعد کوچ کنند خیالشون راحت باشه که آخرین و بهترین بازی سونی رو با کیفیتی بهتر میتونن رو PS4 تجربه کنن.
یعنی یه بازی که موفقیتش از قبل صابت شده هست با چند برابر هزینه و زمان کمتر دارن بدون ریسک عرضه میکنن که به نظر من یه سیاست عالیه

اول نسلی بشینیم ، آخر نسل رو دوباره مرور کنیم! :|

خوب تو بازی نکن!:دی بجاش Order و UC4 و بازی بعدی MM و DC و ..... بزن!:دی ماها هم که هنوز تو TLoU گیر کردیم بازی میکنیمش حالشو میبریم بعدا به شما ملحق میشیم. پرابلم؟:دی

سونی توی یه دوراهی گیر کرده اگر از ویتا حمایت نکنه و همین روند ادامه داشته باشه اعتماد مشتریانش رو از دست میده اگر هم بخواد تو e3 چندتا بازی بزرگ معرفی کنه واسه ویتا همش تبدیل میشه به ضرر چون ریسکه اینکار:d

بنظر میرسه با توجه به شایعات اخیر یه GTA برای Vita معرفی بشه.

Vita کنسول بدی نیست, بازی براش منتشر بشه بد نمیفروشه. وقتی یه همچین کنسولی بعد از این همه مدت هنوز یه FF نداره, یا سونی براش بازی های خوب نمیسازه دلیلی نداره موفق بشه. در کل خاک تو سر سونی!:دی

اومدیمو یه GTA یا متال گیر معرفی شد احیانا؟:d اونوقت میشه تولدی دیگر:d

در مورد gta (به شخصه برام بازی چندان مهمی نیست و علاقه بهش تقریبا ندارم) اما اگرم معرفی بشه احتمال 90 دصد ریمیک خواهد بود (فکر کنم شایعه اش رو قبلا هم خوندم)

=======================

به نظرم بیشتر سرمایه ی سونی روی ps4 هست برای e3 تا vita

تا حالا واسه هیچ E3 انقدر هیجان نداشتم!
نمیدونم چرا اینقدر هایپ شدم این مدت!
فقط نگرانیم اینه که سونی تمرکز کمتری رو jrpg داشته باشه و نینتندو و مایکرو تو این مورد موفق تر عمل کنن.
از نظر بازیهای سایر سبکها خیالم راحت و کار تموم شدس ولی این مورد تنها نگرانیمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or