Life With Gran Turismo | GT5 Multiplayer Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب گندی زدم امروز!:d نوب در حد تیم ملی!:d

این فرشیدم باحال بود.جاده خدا میداد بعد میزد به ماشینت تا بری تو آفساید!:))

واقعاً!:d حیف زود دُمِشُ گذاشت رو کُولش:d. دوستان هر کی امشب پایه ست بگه که باز بزنیم بدن این GT رو:d. 3 نفریش که خیلی فاز داد.:d اگه 16 تا بشیم چی میشه:d.

پشت سر من حرف میزنید؟:d خوب شد اینجا رو دیدم!
آقا من امشب 10:30 به بعد پای gt ام. هرکی پایه بود توی psn پیغام بده بریم آنلاین.:d

امروز ظهر که رقیب نداشتم با فاصله های بالای 10 ثانیه اول می شدم، از الان تا پاسی از نیمه شب هم در خدمتتون هستیم :دی پاشید بیاید PSN :دی

پشت سر من حرف میزنید؟:d خوب شد اینجا رو دیدم!
آقا من امشب 10:30 به بعد پای gt ام. هرکی پایه بود توی psn پیغام بده بریم آنلاین.:d

امیدوارم 2 تاتون به درک واصل بشید تا ما هم طمعِ اول شدن رو بچشیم!

:d.

امروز ظهر که رقیب نداشتم با فاصله های بالای 10 ثانیه اول می شدم، از الان تا پاسی از نیمه شب هم در خدمتتون هستیم :دی پاشید بیاید PSN :دی

خدا رو شکر ما رو که با اختلاف 3 ثانیه بردی،اونم با مپی که تو انتخاب کردی و ماشینی که باز تو انتخاب کردی !

من امشب هم 10:30 به بعد هستم . :dهر کی میتونه بیاد اینجا اعلام آمادگی کنه تا بدونیم کی به کیه.
دیشب که خیلی فاز داد با اینکه همه وسط بازی پیچوندن و فقط 3 نفر موندیم!

بنده هم از امشب در خدمتتون هستم.حریف میطلبم شدیدا.:dفقط دوستانی که میخوان بازی کنن-حتما باید دمیج فعال باشه-تمام گزینه ها هم خاموش.ماشین ها هم لطفا از 600 hp بیشتر نباشه.اگر کسی با این شرایط پایه هست-خبرم کنه.

2 شب پیش رفتم-با برو بکس-اجنبی:dبازی کردم-انصافا خیلی سوسک تشریف داشتن.فکر کنم ایرانی ها قویتر باشن.اینم از آیدیم.
modern_killer26

====
ویرایش:یعنی واقعا کسی نیست-با این شرایط بازی کنه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or