Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
بنده acidic spear و electric coil stick و salamander dagger استفاده میکنم اوایل چپتر 6 بیلد Advance
الان یدونه Advance crank دارم
یکی از همینا رو ارتقا بدم یا نگهش دارم واسه سلاح بهتر؟:-?

View attachment 324553
دوستان این نوار سبزه که وقتی میدویم کم میشه یا شمشیر میزنیم کم میشه،چطوری افزایش پیدا میکنه؟
وزن تجهیزاتت رو کمتر کن که بیاد زیر 70 درصد.
یا موقع آپگرید روی افزایش تحمل وزنت هم تمرکز کن که اون نسبت درصد وزن تجهیزات بیاد زیر 70.
جلوتر که بری انگشتر Patience Amulet رو پیدا کن و بنداز دستت که حین مبارزه سریعتر پر شه.

موقع آپگرید هم باید Vigor رو زیاد کنی که همون استامیناست.

وزن تجهیزاتت رو کمتر کن که بیاد زیر 70 درصد.
یا موقع آپگرید روی افزایش تحمل وزنت هم تمرکز کن که اون نسبت درصد وزن تجهیزات بیاد زیر 70.
جلوتر که بری انگشتر Patience Amulet رو پیدا کن و بنداز دستت که حین مبارزه سریعتر پر شه.

موقع آپگرید هم باید Vigor رو زیاد کنی که همون استامیناست.
دمت گرم داداش،فقط وزن تجهیزاتم با سلاح و arme که دستمه کم و زیاد میشه دیگه؟یا چیزای دیگم هست؟

دمت گرم داداش،فقط وزن تجهیزاتم با سلاح و arme که دستمه کم و زیاد میشه دیگه؟یا چیزای دیگم هست؟
درسته عزیز فقط ایتم هایی که دستته یا به عبارتی equip کردی رو وزن تاثیر دارن، و Inventory رو وزن تاثیر نداره، برای افزایش تحمل وزن هم، باید Capacity رو افزایش بدی و اپگرید کنی، همچنین یک سری ایتم Amulet هست که کمک میکنه وزن بیشتری رو تحمل کنی مثل Carrier's Amulet

خیلی خوبه که حواست به وزن باشه، چون به شدت رو سیستم داج بازی و در نتیجه سختی و دیفیکالتی باس ها مخصوصا، تاثیر داره... معمولا تو این سبک، هرچی سبک تر (مثلا بین 30 تا 50 یا حتی کمتر)، داج یا همون جاخالی دادن هم راحت تر.. چون سبک تری...

در طرف مقابل اگه بیلد یا مدل کرکترت بر اساس دفاع و Parry باشه، طبیعتا سنگین میشی که اینم به نسبت گیم پلی بازی اتفاق میفته... Parry هم منظور یک ضد حمله سریع بعد از دفاع هست، زمانی انجام میشه که دقیقا، در زمانی که اتک میخواد بهت وارد شه، دفاع کنی و بعد دکمه دفاع رو رها کنی... اگه تو یوتیوب اینارو سرچ کنی خیلی زود دستت میاد...

تشکر از همه،یک سوال دیگه،اونجا که میرسیم به مریم مقدس، 3 تا گزینه rest level و reset p organ و reset arm میده،
این arm رو فهمیدم چیکار میکنه، ولی level و organ چیه؟چیکار میکنن؟
saintess_statue_lies_of_p_wiki_guide-min.jpg

تشکر از همه،یک سوال دیگه،اونجا که میرسیم به مریم مقدس، 3 تا گزینه rest level و reset p organ و reset arm میده،
این arm رو فهمیدم چیکار میکنه، ولی level و organ چیه؟چیکار میکنن؟
View attachment 324694
لول همون لول آپ هایی که کردی رو صفر میکنه تا از اول دوباره لول آپ کنی. همون مثل advance یا.... لول آپ کردی ( بعد ریست امتیاز همه ی لول ها رو بر میگردونه )
ریست Organ هم همون درخت مهارت ها هست تو اتاق ژپتو ارتقا میدی با ایتم کوارتز

