شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

داری میگی GOW دادا،خودشو محدود کنه؟؟همچین میگین انگار اشغال ترین بازی هستش
سانتا حتما واسه نسل بعد ای پی جدید داره مگه میشه مادر استودیوهای سونی ای پی نداشته باشه
خیلیم خوب میشه اگه GOW IV تو E3معرفی بشه خیلی از گیمر ها میخوان بدونن اخرش چی میشه
gow که is the best in the world... تو این شکی نیست منظورم صرفا یه حال و هوای جدیدِ فکر کن ناتی داگ این نسل به جای tlou انچارتد 4 عرضه میکرد طبیعتا الان همه چی فرق داشت شاید نصف موفقیت های 2013 به دست نمیومد... اینا به کنار کلا دوست دارم یه بازی جدید از سانتا ببینم ip فضایی که تعطیل شد به نظرم h & s تو فضای داستانی nors میتونه عالی باشه به همین دلیل گفتم gow با شکل و شمایل جدید...
امیدوارم مثل نسل هفت twisted metal پنج سال بعد نیاد حتی تو این e3 هم رونمایی بشه خوشحال میشیم:d
مطمئنا japan studio هم بیکار ننشسته در کنار tlg امیدوارم بازی جدید هم معرفی کنند... پروژه پلی استیشن ایونت مدیا مولکولم چیزِ خفنی میزد:d

اگه تریلر گیم پلی از U4 نشون ندن، به شخصه نگران وضعیت بازی می‌شم :d
Syphon Fil*ter رو هم که همه دوستان گفتن، تکرار مکررات می‌شه :d

نه اتفاقا چرا آخه محمد رضا .:d
انقدر باهاش حال میکنم انقدر پشتکار داره یعنی هرکی بود بعد یکی دوتا E3 تمام شده بود اما بهروز خستگی نداره .:d
هر سال این قطار هایپ راه میندازه .:d

اتفاقا همین هایپ های قبل E3 هست که حال و جو میده و بخصوص که توسط شخص بهروز باشه. خبراش و هایپ هاش بروزه:d

خب یه کنفرانس رو تصور کنید که توش برای اولین باریک تریلر از گیم پلی آنچارتد4 با پیشرفتهای حیرت انگیز گرافیکی و فنی رو نمایی بشه!
بعد نوبت به The order 1886 برسه تا با یک نمایش درست حسابی اون جو وفضا سازی لندن رو تو حلقمون فرو کنه!
مدیا مولکول بیاد رو صحنه و از بازی خفن بعدیش که می تونه lbp 3 باشه یا هر چیز دیگه رونمایی کنه!!
گوریلا گیمزی که کیلزون رو فدای اون آی پی مخفیش کرده بالاخره این بازیش رو که قراره با روح و روانمون بازی کنه نشون بده !
از اون ور اوئدا شاد و شنگول بیاد روبرومون و بالاخره the last guardin رو یه دل سیر نشونمون بده و ما در حالی که داریم از شدت حیرت زمین رو چنگ می زنیم تاریخش رو هم اعلام کنه!!
مگه کسی بدش میاد سانتا مونیکا یه تیزر از بازی بعدی خودش نشون بده؟! کنفرانسی که توش به تنهایی فقط همین اتفاق بیفته بهترین میشه!
جی تی 7 رو هم با جلو های نسل بعدی به خوردمون بدن در کنار معرفی دمونز سولز 2 توسط میازاکی دیگه سکته رو زدیم!
حالا در کنار این ها چند بازی که تو گیمز کام سال پیش نشون داده شد از قبیل شادو آو بیست و همه به رپچر رفته اند و اون بازی ای که شبیه بازی های تیم آیکو بود و.......اینجا معرفی کاملتر بشن!:-o
در کنار همه ی این ها می تونیم شاهد عناوینی چون کراش و اسلای کوپر و ...باشیم...!
تا حالا عنوان بزرگ ژاپنی هم برا پلی 4 نیومده پس ninu kuni2 هم می تونه برا شرو خوب باشه!
تا یادم نرفته بگم که درایو کلاب هم هست !

خب عزیزم اگه همچین لاین آپی رو نشون بده که اون 2 تا دیگه باید برن غاز بچرونن!

کل لاین آپ سونی یه طرف تایتان فال یه طرف

79266481367602726663.gif

کل لاین آپ سونی یه طرف تایتان فال یه طرف
:punish::ban::ban::banned:
حسابی فروش بیشتر داره یه جایی ر میسوزونه نه:)) (البته از سوزش های nd بگذریم)
ببین چه قدر فشار اومده طرف رفته id جدید ساخته بیاد ترول البته امثال ایشون کم نیستن

آخرین ویرایش:
جانشین چدید؟:|
62261041026313970459.png

اقا عاشق این پیگیریتم:d

پ.ن:تایتانفال بازی خوبیه ولی من به شخصه دوسش ندارم ولی با این حال خیلی حال میکنم وقتی برای ps4 ریمستر کننش با گرافیک خیلی بهتر اونجاس که دیدن چهره ی این افراد(چهره اواتارشون)دیدنی میشه!:d ایشونم فک کنم میخواد پیرو خط امام(terova) بشه:))

راستی تا یادمون نرفته یه اسلای هم معرفی کنند :| ( چایی قلیونی چیز دیگه ای هم خواستیم بعدا بهشون میگیم :دی )
من که به شدت منتظرش هستم! مخصوصا با اون پایانش...چجوری صبر کنم برای ادامه آخه؟ :((
البته امسال اگر معرفی هم بشه،نمیاد به این زودیا...شاید 2016! :-"
---
اما فکر کنم یه رچت برای 2015 ، همزمان با انتشار فیلم خواهیم داشت! (حالا نه خیلی همزمان،ولی همون دور و برا:-" ) و اینکه منظورم فیلم<==>بازی نیستا! :d
---
آخرین امیدم هم به Crash توی E3ـه! :( همینطور که پارسال بالاخره آرزوم برآورده شد و KH III معرفی شد! (امسال نمایش نداره،اگرم باشه یه نمایش خیلی کوچیک مثل پارسال+ KH Collection 2.5 میباشد) امیدوارم امسال هم به آرزوی دیرینه ـم برسم! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or