شایعه lineup سونی در E3 دیوانه کننده است!

خب یه کنفرانس رو تصور کنید که توش برای اولین باریک تریلر از گیم پلی آنچارتد4 با پیشرفتهای حیرت انگیز گرافیکی و فنی رو نمایی بشه!
بعد نوبت به The order 1886 برسه تا با یک نمایش درست حسابی اون جو وفضا سازی لندن رو تو حلقمون فرو کنه!
مدیا مولکول بیاد رو صحنه و از بازی خفن بعدیش که می تونه lbp 3 باشه یا هر چیز دیگه رونمایی کنه!!
گوریلا گیمزی که کیلزون رو فدای اون آی پی مخفیش کرده بالاخره این بازیش رو که قراره با روح و روانمون بازی کنه نشون بده !
از اون ور اوئدا شاد و شنگول بیاد روبرومون و بالاخره the last guardin رو یه دل سیر نشونمون بده و ما در حالی که داریم از شدت حیرت زمین رو چنگ می زنیم تاریخش رو هم اعلام کنه!!
مگه کسی بدش میاد سانتا مونیکا یه تیزر از بازی بعدی خودش نشون بده؟! کنفرانسی که توش به تنهایی فقط همین اتفاق بیفته بهترین میشه!
جی تی 7 رو هم با جلو های نسل بعدی به خوردمون بدن در کنار معرفی دمونز سولز 2 توسط میازاکی دیگه سکته رو زدیم!
حالا در کنار این ها چند بازی که تو گیمز کام سال پیش نشون داده شد از قبیل شادو آو بیست و همه به رپچر رفته اند و اون بازی ای که شبیه بازی های تیم آیکو بود و.......اینجا معرفی کاملتر بشن!:-o
در کنار همه ی این ها می تونیم شاهد عناوینی چون کراش و اسلای کوپر و ...باشیم...!
تا حالا عنوان بزرگ ژاپنی هم برا پلی 4 نیومده پس ninu kuni2 هم می تونه برا شرو خوب باشه!
تا یادم نرفته بگم که درایو کلاب هم هست !

انصافا هم به یک fps بزرگ نیازه!
کیلزون که فعلا تو کماس!
یا Resistance یا آی پی جدید توسط؟!
kz خیلی خیلی گیم پلیش کند هست به من اصلا حال نداد و map هاش بالانس نیستن تو یه هر map 32 نفر!!!!! من که خیلی بدم اومد همین طور نارنجک بود که میومد طرفت گیم پلیش هم سریع نیست که در بری

خب یه کنفرانس رو تصور کنید که توش برای اولین باریک تریلر از گیم پلی آنچارتد4 با پیشرفتهای حیرت انگیز گرافیکی و فنی رو نمایی بشه!
بعد نوبت به The order 1886 برسه تا با یک نمایش درست حسابی اون جو وفضا سازی لندن رو تو حلقمون فرو کنه!
مدیا مولکول بیاد رو صحنه و از بازی خفن بعدیش که می تونه lbp 3 باشه یا هر چیز دیگه رونمایی کنه!!
گوریلا گیمزی که کیلزون رو فدای اون آی پی مخفیش کرده بالاخره این بازیش رو که قراره با روح و روانمون بازی کنه نشون بده !
از اون ور اوئدا شاد و شنگول بیاد روبرومون و بالاخره the last guardin رو یه دل سیر نشونمون بده و ما در حالی که داریم از شدت حیرت زمین رو چنگ می زنیم تاریخش رو هم اعلام کنه!!
مگه کسی بدش میاد سانتا مونیکا یه تیزر از بازی بعدی خودش نشون بده؟! کنفرانسی که توش به تنهایی فقط همین اتفاق بیفته بهترین میشه!
جی تی 7 رو هم با جلو های نسل بعدی به خوردمون بدن در کنار معرفی دمونز سولز 2 توسط میازاکی دیگه سکته رو زدیم!
حالا در کنار این ها چند بازی که تو گیمز کام سال پیش نشون داده شد از قبیل شادو آو بیست و همه به رپچر رفته اند و اون بازی ای که شبیه بازی های تیم آیکو بود و.......اینجا معرفی کاملتر بشن!:-o
در کنار همه ی این ها می تونیم شاهد عناوینی چون کراش و اسلای کوپر و ...باشیم...!
تا حالا عنوان بزرگ ژاپنی هم برا پلی 4 نیومده پس ninu kuni2 هم می تونه برا شرو خوب باشه!
تا یادم نرفته بگم که درایو کلاب هم هست !
یعنی اگه همه اینا معرفی بشن دیگه چی از دنیا میخوام.:d

Crash که تایید شدست از الان ، انقدر شواهد ازش اومده بیرون که نیازی به تایید نداره همین هفته دیگه بازی رو ریلیز کنن ملت تعجبی نمی کنن :d

سونی و بازیهای انحصاریش جای خود....من بشخصه با یک ویدئوی اساسی از The Witcher 3 هم به وجد میام..!!معرفی Splinter Cell جدید هم خوشحالم میکنه..!!
53654565856221957195.jpg

نمایش گیم پلی The Order 1886
نمایش گیم پلی Uncharted و دست و جیق و هورا ! :دی
نمایش DriveClub با Morpheus و تاریخ عرضه هردو + قیمت 200~300 دلاری Morpheus ! :دی
معرفی دوباره The Last Guardian البته برای PS4 .
معرفی Syphon F***ter: Kill Strain
معرفی بازی rpg از GG با نام Entwined ! :دی
معرفی Crash جدید !!!
+ یه مشت Indie ! :دی
بسه دیگه ؟! :|

منتظر نمایش جذاب InGame و تاریخ ریلیز و Exclusive Content از FINAL FANTASY XV و KINGDOM HEARTS III هستم شدیــــــــــد !

البته منتظر چند تا بازی انحصاری توپ {حدس میزنم کرش جدید یکی از اون ها باشه} برای Vita هم نیز هستیم !

منتظر نمایش جذاب InGame و تاریخ ریلیز و Exclusive Content از FINAL FANTASY XV و KINGDOM HEARTS III هستم شدیــــــــــد !

البته منتظر چند تا بازی انحصاری توپ {حدس میزنم کرش جدید یکی از اون ها باشه} برای Vita هم نیز هستیم !

به نظر من فعلا بیشتر توان سونی برای ps4 هست و شاید یکدونه انحصاری پرطرفدار از طرف سونی براش معرفی بشه (برای ویتا)

البته این نظر من هست

یادمه ناتی داگ گفته بود یکی از ip های قدیمیش میخواد برگردونه به شدت منتظر این هستم
نمایش گیم pلی انچارتد
نمایش یک گیم pلی از the order
نمایش بازی جدید سانتا مونیکا
بعد مرگ با خیال راحت :D

به شدت منتظر یه fps آنلاین هستم بدجوری تو کف یه fps هستم
آرزو های من (به جز اون هایی که دوستان گفتن :d
1-یه بازی آنلاین خفن همین برا من کافیه که 1 سالی باهاش باشم (ترجیحا fps با نون اضافه:d)

معلومه !

همون UC4 کافیه برای کل E3 !

حالا ORDER و TLOU PS4 و انحصاری جدید یا قدیمی که هنوز معرفی نکردنشو :d اضافه شه دیگه میریم هوا !

یه نمایش توپ می خوام از uc4 عین مال uc2 مردم تو کف باشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or