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بهش فکر کردم،اما نمیخواستم استفاده کنم ولی انگار چاره ندارم😅
به پرت کردنی ها بنظرم نمیشه گفت تقلب یا چیت کردن چون اگه خیلی op بودن و بالانس بازی رو بهم میزدن، قطعا تالان نرف میشدن. یجورایی هم میشه گفت که پرت کردنی ها همون کار جادو یا تیرکمون تو سری سولز رو انجام میدن، مثلا تو سولز ها خودم همیشه یه تیرکمون داشتم کنار اسلحه اصلی برای مواقعی که نیاز بود از دور ضربه بزنم.

• Like
Reactions: soheil_66
به پرت کردنی ها بنظرم نمیشه گفت تقلب یا چیت کردن چون اگه خیلی op بودن و بالانس بازی رو بهم میزدن، قطعا تالان نرف میشدن. یجورایی هم میشه گفت که پرت کردنی ها همون کار جادو یا تیرکمون تو سری سولز رو انجام میدن، مثلا تو سولز ها خودم همیشه یه تیرکمون داشتم کنار اسلحه اصلی برای مواقعی که نیاز بود از دور ضربه بزنم.
مشکل اینه به عنوان یه آیتم پرتابی دمیج خیلی بالایی می دن. بنظرم قابل مقایسه با تیرکمون سولز نیستن. البته من روز عرضه بازی کردم نمی دونم الان وضعشون چجوریه ولی یادمه اولین بار که ازشون استفاده کردم پرام ریخته بود. :D
در کل اگه کسی نخواد اسکیل محور بازی رو جلو بره استفاده ازشون مشکلی نداره چون جزئی از خود بازی به حساب میان.

مشکل اینه به عنوان یه آیتم پرتابی دمیج خیلی بالایی می دن. بنظرم قابل مقایسه با تیرکمون سولز نیستن. البته من روز عرضه بازی کردم نمی دونم الان وضعشون چجوریه ولی یادمه اولین بار که ازشون استفاده کردم پرام ریخته بود. :D
در کل اگه کسی نخواد اسکیل محور بازی رو جلو بره استفاده ازشون مشکلی نداره چون جزئی از خود بازی به حساب میان.
والا اونجوری که من فاز دوم این باسو میبینم،اجازه وسایل پرت کردنم نمیده به آدم،تو هیچ کدوم از باسها اینقدر اذیت نشدم که این اینقدر قویه،نه میشه جا خالی داد،نه میشه پرفکت گارد کرد،نه اینکه سلاح جلوش دووم میاره،کلا هواست باید به همه چیز باشه تا اینو بزنی

• Like
Reactions: jdepp and soheil_66
بهش فکر کردم،اما نمیخواستم استفاده کنم ولی انگار چاره ندارم😅
از این فکرای شیطانی بیا بیرون >:):D
قلقشو یاد بگیری میتونی بزنی
:>

سعی کن ازش فاصله نگیری چون یهو قاطی میکنه میپره بالا ورجه وورجه میکنه سخت میشه جاخالی دادنش
همون نزدیکش که باشی حرکاتش محدود میشه بعد بری بغلش و پشتش و 3-4 تا ضربه بزنی
این شمشیر هم براش حرف نداره two dragon sword خیلی سریع و خوبه
کلا نیوگیم رو با این رفتم و به شدت توصیه میکنم

Lies_of_P_20230927191120.jpg

ببین قیمت هر کدوم از اینا گرونه (۵۰۰ تا بود تا جایی که یادمه) و همینطور برای افزایش تعداد throwable های قابل حمل و belt کاراکتر باید p-organ های مربوطه رو فعال کنی که درنتجیه چیزای مهم دیگه فدای این کار میشه مخصوصا تو دور اول که کوارتز زیادی نداری و ارگو هم معمولا کم میگیری. تو ng+ به بعد استفاده از اینا معقولانست وقتی یکی دو تا از ضربات امثال np یا laxasia راحت کل hp کاراکتر رو خالی میکنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or