نظر من در مورداين بازي بعد از پنجاه و چهار ساعت بازي و يك دور اتمام كامل بازي
نسخه كامپيوتري و ا ستيم بازي
امتياز من براي اين بازي هشت از ده ميباشد
براي من زامبي ها بازي و بعضي از زامبي ها كه به ديوار چسبيدهاند يادآور سريال the last of us ميباشد
نكات مثبت بازي :
آيتمها و گنجهاي دريافتي از كشته شدن boss ها بازي قابل قبول ميباشد برخلاف lord s of falen
طراحي باس ها زيبا و متفاوت ميباشد ولي هيچكدام در دراز مدت نميتوانند در ياد و خاطره آدمي رخنه كند
بازي داراي ويژگيهاي منحصر به فرد خاص خود ميباشد
سيستم تل نت و قدرتهاي پي در بازي بسيار جالب ميباشد
سيستم human و pupet و دروغگويي و يا دروغ نگفتن به نوع خود واقعاً زيبا ميباشد
پروانه قرمز رنگ كه از آن متريال آپديت اسلحهها را ميشود بسيار بسيار باحال بود و در اكثر موارد دوباره ظاهر ميشود برخلاف ديگر بازيها كه وقتي اينا پروانه يا سوسمار ها را از دست داديم بايد دوباره آن منطقه را رفرش كنيم تا باري ديگر با اين سوسمار مواجه شويم كه بسيار اعصاب خردكن ميباشد
كوچيك و بسته بودن اكثر محيطهاي باعث ميشود كه در بازي سر در گم نشويد
تنوع دشمنان در بازي بسيار عالي ميباشد برخلاف بازي lords of falen
بعد از باز كردن درخت طلايي و ميوه آن كه باشد golden شما با استفاده از اين ميوهها ميتوانيد تمام قدرتها پي و يا LEVEL DESIGN كاراكتر خود و يا آپگريد بازوبند خود را به راحتي reset نمود و از بازي و تنوع build و تغيير در نحوه بازي كردن كلاستان بيش از پيش از بازي لذت ببريد به گمان من اين سيستم را بايد در تمام بازيها souls پياده سازي نمايند (ولي از آنجايي اولويت تمام بازيسازان و در مرحله اول فقط بهفكر شيردوشي و تبليغ بازيشان (( كه پلير ها اين همه ساعت بازي ما را بازي نمودن )) ديگر بازيسازان از اين شيوه استقبال نخواهند نمود ,براي شخص من بايد براي تيم لايزا في بهخاطر ايجاد همچين سيستم عالي تبريك بگوييم برخلاف ديگر بازيسازان كه از قصد شما را مجبور ميكنند كه بازي را بارها تمام كنيد تا تا بتوانيد بيلد ها مدنظر خود را دوباره پياده سازي نماييد )
يكي ديگر از نقاط مثبت در همين راستا كه باري ديگر اخلاق مداري بازيسازان اين بازي را نشان ميدهد وفور داشتن metrial ها آپديتهاي سلاحهاي ميباشد كه باعث ميشود شما اكثر سلاحهاي را LEVEL UP كرد و از بين آنها سلاح منحصر به فرد خود را انتخاب كنيد (تيم بازي سازي خسيس نيستند )
در بازي هيچ گونه crashبراي اينجانب رخ نداد برخلاف بازي lords of falen كه چهار بار بازي CRASH خورد
وnew game plus بازي lies of p بسيار بهتر از lords of falen ميباشد چرا كه در بازي lords of falen بعد از ورود به new game plus اكثر مكانهاي ذخيرهسازي قبلي محلreset از بين رفته و به نصف كاهش مييابد كه به نظر اينجانب از لذت بازي ميكاهد (البته دليل سازندگان براي سختتر كردن بازي اين مورد عنوان شده است ولي به گمان من بسيار مورد بيمورد ميباشد )
دريافت تجربه يا ergo در بازي بسيار عالي و راحتتر و مورد پسند تر ميباشد و در اين مورد نيز تيم سازنده دست و دلباز تر از بقيه بود و مثل بقيه تيمهاي سازنده خسيس نميباشد
انيميشن last hitو انفجار حاصل از آن بسيار باحال ميباشد
نشان دادن محل مأموريتهاي با آيكون مربوطه در نقش و مكان مختص خود
در بازي منطقه سمي و يا باتلاق مانند در ابعاد بسيار كوچك بود و همانند ديگر بازيهاي اين سبك كه اكثر اين مراحل نيز بسيار اعصاب خورد كن و سمي طراحي شده است را خوشبختانه بازيسازان اين مجموعه با درك درست از نظرات بازيكنان از از ايجاد چنين محلهايي خودداري نمودند
انتخاب چنين شيوه داستان گويي و استفاده از داستان پينوكيو و پياده سازي مدرن و بازي پسند آن آن هم در قالب نوع بازي souls در نوع خود واقعاً تحسين برانگيز , شگفت انگيزه و خارقالعاده ميباشد
نكات منفي بازي :
بعضي از آيتمها در بازي بيش از حد قدرتمند ميباشند و عملاً بازي را به ez mode تبديل ميكند همانند Nameless One's Amulet
بازي كمي خشك و بيروح ميباشد
بازي به هيچ وجه چالشي نبود و بسيار بسيار آسان ميباشد بهطوريكه در طول بازي بسيار كم پيش ميآيد كه كشته شويد برخلاف بازي lords of falen
متأسفانه در در بازي تير و كمان موجود نميباشد برخلاف بازي lord s of falen
بازي داراي كلاس جادوگر نيز نميباشدبرخلاف بازيords of falen در بازي سعي شده است كه باbuild قدرت advance اين مورد كمي جبران شود ولي ناكافي ميباشد
گرافيك بازي بسيار نسل گذشته ميباشد بخصوص آدمي بعد از ديدن بازي و مقايسه با lords of falen ديگر گرافيك اين بازي هيچ حرفي براي گفتن ندارد
و در آخر در اين روزها دو بازي lords of falenوlies of p هر دو با يكديگر مقايسه ميشوند و هر كسي نظر خود را بيان مينمايد به نظر شخص من و براي من بازي lords of falen بسيار سرگرم كننده هيجان انگيزتر از بازي lies of p بود و بسيار بالاتر از بازي lies of p ميباشد و به گمان اينجانب اگر بازيlies of p در همان روزهاي اول در گيم پس نيامده بود شايد آنطور كه بايد ديده نميشد .و و آن وقت كفه ترازو به سمت بازي lords of falen سنگيني مينمود
و توصيه آخر براي اشخاصي كه بازي را به صورت اورجينال ميخرند بدون تخفيف بازي را نخريد برخلاف بازي elden ring كه لايق قيمت كامل بازي در همان روزهاي اول بود
نظر اينجانب در مورد بازي lords of falen در پست ذيل:
The Lords of the Fallen