Life With Gran Turismo | GT5 Multiplayer Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. بابا آرش BC2 Multi Section که از این فعال ترِ.:d بازم روم ساختم. هر کی خواست بیاد. الان خودم و مهدی "Avenger" هستیم. دوستان هم قدم رَنجه کنن بیان:d.

1472.6118.3615.5264.7908
تو فیفا نوب بودی اینجا هم نوبی.خجالت بکش با!:d رانندگی بلد نیستی چرا میای race؟:d:d:d
من بازم پایه ام علیرضا،باید بیشتر باشیم.

خوب این کد کجاست که من واردش کنم؟!:دی

کُد رو همون کسی که Room رو می سازه فقط داره.:d GT Life ---> Open Lounge ---> Specify Room Number . باید توی این قسمت کد رو وارد کنی.

تو فیفا نوب بودی اینجا هم نوبی.خجالت بکش با!:d رانندگی بلد نیستی چرا میای race؟:d:d:d
من بازم پایه ام علیرضا،باید بیشتر باشیم.

می خوای آبروی منو ببری، ها؟:d باشه، در فرصتِ مناسب از خجالتِ تو هم درمیام:d. اینجوری که تو میگی خب معلومه کسی نمیاد فکر می کنه ما نوب ایم:d

Race اولی یادته یا نه؟:d رفتی تو جدول داشتم از خنده می ترکیدم=)) خودمم رفتم تو جدول:d.

سلام اقایوون اگه تونستید ما را هم add کنید
cassassin34

ما نمی تونیم:d. شما Add کنید بیشتر حال میده:d.

علیرضا هر وقت روم راه انداختی اگر psn نبودم یک پیام تو پروفایلم بزن تا بیام.:dمن زیاد فروم رو چک میکنم اما دیشب ندیدم !!

کد هم وارد کردن نمی خواد.بهترین راه اینه از روی پروفایل سازنده جوین کنین به روم!

علیرضا هر وقت روم راه انداختی اگر psn نبودم یک پیام تو پروفایلم بزن تا بیام.:dمن زیاد فروم رو چک میکنم اما دیشب ندیدم !!

کد هم وارد کردن نمی خواد.بهترین راه اینه از روی پروفایل سازنده جوین کنین به روم!

چشم:d. احتمالا ساعت 2:15 یه Room می سازم. کدش رو هم همینجا میگم.

عجب گندی زدم امروز!:d نوب در حد تیم ملی!:d

این فرشیدم باحال بود.جاده خدا میداد بعد میزد به ماشینت تا بری تو آفساید!:))

واقعاً!:d حیف زود دُمِشُ گذاشت رو کُولش:d. دوستان هر کی امشب پایه ست بگه که باز بزنیم بدن این GT رو:d. 3 نفریش که خیلی فاز داد.:d اگه 16 تا بشیم چی میشه:d.

ما که امروز سرکار نرفتیم، حداقل بشینیم یکم GT5 بازی کنیم :دی خوب من از این لحظه هستم تو PSN و بچههایی که میخوان Online بازی کنن و تو لیست من هستند اونجا بهم PM بدن که براشون Invite بفرستم. شاخ ترین ماشینتونو بیارید :دی

سلام
چه ساعتی بازی میکنید معمولاً؟

هر وقت که بیکار باشیم:d

ما که امروز سرکار نرفتیم، حداقل بشینیم یکم GT5 بازی کنیم :دی خوب من از این لحظه هستم تو PSN و بچههایی که میخوان Online بازی کنن و تو لیست من هستند اونجا بهم PM بدن که براشون Invite بفرستم. شاخ ترین ماشینتونو بیارید :دی

وایسا من اومدم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or