انصافا هم به یک fps بزرگ نیازه!من آرزو دارم یه ip fps که kz نباشه معرفی بشه عالی میشه یه خلع احساس میشه در fpsیعنی میشه یه Ip fps معرفی بشه
![]()
kz خیلی خیلی گیم پلیش کند هست به من اصلا حال نداد و map هاش بالانس نیستن تو یه هر map 32 نفر!!!!! من که خیلی بدم اومد همین طور نارنجک بود که میومد طرفت گیم پلیش هم سریع نیست که در بریانصافا هم به یک fps بزرگ نیازه!
کیلزون که فعلا تو کماس!
یا Resistance یا آی پی جدید توسط؟!
یعنی اگه همه اینا معرفی بشن دیگه چی از دنیا میخوام.:dخب یه کنفرانس رو تصور کنید که توش برای اولین باریک تریلر از گیم پلی آنچارتد4 با پیشرفتهای حیرت انگیز گرافیکی و فنی رو نمایی بشه!
بعد نوبت به The order 1886 برسه تا با یک نمایش درست حسابی اون جو وفضا سازی لندن رو تو حلقمون فرو کنه!
مدیا مولکول بیاد رو صحنه و از بازی خفن بعدیش که می تونه lbp 3 باشه یا هر چیز دیگه رونمایی کنه!!
گوریلا گیمزی که کیلزون رو فدای اون آی پی مخفیش کرده بالاخره این بازیش رو که قراره با روح و روانمون بازی کنه نشون بده !
از اون ور اوئدا شاد و شنگول بیاد روبرومون و بالاخره the last guardin رو یه دل سیر نشونمون بده و ما در حالی که داریم از شدت حیرت زمین رو چنگ می زنیم تاریخش رو هم اعلام کنه!!
مگه کسی بدش میاد سانتا مونیکا یه تیزر از بازی بعدی خودش نشون بده؟! کنفرانسی که توش به تنهایی فقط همین اتفاق بیفته بهترین میشه!
جی تی 7 رو هم با جلو های نسل بعدی به خوردمون بدن در کنار معرفی دمونز سولز 2 توسط میازاکی دیگه سکته رو زدیم!
حالا در کنار این ها چند بازی که تو گیمز کام سال پیش نشون داده شد از قبیل شادو آو بیست و همه به رپچر رفته اند و اون بازی ای که شبیه بازی های تیم آیکو بود و.......اینجا معرفی کاملتر بشن!:-o
در کنار همه ی این ها می تونیم شاهد عناوینی چون کراش و اسلای کوپر و ...باشیم...!
تا حالا عنوان بزرگ ژاپنی هم برا پلی 4 نیومده پس ninu kuni2 هم می تونه برا شرو خوب باشه!
تا یادم نرفته بگم که درایو کلاب هم هست !
منتظر نمایش جذاب InGame و تاریخ ریلیز و Exclusive Content از FINAL FANTASY XV و KINGDOM HEARTS III هستم شدیــــــــــد !
البته منتظر چند تا بازی انحصاری توپ {حدس میزنم کرش جدید یکی از اون ها باشه} برای Vita هم نیز هستیم !